Valborgsmässoafton - Sista April

2008-04-30 @ 12:34:21
Det är vad det är idag... ska vara hundvakt och chaufför åt svärmor, och Micke tyckte att vi kanske skulle ta oss en tur till Norrhassel iaf för att hälsa på hos Åsa´s föräldrar, men vi får se hur det blir med den saken!

Annars idag så skiner solen synd bara att det blåser (inte kallt men ändå).

Hm, vad finns det mer att skriva om... jo jag har åkt på en ordentlig ögoninflammation eller nåt sånt, för jag har ont i ögat och är alldeles röd där...

Nej nu måste Mercedes ut...

Puss!

Rubrik Saknas

2008-04-29 @ 15:01:46

Idag är det en sån här dag som jag överhuvudtaget INTE ens ville kliva ur sängen, men så var jag tvungen att göra det ändå... har lite ont i ryggen och mår såååå fruktansvärt illa, men det går väl över!!

Pratade lite skit med Åsa förut i telefon och fortsatte på MSN.. hon hade hittat ett kort på datorn sen hon bodde i 1:an och det var läääänge sedan,  anyway kortet var på Micke, synd att det var så suddigt, men ska ändå visa det för er.
 
- Åsa, jag tror att det är dags att städa datorn

Aja, annars idag har jag plockat undan lite skit som ligger och skräpar och varit ut med Benzen åxå, men pga mitt illamående så kändes det bättre och hålla mej inne på utifall liksom, men hon får komma ut en stund ikväll när det blivit lite lugnare.... ja i min mage då´rå!!

Åsa ville att vi skulle komma bort till Norrhassel imorrn eftersom hon, Leif och Max ska dit och hälsa på hennes föräldrar, men jag tyckte det skulle passa bättre på 1:a maj då vi ändå ska till Mickes farmor och farfar + att då kan vi ta med oss Mercedes åxå, hon som älskar att åka bil.. nej jag skojar inte, hon verkligen älskar det!!

Nu ska jag ta mej ett glas vatten och lägga mej på soffan och kanske jag får bort illamåendet innan Micke kommer hem, så jag får i mej nån mat idag..
Igår så blev det bara 1 portionstallrik och några mackor pga illamående då åxå...


Uppdatering om min söndag!

2008-04-28 @ 23:43:30
Ja, som jag lovade så ska jag skriva om min söndag som började med att vi åkte ner till Timrå för att följa med mamma och pappa till H-sand och gå på Dollarstore.. var jättemycket folk och som vanligt kom man hem med strumpor och Micke boxershorts!


Träffade på brorsan, Karro och "Memmie" där uppe åxå, och det var så kul att höra "Memmie" springa runt och ropa: - Farmor, i alla gångar!!

Innan middagen så for vi och hälsade på i Fagervik, of corsue, och det var trevligt värre.
- Åsa, bra att vi löste "vårt" lilla problem, bra att ha varandra ibland...!

Sedan på kvällen så hälpte Micke Rolf med en bil han köpt i stan så jag och Emelie tog "Goffen" hem hit med våra matvaror och varorna från Dollar för att vänta in dem!

Idag har jue som sagt Micke varit hemma från jobbet, och det var faktiskt skönt att ha han hemma idag, behövde det och gör det ett tag nu, men han kan inte vara hemma så mycket!

Nu ikväll har vi varit och betalat hyran och bara varit hemma och tagit det lugnt (så lugnt man kan ha det i det här dårhuset man bor i)..

Nä, nu ska jag sätta mej i soffan och kolla på flygplansolyckor och sen blir det nog sängen, men är inte ett dugg trötter ännu!!

Idag

2008-04-28 @ 15:31:42
är Micke hemma, var så trött imorse när klockan gick i gång så han var tvungen att sjukskriva sej!

Var till Åsa och Leif igår en sväng och hälsade på lille Max, som för vrigt har vuxit och fått långa ben sen sist jag träffade honom...
Vi (jag och Åsa) har löst det jag skrev
här så nu behöver vi inte oroa oss mer för det, känns kanonbra det.

Har kanske snart övertalat Micke och flytta åxå... image347 så vi får hoppas att jag får som jag vill inom en snar framtid!

Nu ska jag kika lite på TV:n sen kanske middag!

Uppdaterar om söndagen senare!

Resan till Kramfors

2008-04-26 @ 23:35:42
2 bilder från resan!

 Älsklingen koncentrerar sej på bilkörningen!

 Meee, på toan vid Höga Kusten bron!

Bilderna tyvärr knäppta med mobilen, pga glömde kameran här hemma, har jue sagt länge att jag är senil...
Men ska tillbaka dit och knäppa bra och många bilder på utsikten m.m!

(Äntligen) hemma

2008-04-26 @ 21:15:40
Eller äntligen är det väl inte heller, men har saknat Mercedes hela dagen så på ett sätt är det skönt att komma hem!

Vår lördag har varit händelserik och väldigt skojig, då Niklas och Tina inte skulle åka med oss till stan iaf så tog vi och for ner själva istället!

Vi hittade inget på Erikshjälpen förutom Niklas och Tina som ville ha hjälp med att köra hem en spegel som de köpt där och inte fick plats med i deras lilla Volvo som de åkte med!

Därefter så for vi hem till mamma och pappa för att fika och därefter så blåste vi upp till Bollstabruk för att Micke hittade en Minimoto som han ska ta motor från till fyrhjulingen på Blocket.. sedan så stannade vi till i Kramfos Centrum för att käka den omtalade Kebaben, som jag har hört så myckt gott om från Rolf och Micke och den var faktiskt kanongod, synd bara att vi fick äta i bilen och jag som sölar ner mej hela tiden.. ja ni kan jue tänka er hur mina kläder ser ut just nu..

Tillbax till Timrå för att fika lite - kaffe och sånt på maten innan vi fortsatte vår resa hemövers, och här sitter jag nu.. ska alldeles snart kliva in i duschen och tvätta bort allt resdamm och dressing från kebaben och senare ikväll ska jag ta med mej Benzen ut!

image342

Längtar så tills imorrn då jag får träffa Åsa, och planera vår lilla hämndattack mot de som INTE kan sköta sej själv och skita i andra!
Men jag säger så här; att du/ni får skylla er själv nu när ni har retat både mej och Åsa, för om det är nåt vi hatar så är det människor som lägger sej i andras liv... va, fan DU har väl ett eget liv och sköta om, inte fan är väl jag omyndigförklarad heller...?!

Bara så att du vet det så är du på ganska god väg att bli polisanmäld pga trakasserier och diverse andra saker!!!

Nej nu ska jag prata med Åsa på MSN, sen duschen!


image343

Kramfors nästa

2008-04-26 @ 15:49:21
Japp, precis som rubriken säger så är vi på väg till Kramfors. Skriver detta från mobilen (självklart)! Har nyss pratat med Åsa och vi har planerat in en liten hämnd gentemot vissa personer som inte gör annat än lägger sig i andras liv! Ska prata mer om det imorrn! Nej nu måste jag hålla koll på vägen oxå! Uppdaterar vid hemkomst. Puss och kram

Underbara fredag

2008-04-25 @ 22:56:36
Ja, kan man kalla denna fredag annat än underbar?
Solen har visat sej och värmt hela dagen och vi har fått så mycket uträttat!!

Micke kom hem till strax före 15 och vi åkte direkt till svärfar och mätte Johan och Lotta för att se hur mycket fyrhjulingen skulle höjas upp, därefter styrde vi kosan till Timrå för att lämna av den andra Chevastolen som pappa köpt av Micke för att ha i deras husbil.
Sedan var det bara att käka lite - blev en burgare på Göteburgarns i Timrå och därefter for vi vidare till svärfar igen för att få lite kaffe och prata med honom åxå eftersom han inte var hemma när vi kom första gången!

Nu är Micke på jobbet med Mats och höjer upp fyrhjulingen och sedan är det "bara" att byta ut motorn i den och sen är det till att tuta och köra.
Jag däremot har hunnat med att både varit ute med Mercedes ännu en gång till i dag - mest bara för att hon och jag blev lite ovänner för att hon rev det vi hade på bordet i ren ilska över att inte få gå ut nå mer och sen har jag till och med hunnat med att kolla på mina 3 avsnitt av Andra Avenyn som var inspelade!

Just nu känner jag mej väldigt ångerfull över en sak; jag skulle ha köpt en dricka eller nåt när vi var i stan idag, för nu börjar jag bli lite sugen på en Ramlösa eller kanske en Cola... hm, och sen är vår kolsyra slut i soda streamen så där blir det inte heller nåt drickbart.... äh får väl dricka.. vatten ist då´rå, är betydligt nyttigare än Cola och billigare dessutom!

Jo kom på att imorrn så fyller Christian 29 år, så jag passar på att gratta honom nu idag här på bloggen, på utifall jag skulle glömma det eller om jag inte hinner blogga nåt öht imorrn!

image338Stort Grattis till dej Christian, hoppas du får en toppenfödelsedag!


Nej nu ska jag dricka mitt tråkiga (men billiga och nyttiga) glas vatten och drömma mej bort att det är ett glas med Cola eller Ramlösa!

P&K!


VILL HA!

 eller kanske en 

Bilderna kommer från Google´s bildsök!


Bilder på Mercedes i vårvädret!!

2008-04-25 @ 14:08:50

image337


Solen skiner idag med

2008-04-25 @ 12:00:24
Och det är så underbart.
Ska alldeles snart ta med mej Benz ut till solen och sola lite, men var tvungen att gå genom dagens skörd av bloggar som jag brukar läsa och dessutom skriva lite i min!

Dagen kommer som jag skrev igår att bjuda på ett besök hos svärfar och därefter så vet jag inte, men det brukar alltid lösa sej, kanske det blir en tur till Rolf o Emelie (det brukar jue alltd bli det på helgerna).

Nu sitter jag här med kaffekoppen i högsta hugg och ska alldeles snart ge mej iväg ut, men först och främst så ville jag passa på att hälsa alla en trevlig fredag och visa denna bild som blev på Mercedes i går när vi var ute!

image336 syns det att hon INTE ville vara med på bild??!!

P&K

Torsdagen snart slut

2008-04-24 @ 22:52:03
I dag har jag och Mercedes varit ute i solen och haft det så mysigt så, tog med oss kaffe ut så "matte" kunde fika lite under tiden Benz låg och solade!

Annars så har det varit en ganska toppendag, med många roliga inslag då jag hittade en gammal klasskompis blogg som jag har suttit och läst igenom idag - mycket rolig var den!!

Nu ligger Micke på soffan och kollar på Insider medans Mercedes helst skulle vilja gå ut en sväng till, men det orkar inte matte med nu, för nu är det snart dags för nattis här nere i källar´n!

Har nyss varit och duschat och väl inne där så skulle jag raka benen, men så upptäckte jag att mitt raklödder var slut så det var bara att välja då´rå; låna lite lödder av Micke eller skita i att raka benen idag, det blev att låna av Micke, så nu sitter jag här och luktar Gillette (karl med andra ord) trots att jag har smörjt in mej med lotion!!
Menmen hoppas det går bort snart!!

Snart helg igen och denna hel är het fullspäckad med aktiviteter;
imorrn när Micke kommer hem så ska vi åka till svärfar och kolla hur mycket vi måste höja upp fyrhjulingen till Johan och Lotta.
lördag så ska vi på Erikshjälpen och Ica Maxi med Niklas och hans tjej, igen, och på söndag så ska vi ta och åka på Dollarstore med mamma och pappa och därefter kanske en tur till Åsa och Leif innan vi reser hemövers igen!


Serienörd?? Lista

2008-04-24 @ 13:30:49

Om man har sett över 55 serier är man en serienörd!!!


[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[  ] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Three Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[  ] 24
[  ] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[  ] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[  ] Bones
[x] Dawson's Creek
[  ] Heroes
[  ] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[  ] Smallville
[  ] Southpark
[  ] Stargate Atlantis
[x] The 4400
[  ] The Office
[x] Two and a half men
[  ] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[  ] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[x] Dallas
[  ] Shark
[  ] Tredje klotet från solen
[  ] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Våra värsta år
[x] Sabrina - Tonårshäxan
[ ] Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[  ] Magnum
[ ] VIP
[  ] Stacked
[x] Myggan
[ ] Vita huset
[  ] Advokaterna
[  ] Ally McBeal
[ ] Las Vegas
[  ] Xena
[  ] Entourage
[x] Cityakuten
[  ] Will&Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[ ] Nanny
[x] Tre Kronor
[  ] L-word
[x] Vita Lögner
[x] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x] Hem till gården
[  ] How I met your mother
[  ] That 70's Show
[  ] Alias
[x] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[  ] Hjälp
[  ] Mitt liv som död
[x] The Shield
[x] Close to home

Pust: Bara 51 st, ingen serienörd...ännu!!


Fy Fan

2008-04-24 @ 11:49:38
vad trött jag är idag, men för en gångs skull så beror inte det på att Micke har snarkat (som han för övrigt gör varje natt) utan på att han inte kunde komma upp i morse!!

Hur mycket jag än ruskade och slet och skrek åt honom så fick jag bara ett -mmm, till svar..
Så höll jag på från halv 6 till halv 8 (han börjar 7) då rev jag i ordentligt och skrek att klockan är tamejfan halv åtta och ska inte du jobba idag så kan du ringa och säga det!!!

- Varför har du inte väckt mej för då?!! Fick jag till svar och jag är inte den morgonsura i detta hushåll, men om nån frågar sådär när jag inte har gjort nåt annat än kämpat då brinner det för mej!!
- Det är jue fan det jag har försökt göra, skrek jag och vände på mej..

Sedan så gör inte saken bättre att jag har en sån huvudvärk (idag med) och bara den gör att jag vill spy över den närmsta personen bredvid mej, menmen det ska jag inte göra!!
Mamma trodde det berodde på mitt höga blodtryck att jag har ont i huvudet och det kan det mycket väl vara, men vad ska jag göra åt det, sist jag hade såhär så fick jag order från Dr att ta det lugnt och inte stressa samt äta mindre salt... och om jag ska ta det mer lugnare nu så kommer det att resultera i att jag blir sängliggandes helt, under hela sommaren och det känns inte så kul då´rå.
Saltet har jag skurit ner på ordentligt, förr hade jag det på allt, men nu är det nästan aldrig.

- Ja, Åsa du läste rätt jag äter nästan aldrig salt nu!

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan blir det en tur med Mercedes (den skrikande damen i vit skjorta)

Nyäten och lite sömnig

2008-04-23 @ 17:21:38
Är vad vi blev efter middagen som idag blev: Makaroner och stekt korv!
Huvudvärken är fortfarande kvar som ett moln som trycker på huvudet och nu har jag även börjat bli lite lätt illamående.... image332 men förhoppningsvis så går det väl över så småningom!
- Nej jag är inte gravid, det vet jag med all säkerhet image334

Pratade med Åsa förut i telefon och det ar så trevligt så, är jue inte så ofta det händer nu utan det blir mest på MSN eller via SMS, men så pratade vi om söndag och att vi kanske ska hälsa på dem då och de ska som sagt bli riktigt roligt!!

Micke ligger på soffan och sover; ville ta sej en liten lur efter maten och det kan han få unna sej lite tycker jag image335

Jag å andra sidan ska ta och fortsätta kika på lite lägenheter så kanske jag hittar nåt passande snart...


Varför just jag??

2008-04-23 @ 12:05:48

Gick och la mej i går efter jag hade skrivit sista inlägget eftersom jag hade en sån fruktansvärd huvudvärk, tänkte att det kanske går över då om jag har tur!!
Hade jag tur, tro ni??
Nej just det ja, vaknade imorse halv sex när Mickes klocka sätter igång med en ordentlig huvudvärk som heter duga, så det var bara att krypa ner igen då´rå!

Nu har jag suttit uppe en stund utan att slå igång nån dator eller nåt utan bara varit, men värken är kvar ännu.. känns som om jag har en ordentlig bakfylla (som bara har satt sej på höger sida av huvudet).

Mercedes skriker och vill gå ut och jag känner mest hur jag vill lägga mej igen och bara ligga där i min mjuka underbara säng... men nej det ska jag inte göra, har hur mycket som helst att göra hemma här..

Anyway: Solen skiner idag med och (prosit, Mercedes nyser) det var jätteskönt väder.. nu skulle man ha haft det där huset eller varför inte en balkong??!!
Kollade lite igår kväll på hus och/eller hyresrätter närmare stan eftersom att jag har bestämt mej för att flytta, men fanns just inga i min smak och dessutom har jag redan hittat mitt drömhus - det gäller bara att de som bor där flyttar och säljer det billigt!!

Nu: KAFFE

Sedan: Utgång med Mercedes!


Har jue totalt glömt bort

2008-04-22 @ 23:49:57
att önska Mickes farfar grattis på namnsdagen!
Inte för att han läser detta, men man kan jue vara liiite trevlig och duktig iaf och gratta på ett eller annat sätt!

Dagen och eftermiddagen har varit kanonbra, men synd bara att kvällen blev lite tråkig, men allt händer av en mening..

Nu ska vi snart sussa kudden; Micke sitter nu och kikar på Navy CIS och jag sitter på familjeliv och kikar lite foruminlägg!

image331

Bilden på Mercedes gumman

2008-04-22 @ 16:07:42
358729-330

Mmmysigt väder..

2008-04-22 @ 15:20:10
image329


Solen skiner och det är (nästan) vindstilla, fåglarna kvittrar och allt är underbart!!
Låter det som om jag är påverkad av nåt, så beror det på att jag är lycklig för att våren äntligen är här och sommaren är på G!

Mercedes och jag har varit ute jättelänge och solat och sytt igen ett par byxor åt Micke som det var hål i, känns som om man kan göra allt ute nu, äta skulle jag vilja göra, men TYVÄRR har vi ingen balkong och det blir liite för mycket "insyn" om vi ska käka utanför här på bänken.. menmen får äta ute på söndag om det är fint väder då vi ska på middag hos mamma och pappa (grillat, mumms) 

 Och kanske det blir en tur till Fagervik för att hälsa på Åsa, Leif och lilla Max då åxå.. ska bli så trevligt så!

Tog ett kort på Mercedes förut när hon ligger på dataskärmen och vilar, men jag hittar inte kabeln till mobilen så jag får ladda upp bilden sen ikväll istället!

Dagens Middag blir: Köttsoppa, orkar inte ställa mej och göra ordning nåt avancerat.
Vill bara vara ute idag så mycket som det bara går, och då är soppa ypperligt att äta!

Nu ska jag iaf ta med mej Mercedes ut igen!

P&K

Tvätt- och städtanten anropar..

2008-04-22 @ 11:14:11
Ja, som rubriken säger är jag i städartagen och tvättagen i dag, trots att Mercedes behöver sin lilla "mattetid" åxå...
Så kanske det blir bara en snabb undanplockning av grejjer idag och städning imorrn ist eftersom Mercedes är helt uppåt väggarna och flyger och far runt i hela lägenheten och skriker och hoppar på handtaget!!

Annars så skiner solen idag med, har INTE hunnat varit ute än eftersom jag har suttit i telefon med Sjukhuset och plockat av bänken i köket som såg ut som om Micke hade världens röjarfest här i söndags efter jag farit till Timrå image327

Nu ska jag gå till tvättstugan och slänga in tvätt i torken och ny tvätt i maskinen sen så blir det en kopp kaffe!

image328

Måndag - snart tisdag

2008-04-21 @ 21:31:26
Min dag har varit väldans rolig och underbar, trots att jag har varit i Timrå hela dagen!
Sov jue över hos mamma och pappa i natt och min dag började klockan 6 imorse...
Har haft så roligt idag med mamma och vädret har varit kanon bra, med en massa sol och värme, synd bara att det blåste lite väl mycket, men i övrigt har det varit bra!!!

Skulle jue nästan kunna tala om för er som läser min blogg varför jag är och kommer att vara hemma hos mamma och pappa så mycket nu för tiden; Jag har skrivit in mej på en intensivkurs (för körkortet alltså) på Checkers i Timrå eftersom det skulle gå mycket fortare att få kortet där än här i Fränsta... den 21 maj har jag halkbanan och har nu kört 3 lektioner av 20 möjliga.... har även godkänt på alla moment jag gjort hittills *superglad* så jag hoppas på att det kommer att gå lika bra hädanefter åxå...!?

Nästa lektioner är den 5 maj och då kommer jag att vara hemma i Timrå hela den veckan då jag har lektioner hela den veckan....

Nää nu ska jag kolla vidare på mina 14 mail jag hade fått under natten och dagen och sen blir det en tripp till familjeliv.se för att kika lite där!!

Imorrn blir det en tvätt- och städdag här hemma, men även en "umgås med Mercedes" dag!

P&K!

Åxå var det här med rubriken igen nu då...

2008-04-20 @ 13:43:37
Lördagskvällen var trevlig då vi var hemma hos svärmor och åt middag (grillat) och hade det mysigt!

Idag har jag inte just gjort nåt alls (hittills) utan har varit ute med Mercedes i solen en stund.
Nu är det vår, för nu har bänken här utanför kommit fram, så nu ska vi inviga den snart  med en kopp kaffe med grannarna!

Åker till Timrå ikväll igen och har jag inte uppdaterat under dagen imorrn så ska jag försöka att göra det under kvällen imorrn, annars blir det på tisdag då jag blir hemma hela dagen och är tvätt och städtant!!


Familjelycka

2008-04-19 @ 16:14:18
image326

Åsa och Leif med sin Max...
Bilden tagen från ST

Dagens!

2008-04-19 @ 12:08:11

Dagens humör: Trött men glad


Dagens frisyr: Utsläppt


Dagens smink: Vardagliga sminket som jag alltid har


Dagens klädsel: Svart munktröja och gröna byxor


Dagens händelse: Åsa och Leif är med i tidningen med Max under nyfödda


Dagens planer:
 Titta på de inspelade avsnitten av Andra Avenyn


Dagens vill ha:
 En Ramlösa Persimon Grape och en Snickers


Dagens saknad: Åsa


Dagens drog:
Kaffet och solen


Dagens finaste: Vädret, trots att det var lite kyligt


Dagens måste:
Äta (måste man varje dag)


Dagens mat:
Micke ville ha grillat till middag så vi får se vad det blir...


Dagens köp:
 Inget ännu


Dagens kärlek: Tommy Lee *mums*


Dagens sämsta: Vaknade alldeles för tidigt av Mercedes skrikande....


Förklaring

2008-04-19 @ 11:30:49
Till mitt senaste inlägg, eller videon som jag la in på den gamla Comviqreklamen, kommer här!

När den reklamen gick som värst på TV:n så tyckte jag och Åsa att den var hur kul som helst.. vi skrattade och skrattade så tårarna rann och magen värkte.
Vi till och med lärde oss den utantill!!

När jag fyllde 18 år så hade Åsa spelat in ett kasettband åt mej där hon spelade upp den där konversationen och det var klockrent hur kanonbra hon kunde den..

I sommras så fick jag ett ljud skickat till mej via MMS från Åsa och tro det eller ej, då hade hon hittat denna reklam på Youtube och spelat in hela via mobilen och skickade den till mej!
nu har jag den signalen när Åsa ringer och jag tror att hon har det på mej med, om hon inte har bytt nu när hon bytte mobil... vi skrattar varje gång det ringer och reklamen är lika rolig som den var för alla dessa år sedan när den först började att visas!

Åsa om du läser detta så vet du att förra inlägget var en hyllning till vår vänskap som snart har varat i 17år!

Skriver mer sen efter jag varit ute med Mercedes!!

Världens bästa... eller hur, Åsa??

2008-04-18 @ 23:50:35

Min dag - fredag

2008-04-18 @ 23:37:13
var jättebra och väldigt givande, jag vill inte ännu tala om vad det är jag sysslar med i Timrå om dagarna, men jag kan tala om att det är nåt som gör mej på väldigt bra humör, och sen så är det kul att umgås med familjen ibland åxå.... trots att jag saknar Mercedes mest hela tiden (Micke åxå kanske lite) *haha*
Nästa Timrå besök blir på söndag då jag sover över hos mamma och kommer hem på måndag kväll nångång...

Micke är just nu hos Rolf, för att han var så snussugen att han var tvungen att ringa Roffe och fråga om han bjöd på en snus, så där kommer han nog att bli resten av natten, men jag ska nog snart gå och sussa jagimage322... klev upp 5:30 imorse för att duscha så nu börjar det att kännas att jag är tröööött!

Näpp nu ska jag och måste för den delen att sussa för annars kommer jag att somna sittandes här vid datorn image323 och det vill varken jag eller Micke..

Uppdaterar imorrn jag...

Godnatt!

På resande fot

2008-04-18 @ 06:12:44
Nu har jag duschat och ska snart iväg till Timrå.. bussen går här ifrån kl 6:45 och är nere i stan till 8, förhoppningsvis hinner jag med 7:55 bussen till Timrå annars bli det vänta av i stan till 8:25!

Kommer hem ikväll och kanske jag skriver en uppdatering om dagen då...

Jo föressten, "jobbiga grannen" var nere här till halv ett i natt!!!!!!!!!!!

P&K!

Spänningshuvudvärk

2008-04-17 @ 14:35:30
Ja, det är vad jag lider av en dag som denna; eller har gjort det till och från nästan hela veckan!
Började i tisdagskväll med att jag hade små ont i skallen och började få ont i käken (på samma sida som min spricka är i) igår var det likadant.. kvällen kom och värken smög sej på och så imorse när jag vaknade hade jag huvudvärk och en fruktansvärd smärta i käken!

Käken känns som om den har hoppat ur led, för jag kan inte bita ihop riktigt och när jag pratar eller gapar så gör det skitont, och det kommer från krocken som jag och pappa råkade ut för för ca 11 år sen!

Det kom en narkotikapåverkad kvinna och körde rätt in i oss bakifrån i en korsning där vi hade stannat och hon stannade självklart inte, så jag (som var ung och dum och inte hade bälte på mej) slog in huvudet i framrutan och spräckte käken i samband med det och efter det har jag ont ibland och kan inte käka segt kött eller äta cola för då är det kört!

Anyhow: Micke kom inte upp imorse heller... han ställde klockan på halv sex i går kväll och när den hade pipit och pipit till klockan 6.40 så var jag tvungen att höja rösten och säga till på skarpen!
Undrar om det är den fina vårtröttheten som kommit till vår fina men lilla familj...? Jag är trött hela tiden och skulle absolut inte ha nåt emot att sova redan nu och Micke, ja han får jag inte ens liv i på mornarna nu.. eller ja, så har jag alltid haft det med honom men nu är det värre!
- Undra hur det ska gå när jag åker bort till Timrå några veckor....

Nu ska jag gå och dricka... nej inge kaffe utan ett glas vatten och ta en alvedon eller två för att se om kanske jag kan slippa denna värk.. annars får jag väl ha den idag...

P&K

Boknörd???

2008-04-17 @ 13:05:43
 Jag har gjort testet!!
Gör det ni åxå!


"Jag ska bara....."

2008-04-16 @ 22:44:23
säga Godnatt till er alla läsare där ute!
Hoppas att ni får en bra natt med mycket sömn, (det hoppas jag iaf att jag får).. UTAN SNARKNINGAR TACK!!

I kväll har vi vart uppe hos Linda som fyllde år idag... gott med fika!












Imorrn ska jag bara vara hemma och ta det lilla lugna med Mercedes, skulle egentligen ha bäddat rent i sängarna idag, men det får bli imorrn istället!
Det tycker Micke nog är skönt (han som hatar nybäddade sängar).

På fredag ska jag till Timrå men vill inte tala om varför för det är lite hemligt än så länge!
Så jag åker på morgonen och kommer hem på kvällen nån gång...

Sedan så kommer jag (kanske) vara borta från Bloggen och internet i några dagar i veckan, och det beror åxå på denna hemlighet jag har.. men som sagt, alla kommer att få reda på den förr eller senare!!

Nu ska vi se på Myggan och sen blir det (kanske) sängen och nattis!

image321

Hoppas!

2008-04-16 @ 17:58:24
På att vinna denna tävling http://tumadre.blogg.se/1208336364_tvling_tvling_tvling.html?57E7D089-E83A-B917-A85742FE6D0C8C70

Dagens bild - dagens video på Mercedes!

2008-04-16 @ 15:31:18
Mercedes ute och upptäcker våren!!




Ursäkta...

2008-04-16 @ 14:08:47
för mitt senaste inlägg, var så ledsen så att jag skrev det som föll mej in och det kanske inte var det mest vackraste!!
Om det är nån som har tagit illa upp av det så ber jag så hemskt mycket om ursäkt image319
image320

Aja, här är det kanon väder idag med, soligt och varmt.. har varit ute och solat en stund med Mercedes och det var såå skönt så!!

Var och hälsade på hemma hos mamma och pappa igår och det var riktigt mysigt.. for sen och handlade på Maxi i Birsta och därefter hem igen.
Micke håller på att leta efter en ny bil, så om nån har nån till salu så hör av er....

Nu ska jag fika lite, sen ska jag ringa ett samtal (hemligheter)!!

Från lycklig till ledsen på bara några timmar!!

2008-04-15 @ 22:51:17
Jag har varit glad hela dagen och gått som på rosa små moln (nej jag är inte nykär), hela dagen.
Beror mest på att det har varit fint väder och solen som sken och allt detta, men så vid halv fem i eftermiddags så kändes som om hela min värld rasade samman!!

Min läkare på Kvinnokliniken ringde angående mina prover.
Hon tyckte att de såg kanon bra ut och att det var inga fel på varken blodproven eller mina äggledare/äggstockar alltså ingen PCO som jag och många andra misstänkte till en början.
Nu ska hon skicka ut mer remisser till mej så att jag ska få ta ännu mer blodprover och se om jag ens har ägglossning, och har jag det alltså om de proverna ser bra ut, då är det mindre bra för mej och Micke och vår bäbisverkstad, för det betyder att; det är inga fel på varken nån av oss utan vi blir klassade som oförklarligt barnlösa!!!!!!

Visst det finns IVF och allt vad det heter, men ska inte barn komma till på naturliga vägen??
Jag har inget emot de som gjort IVF eller adoption för min tremänning är adopterad så ta mej inte fel, men JAG vill ha ett barn på naturlig väg, dessutom så kostar det en hel del åxå och de pengarna finns inte att kasta upp bara så där!!

Nu ska jag sätta mej ner och tycka synd om mej själv ett tag, sen så blir det nattis!

Klar med sysslorna

2008-04-15 @ 15:06:44
Jag hade som skulle göras idag... eller jag har inte varit och hämtat tvätten ännu, men däremot har jag plockat ihop den och lagt den i vår korg, så det är bara att hämta den med andra ord och det tänkte jag göra när Micke kommer hem så han kan kolla Mercedes under tiden!!

Har varit så fint väder ute idag med solsken och ca 10 grader varmt image316 men så när jag var ut nu och skakade lite kuddar så regnade det!
Vårväder?? Jajamensan!
Men
förhoppningsvis så är det bättre imorrn, så man kan gå ut och sätta sej och sola en stnd, medans Mercedes busar med flugorna image272

Ska åka ner till Birsta idag efter vi ätit middag för att handla lite mat och kanske det kan bli en tur till mamsen åxå..

Morgondagens planer är följande: Bädda rent i sängarna... mysigt värre och förståss vara ute i solen (om det är lika fint väder som idag) annars får det bli en snabbtur ute och sen ligga inne och lata mej *tihi*

Nu:
Kaffe framför TV:n (Sjunde himlen går på 5:an)
Sedan:
Börja med middagen som idag blir: Tacobiffar med ris och vitlöksdressing medans Mercedes får tonfisk med ris!

image317


Roligt tidsfördriv!!

2008-04-15 @ 08:55:42

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.
NO CHEATING!


How are you feeling today?
Motley Crue - Don´t Go Away Mad.
Jaha ja kanske jag är lite elak... inget jag känner nu, menmen


How do your friends see you?
Beverly Mitchell - When I Fall In Love

Öhh, är jag en sån som alltid blir förälskad då´rå eller??

Will you get married?
The Penfifteen Club - Hey Miss Hilton

Ok...??

What is your best friend's theme song?
Dr Bombay - Shaky Snake

Vad har den med Åsa att göra då??

What is the story of your life?
Björn Afzelius - 19 år

Ja, det hände mycket när jag var 19...

What was high school like?
Gyllene Tider - När Alla Vännerna Gått Hem

Happ..

How can you get ahead in life?
Kiss - Crazy Nights

Ska jag vara galen på nätterna eller?

What is the best thing about your friends?
Björn Afzelius - På Mäster Olofs Tid

Tänker inte ens fråga....

What is tonight going to be like?
Björn Afzelius - Man Kan Inte Äga Varandra

Inte här heller

What is in store for the remainder of this weekend?
Björn Afzelius - Två Ljus

Ska jag köpa ljus eller?? Glödlampor vet jag att vi behöver men inga ljus....

What song describes you?
Smashing Pumpkins - Perfect

Ahh, jag vet....

To describe your grandparents?
Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero

Oki.... ??

How is your life going?
Dr Bombay - Safari

Jag är inte på safari....

What song will they play at your funeral?
Björn Afzelius - Mona Lisa

Kunde det inta ha varit Bella Donna ist??

How does the world see you?
Björn Afzelius - Till Min Kära

Är jag din kära???

Will you have a happy life?
Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around

Ok nu blir jag förvirrad!!

What do your friends really think of you?
Boy Meets Girl - Waiting For A Star To Fall

Ska jag falla åxå nu eller?

Do people secretly lust after you?
R-Kelly - Gotham City

Frågar inte här heller..

How can I make myself happy?
Björn Afzelius - Född Fri

Ska jag återfödas fri eller ska jag bli fri??

What should you do with your life?
Joe Cocker & Jennifer Warnes - Up Where We Belong

Vet ej...

Will you ever have children?
Björn Afzelius - Ett särskilt minne

Det låter som om det kan jag bara glömma...

Will it be okay?
Björn Afzelius - Juanita
Jaha



Slutsats av detta är att jag/vi har för mycket musik med Björn Afzelius!!!!

Kan passa på att utmana ni som läser denna då!


Godmorgon

2008-04-15 @ 08:05:37
image315

Japp, ni ser rätt, jag är vaken.. Mercedes likaså *suck*
Kunde inte somna om när Micke hade farit, låg och vände och vred på mej tills jag till slut gav upp av utmattning och irritation!

Så nu sitter jag här, påklädd och har inget att göra, eller jag har hur mycket som helst att göra, men inget som jag vill eller känner för nu.... städa, hämta tvätten från tvättstugan, ut med Mercedes(men hon kan gott vänta en stund till), så jag tror att det bästa vore att ta mej en kopp kaffe med mjölk i och sätta mej och läsa lite nyheter.. eller vad tror ni...?

Aja, uppdaterar senare idag...

image273Madde

Lite småtråkig...

2008-04-14 @ 14:26:46
är vad jag är idag... har lite av en bloggtorka och vet inte alls vad jag ska skriva om! image292
Men förhoppningsvis har det löst sej fort!

Mercedes och jag har iaf varit ute i leran!!!
Hon var alldeles svart av lera under tassarna när hon kom in, så nu är det en massa avtryck efter var hon har gått... och jag inte skälla på Micke heller, för det är jue inte hans fel (denna gång)!!!

Städning imorrn, med andra ord, idag är det jue tvättdag som vanligt på måndagar..

Nää nu blir det en kopp kaffe och surra skit på MSN!

Tänder ett ljus!

2008-04-13 @ 23:57:00
För lilla Engla och hennes familj!

image314

Snart måndag.... igen

2008-04-13 @ 23:50:43
Jahapp så hade denna helg åxå snart gått då... och inget har man gjort eller åstadkommit *suck*

Mats åkte hem idag... vi trodde att han skulle åka igår kväll, men han blev kvar en natt till, och visst kan väl det vara trevligt, men man får liksom ingen "egen tid" till mys och umgås bara Micke och jag!!

Men det får vi försöka ta igen nästa helg, eller kanske redan i veckan (om vi orkar med det, vill säga)

Annars har dagen varit kanonbra, trött som fan bara, men annars har det funkat...

synd på det dåliga vädret bara; regn och snö + att det var kallt, inte ens Mercedes ville gå ut!

Nu ska jag/vi snart gå och lägga oss i tystnaden och sova, och imorrn blir det en ny vecka med nya friska tag... tvätten hägrar för mej imorrn och Micke ska på jobbet, kanske det blir en tur med Mercedes åxå, beroende på väder och vind.


Kan kanske vara snäll

2008-04-12 @ 19:35:47
idag och lägga in en dagens bild...


image313

Förlåt, förlåt och åter förlåt....

2008-04-12 @ 18:02:45
image312

Jag vet att jag lovade en uppdatering igår, men allt blev bara fel.. eller fel och fel allt gick bara inte som jag hade tänkt mej!!

Älsklingen kom hem till middagsdags och på en gång efter vi käkat så for han till Stöde och hämtade Mats som lånade vår soffa i natt... ja, han har alltså sovit här.

Micke var på lika humör igår åxå, men idag så tror jag att det har blivit liiiiite bättre
(som jag har märkt iaf).

Vädret är en katastrof; snöblandat regn med en massa vattenpölar som man måste skutta över när man är ute, *suck* men fördelen med det är jue att då tinar snön bort fortare
*jippie*

Vi har nyss kommit in efter att ha varit ute och kikat på "ägorna"; Mats hade sett en med ficklampa utanför här i natt och det har jue försvunnit bensin ur vår Cheva för nån vecka sen + att det står en okänd bil på parkeringen som INGEN av grannarna äger.. *mysko* kul att vara spanare ibland!!!

Nej men nu ska jag gå och ta mej en kopp kaffe innan "grabbarna" kommer tillbaka från grannen!!

P&K

image273Madde

Glömde jue att

2008-04-11 @ 14:45:48
skriva GRATTIS till min pappa som idag har namnsdag!!

Stort grattis till dej pappa, hoppas du får en bra namnsdag!!



Äntligen fredag

2008-04-11 @ 14:34:43
Äntligen är det fredag och helg igen, men som det ser ut så kommer det att bli en tråååååkig helg....

Aja, huvudsaken är att jag får sova (kanske) lite längre än till klockan 6 då Mickes klocka sätter igång på veckorna!

Brevet från sjukhuset var INTE med posten idag, men då kommer det nog på måndag (om de inte har glömt bort det igen)

Får hoppas på att min kära sambo är på bättre humör idag än igår kväll när jag kom hem från Timrå; sa inte många ord till mej under kvällen och när han äntligen sa nåt så fräste han av mej för att "jag hade gjort påhopp på honom" när jag sa lugnt och sansat att fjärrkontrollen låg på bordet och inte i soffan!!!
Då var det jävla tur för Micke att jag inte har körkortet ännu, för då hade jag farit härifrån och skitit i honom några dagar (över helgen)...

BTW: satt och kollade på kort från 2007 och den 14 april ifjol så var vi med Rolf och Emelie i stugan och åt surströmming och grillat första gången för året och då var det minsann ingen snö heller!!! 
Vi satt ute och åt och hade inte på oss mer än tröjor och skor och det var ingen som frös och behövde gå in och hämta en jacka... medans i så är det hur mycket snö som helst, eller det kom jue i veckan här!

image310


Detta vårväder

2008-04-11 @ 13:01:56
jag hatar verkligen denna snö som har kommit ner under dessa dagar, men det är väl det som kallas vårväder eller även aprilväder...

Ska se VBÅ nu men uppdaterar sen!

image308

Typiskt Sundsvalls Sjukhus

2008-04-11 @ 12:16:51
att "glömma" och skicka mina provsvar!!

Jag ringde igår (när jag ändå var hemma hos mamma) och frågade var mina provsvar tagit vägen.. till svar får jag att de hade "glömt" att skicka dem till mej...??!!
Vilken jäkla tur att jag inte har nån dödshotande sjukdom då, som man måste ha medicinsk vård för!

Det finns vissa anledningar till att jag verkligen VÄGRAR att åka på sjukhuset och där har ni en orsak och det lär väl nog blir fler anledningar innan jag blir gammal och ska "vandra vidare"... alltså FY FAN för detta!!

Nu skulle de skicka svaren till mej omgående och kanske jag har dem redan idag (har inte kollat lådan ännu) eller så får jag dem på måndag!

Nackdelen med detta nu är att de bara kommer att skicka svaren till mej inte hur vi ska gå vidare i hela utredningen så det blir väl jag då som får sätta mej och ringa dit en gång till och boka in en telefontid med läkaren!!

Nej men nu måste Mercedes få gå ut en sväng och kolla på snön.... jag skriver mer om min gårdag senare!

image273Madde

Nu är natten här

2008-04-10 @ 00:03:27
...och snart dags att sova i sängen!!
Micke ska bara duscha, sen ska vi "nattfika" och därefter blir det nattis i sängen.

Imorrn blir jag som sagt i Timrå hela dagen och åker med mamma och pappa hem på eftermiddagen, ska käka hemma där och jag har för mej att mamma skulle bjuda på kroppkakor *mums*

Jag försöker uppdatera hemma hos mamma imorrn annars så blir det kanske en rad eller två när jag kommit hem igen!!

image307

Bildkollage på Mercedes

2008-04-09 @ 19:55:27
Ja eftersom jag håller på att lära mej Photoshop så är det väl inte snyggt gjort, men jag är under upplärning på detta!!


image306

Utmaning...

2008-04-09 @ 18:45:55
Som jag fick av Grannen

Vad gjorde du för 1 år sedan?
2007- 25år
Pluggade på Ålsta Folkhögskola och började med mitt körkort.

Vad gjorde du för 5 år sedan?
2003- 21år
Blev tillsammans med Micke, flyttade hemifrån OCH tog studenten!

Vad gjorde du för 10 år sedan?
1998- 16år

Gick ur 9:an och var på Gatufesten för allra första gången, Åsa var åxå med.

Vad gjorde du för 15 år sedan?
1993- 11år

Umgicks för det mesta med Åsa eller Elina (som bodde granne med mej)

Vad gjorde du för 20 år sedan?
1988- 6 år
Började Lekis i Ljustorp och var hela tiden med Andreas och Christoffer.

Vad gjorde du för 25 år sedan?
1983- 1 år
Fyllde 1 år och var antagligen med mamma och pappa på min första husvagnssemester!

Hm, då ska jag utmana nån åxå då´rå... ähh alla ni som läser denna och vill göra den utmanar jag!

Mitt hår!

2008-04-09 @ 14:38:48
Har nu suttit och funderat ett bra tag på mitt hår, och det MÅSTE färgas och klippas och det med detsamma...?
Ska be min kära mor klippa mej imorrn då jag ändå är där och färga håret får jag be nån göra på mej inom en snar framtid... vet jue precis hur jag vill ha det!!

Sist jag färgade var förra året (mars) och då var det Åsa som gjorde det på mej, 2 färger blev det då; svart under och rött över (kanonsnyggt) synd bara att det blev nån reaktion så att det röda försvann nästan på en gång, medans det svarta är kvar ännu.. ja det är inte svart fortfarande utan det är mer åt det bruna hållet, men ändå!!

Så ska jag ha denna gång åxå, OM jag inte tar och bleker det över och har svart under...?
Förslag någon???

image304     image305
                              ♦ Mars 2007                                             ♦ Mars 2008


Ser ni den hemska skillnaden.. och ja jag vet att jag ser allmänt sur ut på ALLA mina bilder, men jag hatar verkligen att vara med på kort!!

Nu måste jag starta om datorn så att "de nya inställningarna ska börja gälla"  sen så ska jag förbereda middagen som idag blir: Potatisgratäng och grillade fläskkottletter (stavas det så??)

Uppdaterar en sväng senare... *lovar*

Också blev det vinter igen!!??

2008-04-09 @ 12:06:50
image303I går kväll när jag kikade ut genom fönstret så såg jag att det snöade... NEEEEJ tänkte jag, men vad fan det går bort nästan på en gång, tyckte Micke!

Jaja, hoppas att han tänkte så imorse när han skulle åka på jobbet, då han fick lov att sopa av bilen ALL SNÖ som har kommit under natten!!??
Tog kort förut på helvetet utanför fönstret, men så var batterierna slut så jag kan inte lägga in dem på datorn ännu.

Och jag som har plockat fram mina sommarskor och min tunnare jacka... det blir bara att ta på sej vintermunderingen igen nu då *suck* det är inte konstigt att man blir deprimerad heller...

Ryggen började kännas bra igår kväll, men så imorse när jag vaknade så var det skit igen... tror att jag ska sluta att gå och lägga mej, kanske ska jag sitta och sova...?

Nej nu ska jag passa på att fika lite innan Mercedes vill gå ut i snön! 


Good Bye Glitter Graphics


image273Madde

Jippiie

2008-04-08 @ 14:41:03

Hardcore Superstar och Magnus Uggla spelar på Gatufesten i sommar!!

image302
Bilden tagen 2007 från Gatufesten.se


Nyss inkommen...

2008-04-08 @ 14:20:06

...från en uppfriskande tur med Mercedes, synd att jag inte kan vara ute så länge nu när jag har såå ont i ryggen för det är verkligen så bra väder att jag skulle kunna unna mej en promenad.
Men det ska inte jag göra idag, för lär jag ligga sängliggandes hela dagen imorrn.. trodde att det skulle va´ så idag med, men det gick mycket bättre att ta mej upp än jag trott (trots att det gjorde jävligt ont)

Anyway:
har en massa tvätt att packa upp och lägga in i garderoben men orka inte med det just nu.. måste förvisso visa mej lite duktig när Micke kommer hem, så jag får väl samla krafter till att göra det sen... Micke ska iaf få byta kattlådan ikväll, det har han lovat mej!!

Tisdag idag:
Och jag som hade planerat in en resa till mamma nån dag här i veckan: ska låna hennes telefon och ringa till Sjukhuset, men det är självklart inte bara därför jag ska hälsa på henne om det var det ni trodde!!??
Utan ska åxå till Timrå för att prata med min sjukgymnast om min (trevliga... not) rygg och kolla om det har blivit värre eller om det är övergående... för jag kan säga så här: Jag har då ALDRIG känt så här i ryggen förut och då har jag ändå haft denna smärta i 10 år!!

Om det är nån som har ett bra recept på tårta med nougatkräm på/i kan ni väl höra av er till mej; är såååå jäkla sugen på det, men hittar inget bra recept varken hemma eller på internet!

image301


Nu ska jag prata vidare med Christian på MSN, sen ska jag fixa tvätten!


image273Madde


Fortfarande grått och trist väder!!!

2008-04-08 @ 12:40:07
Det är vid såna här dagar som jag verkligen önskar att jag och Åsa hade gjort våra planer till verklighet.

Vi har alltid velat boka en resa till Magaluf, vara borta i (minst) 2 veckor!
Idéen fick vi när vi var yngre och lyssnade på Orup och när vi fick se videon till just låten Magaluf, så bestämde vi oss; Dit ska vi åka!!

Än har det inte blivit av, men nån gång ska väl våra planer att gå i lås.. eller?
Önska och hoppas kan man jue iaf göra....

Åsa: Om du läser detta; se bara de fina bilderna på världens bästa ställe!!

   image299   image300
image298

Vill Ha!!

2008-04-07 @ 21:31:27
     

Dessa saker kommer från D7 och jag vill ha dem.... men de kostar för mycket föratt jag ens ska tänka på det.. just nu iaf!
Men förhoppningsvis kan jag önska mej nån av dem när jag fyller år.
Långt kvar men va´ fan, den som väntar på nåt gott... sägs det!


Tråkig Lista!!

2008-04-07 @ 14:54:21

Jag har en:


[X] pojkvän
[X] Mamma
[X] Pappa
[  ] Styvmamma
[  ] Styvpappa
[  ] Styvsyskon
[X] Halvsyskon
[  ] Bror
[  ] Syster

[  ] Brorson
[  ] Systerdotter

[X] Mobiltelefon
[  ] Eget badrum
[  ] Eget rum
[  ] Swimmingpool
[  ] Hot tub
[  ] Gäst rum
[X] Dator
[X] TV

TOTALT: 7


[  ] En säng något större än normalt
[X] Mer än 4 par skor
[X] Solglasögon
[X] Klocka
[X] Mp3-spelare
[  ] PS2
[  ] X-box
[  ] Nintendo 64
[  ] Gameboy/ Advance
[  ] Gamecube
[  ] Nintendo wii

TOTALT: 4


[  ] Studsmatta
[  ] Basketkorg
[  ] Airhockey
[  ] Biljardbord
[  ] Pingisbord
[  ] Pool

TOTALT: 0


[X] Nattduksbord
[  ] Stereo på rummet
[X] CD-spelare
[  ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollisrer/AE
[  ] Dina föräldrar har gett dig ett kreditkort/ atm kort

TOTALT: 2


[  ] Jobb/ Sommarjobb
[  ] Shoppar minst en gång i veckan
[X] Har dyr parfym
[X] AIM/MSN
[X] Kamera/Videokamera
[X] Telefon

TOTALT: 4


[X] Scooter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[  ] Gitarr/trummor/bas
[  ] Piano/Keyboard
[  ] Något annat instrument
[X] Varit på kryssning
[X] Rest utomlands
[  ] Haft en personlig tränare
[X] Dyra smycken
[X] Träffat en kändis

TOTALT: 5


[X] Platt/locktång
[  ] Har varit i en slafbur, som är för baseboll
[  ] Har 1000 spänn på dig just nu
[  ] Rest i Europa
[  ] Vart på Hawaii
[  ] Varit i USA
[  ] Varit i Asien
[  ] Varit i Australien
[  ] Varit i Afrika
[  ] Varit i Sydamerika

TOTALT: 1


[X] Föräldrarna har bil
[  ] Jetski/båt
[  ] Sommarstuga/vinterstuga
[  ] Husbil/vagn
[X] Jag har en bil

TOTALT: 2


[X] Hemmagjord mat nästan varje dag
[X] Suttit i en limo
[ ] Suttit i en helikopter
[X] Äger en videokamera
[  ] Egen laptop
[X] Egen dator

TOTALT: 4


Summa: 29


1-23 = Ghetto kid
24-33 = Vanlig
34-40 = Bortskämd brat
41-+ = Överklass snobb


Ett litet hoppigt inlägg!!

2008-04-07 @ 14:07:26
Tvätten är avklarad eller en maskin kvar som är klar om typ 30min!
Alltså är det bara städningen och byta sand i kattlådan kvar.... *suck* orkar jag med det överhuvudtaget idag...?? Eller rättare sagt; orkar ryggen av det...?

Aja, märks väl om jag inte tar mej ur soffan ikväll eller om jag blir helt handikappad imorrn!!!!

Var ut en liiiten stund med Mercedes men var sååå jäkla kallt och regnet gjorde det inte ett dugg varmare heller så det var bara att ta henne under armen och bära in henne till värmen igen, för jag vill då inte stå ute och bli kall idag när jag har så ont, blir bara värre då!

Måste det vara så grått och trist väder ute?
Jag vill ha sol och fågelkvitter nu jue, börjar bli den årstiden nu och kanske jag blir lite gladare om det skulle bli varmare....

ÅHHHHHH, vad det ska göra ont.. sitter här nu med tårar i ögonen och vill bara gallskrika rakt ut...men det kan jag inte göra heller, måste jue tänka på grannarna som är hemma.

Måste Ha Kaffe Nu....

image273 Madde

Från sol till regn och snö!

2008-04-07 @ 11:54:20
Det är riktigt vårväder på G idag!
Igår var det sol och vackert väder och nu idag är det regn och snö med jämna mellanrum!! image291

Ryggen har blivit värre idag åxå.. nu klickar det för varje steg jag tar, och jag riktigt känner hur bäckenet glider fram och tillbaka image292 men det är bara att leva med det åxå....

Nu ska jag till tvättstugan sen blir det en tur ute med Mercedes!!


image293


Bara ett snabbt

2008-04-06 @ 23:27:59
Nu så ska jag snart gå och krypa till sängs; Mercedes ligger redan (i min säng) och Micke ska bara duscha (ja den är lagad) så ska väl han åxå sova snart, hoppas jag iaf!

Morgondagens planer är:

Tvätta OCH dammsuga, det är ett måste med all lera som dras in nu utifrån och all sand som Micke drar med sej hem från jobbet, men även är det en massa äckliga fågelfrön och katthår överallt som måste bort!!!

Japp, jag har varit lat igen, men blir så handlingsförlamad när Micke är hemma från jobbet och idag när jag varit ensam hemma heeeela dagen och kvällen så har jag haft ont i knät och rygg, så det sket sej idag med!!

Anyway; så har jag (vi) kollat på Duke of Hazzard (heter den så??) och den var väl ganska bra, men det fanns inget annat att se på så alltid bättre än inget alls!!



image235
Dröm söta drömmar (om mej)!



 

Saknar....

2008-04-06 @ 19:34:25
image290

Sen natt men tidig morron, med en ny header!!

2008-04-06 @ 12:48:10
Jag lyckades åstadkomma en ny header i PS iaf, *klappar mej själv stolt på huvudet*
 
image289ska fortsätta träningen sedan idag efter jag har varit ut med Benzen som är på krigsstigen!!
Kan jue bero på det vackra vädret vi har (+11 grader och solen skiner)!!

Natten blev lååååång och sömnen alldeles för kort; Micke ringde vid halv 3 inatt och frågade om jag ville hänga med ner på Max och käka!!
Kom hem igen vid halv 6 medans Micke kom hem 6 och därefter så somnade vi och sov till 10.. så lååång natt och kort sömn i natt/ till morron!

Nu är Micke i Tirsta och hjälper Sture att skruva med Chevan de köpte tillsammans och sen MÅSTE vi åka till Hans och meddela han att vår dusch är trasig, annars kan inte jag duscha sen.. ja, det kan inte Micke heller men det fattade ni ändå va???

Nej nu ska jag klä på mej en tröja och sen blir det utgång för hela slanten!


image273Madde


Ensam hemma igen....

2008-04-05 @ 22:25:04
Jaha så vart man ensam igen då.. Micke skulle till Rolf och hjälpa honom med att bära ut och in div. köksgrejjer (diskmaskin m.m) och sen så skulle han vara chaffis till några kompisar som skulle till nån fest i Loböle (tror jag att det var)!?

Aja, är inte så farligt, jag har jue varit (hemma) i Timrå hela dagen så det finns alltid nåt att plocka på med hemma här..

Ska även lära mej Photoshop har jag bestämt mej för, så nu är det installerat och färdigt att användas, bara jag tar krafter till att lära mej det.

Nu när Micke ska lära sej AutoCad till jobbet så tänkte jag att varför ska inte jag kunna lära mej Photoshop för?


Har kunnat det hjälpligt förr, men nu är jag gammal och senil så allt har försvunnit....!? image282

Pappa och Micke hade haft en väldigt trevlig dag och det har även jag och mamma, trots att vi bara har suttit hemma hos dem, men skönt att bara ta´t lugnt och prata med lite fika.. image281

BTW: Våran duschslang har gått sönder... igår när jag stod där inne så började det att brusa och vattnet försvann!

Trodde först att det var själva munstycket som hade hamnat på golvet men det var det inte!!!

Fan vad rädd jag blev, så när Micke hade fixat det ställde han sej i duschen och vad händer då..?

Jo, samma sak.... image276 så nu har Hans jobb imorrn!!

   <--------Där ska slangen sitta egentligen och INTE ligga på golvet!!

Ja ,ni kanske fattar själv vad som har hänt...

Nej, nu ska jag sätta mej vid Photoshop!

image273Madde

Vad är lycka...?!

2008-04-04 @ 23:53:32

Ja, vad är egentligen lycka..?


Ta mej inte fel, jag är väldigt lycklig tillsammans med Micke, skulle inte ens kunna tänka mej ett liv utan honom!

Men ibland så känns det som om det är nåt som fattas.. jag kan inte sätta fingret på vad det är, men jag TROR att
det är en liten bäbis som fattas!


Vi har nu varit tillsammans i 5 år, sambos i 5 år, förlovade i snart 3 år, så det börjar bli dags att ta nästa steg.. men det går jue inte!

VAD ÄR DET SOM ÄR FEL???


Vi har nu försökt att skaffa barn i snart 2 år och det har funkat kanon bra (2ggr) om man bortser från alla dessa jävla missfall som ska bli varje jävla gång..


Har jue nu börjat på utredning (äntligen) men hur jävla lång tid ska man behöva vänta på svar; 1månad, 2 eller kanske längre??


Jag känner mej så otillräcklig och jag riktigt ser i Mickes ögon då vi träffar några som har småbarn hur mycket han vill ha en egen liten en.. då känner jag mej så skyldig... tänk om det är mitt fel att vi inte kan skaffa några!


Läkaren som tog cellprovet på mej sa tom det till mej att det verkar inte vara nåt fel på honom eftersom vi lyckas bli gravida, och hur kul är det att få höra då???


Nej nu har jag klagat tillräckligt för en dag/kväll!


Imorrn blir vi hos mamma och pappa hela dagen, då Micke och pappa ska ner till Bollnäs och mamma och jag ska kanske ner till Birsta och kika!


Kanske jag uppdaterar imorrn hemifrån mamma annars blir det imorrn kväll!!

Nu vill jag ha en såndär!! --------->image280


Stora damen!!

2008-04-04 @ 17:12:58
Nu har min bäbis blivit stor... Ja, Mercedes alltså!
Micke blev less på att hon skrek och skrek så han släppte ut henne själv och det gick bra, bättre för henne än mej iaf!!

Men hon var ändå inte ute helt själv för vi var med henne hela tiden, men ändå var hon lös och fick gå vart hon ville, ändå tills grannens katt försökte lura upp henne på vägen; då fick Micke lov och hämta henne ist!!

Jag grät och grät, så nu har vi kommit överens om att låta henne vara innekatt fram tills att vi flyttar till hus!
Det känns väldigt bra och nu kan jag sova lugnt igen!!

Fredag 4 april 2008

2008-04-04 @ 14:14:41
Fan alltså, det som såg ut att vara så fint väder idag, men tji fick jag!!
Det blåser jue isvindar.. ordentliga isvindar åxå! image277


Micke är hemma idag åxå, varför det vet jag inte för han hade ställt klockan och var på väg upp, men somnade om flera ggr och sen när jag sa till han sista gången så sa han att han orkade inte kliva upp.... så där var min städdag förstörd!!

Har nyss kollat på VBÅ och äntligen börjar det att hända saker igen... det har jag väntat på lääääänge!! image278

Mercedes är helt uppåt väggarna idag och vill verkligen inte förstå att det är kallt och att "mamma" vill inte gå ut med henne nåt mer.. men nu är hon iaf lugn och ligger på skärmen här ovanför mitt huvud.. kanske hon har lugnat ner sej lite iaf då´rå...?!

Nej nu ska jag ta mej en kopp med varm och gott kaffe och kanske min kära sambo åxå vill ha en kopp...

Skriver lite mer minnen sedan!

P&K!
image279

Fixat och donat...

2008-04-03 @ 16:45:05
har jag gjort igen.. men så mycket bättre det blev image269...
Micke sitter och tittar på I´m Legend och hoppar till med jämna mellanrum (så kul att se) image276 men vågar inte visa honom att jag skrattar...
*hihi*

Benzen har inte varit ut ännu, men hon har inte gjort några ansträngningar själv heller så jag tror vi skiter i det idag!!
Hoppas att hon håller sej lugn i kväll/natt då´rå, så man får sova hela natten..

Nu skriker magen min efter mat, så är lika bra att jag letar upp nåt att stoppa in då!




image273Madde



Sjuka familjen!?

2008-04-03 @ 14:26:13
Idag så hade jag min andra körlektion men var tvugen att avboka den för när jag vaknade imorse hade jag en sån fruktansvärd ryggvärk; kunde knappt gå och inte ens sitta image271 men så kan det bli ibland... sen så får jag inte köra bil heller på mina värktabletter som jag måste knapra på när jag har så här ont!!!
Micke är för den delen åxå hemma idag med huvudvärk, så idag är det verkligen sjuka familjen här i källaren... image269

Jag som hade ställt in mej på att köra idag och vara riktigt duktig åxå, men man får väl ta nya tag nästa gång ist.. vet inte när det blir, men troligtvis nästa vecka eller veckan efter det, kanske jag har hunnat öva lite mer med pappsen innan dess....!?

Torsdag idag, snart helg igen och vad som händer det vet jag inte... Mats ringde förut och undrade om vi skulle hitta på nåt, men även grannen där uppe (den jobbiga av dom) ville kanske hitta på nåt, det vill han jämt förvisso.. men jag känner mest för att ta mej en lugn helg... som vanligt då´rå!

Dåligt väder är det ute åxå, tänkte ta med mej Mercedes ut efter VBÅ var slut, men hon försvann, så antagligen gick hon och la sej i sängen... kanske hon ligger där ett tag nu då, så jag slipper stressa ut med henne... vill inte gå ut överhuvudtaget menmen OM jag måste så gör jag väl det då.... image272

Nu: Kika lite på TV:n tillsammans med Micke

Sedan: Utgång med Mercedes

image273 Madde

Via mail kom en önskan...

2008-04-02 @ 16:12:58
om att jag ska berätta lite mer minnen från min och Åsa´s vilda men roliga tonårstid!!
Så vad fan, här kommer det ett roligt minne...

1998 var vi på Sundsvalls Gatufest för allra första gången; hon var 14 jag skulle fylla 16, vi hade valt att gå på torsdagen (tror jag att det var) iaf så spelade Drömhus den kvällen.
Ja, ni vet hon som gjorde covern på "Vill ha dej" som för övrigt var väldigt "inne" vid denna tidpunkt!!

I alla fall så bestämde vi oss för att se denna spelning, och det var lättare sagt än gjort det... När vi väl kom fram till platsen (har för mej att hon spelade i Madhousetältet) så upptäckte vi allt folk där inne, men vi ställde oss på den bästa platsen vi kunde hitta och stod där ett tag.

När vi skulle ut från tältet så råkade vi ramla över nåt som låg inne på tältgolvet (minns inte riktigt), men iaf så låg vi där och funderade på hur FAN vi skulle ta oss upp; Åsa som är ganska smart och handlingsfull tog tag i en kille med vit skjorta och drog sej upp i hans skjorta!!

Jaha ja då var hon på benen iaf, men jag då...?

Ja, sagt och gjort jag ville inte vara sämre än Åsa inte och tog tag i henne och drog mej upp, det jag INTE hade tänkt på var att hon hade på sej kjol, och jag drog mej upp i hennes kjol.... alltså drog jag ner kjolen till fotknölarna på henne och hon blev helt chockad (såklart)!

När vi väl kom ut från tältet och hade satt oss i gräset så utbrister Åsa: - Madde, det var nån som drog ner min kjol där inne!!!
Jag som inte ville att hon skulle veta att det var jag, tyckte mest att det var konstigt, men att det var säkert ett missförstånd!!

Det är ett minne som varken jag eller Åsa någonsin kommer att glömma, och för er som undrar: - Ja, hon vet det nu att det var jag som drog ner hennes kjol!
Talade om det för henne dagen efter (tror jag) sånt och hon blev inte arg, utan vi satt bara och skrattade åt hela händelsen och det gör vi än idag!!!
image270

Stay tuned if U want´s more memories!!

Panik!!

2008-04-02 @ 13:21:18

Har just pratat med mamma i telefon och jag talade om för henne om hur jag egentligen känner mej då jag ska sätta mej bakom ratten i bilen och köra!!


Jag vet inte om det är nåt psykiskt eller om det är bara jag som är sååå jävla rädd, men varje gång jag ska övningsköra så vill jag bara bryta ihop och börja att gråta; brukar ALLTID göra det när jag kör med Micke, men vågar inte det när jag kör med pappa eller körskolan!!

Men iaf så talade jag om det för mamma nu för att jag känner verkligen inte för att åka på körlektionen imorrn bitti, men det verkade som om mamma inte heller förstod hur jag menar för det enda hon sa var:
-Tänk vad kul det ska bli när du har körkortet och kan åka vart du vill nånstans utan att be om skjuts, och visst är det kanon, men tänk om jag kommer att ha likadan panik när jag har kortet??

Menmen, får väl plågas igenom detta helvete så kanske det löser sej för mej nångång....

Anyway: Sitter och kikar på VBÅ nu samtidigt (och ja det blir lite tittande mellan varven), och ser att det har inte hänt nåt nytt sen förra veckan när jag kollade sist... jag säger bara *suck*

Nu ska jag fortsätta med tittandet och göra mej en macka, sen så kanske det blir en tur med Benz eller varför inte packa upp tvätt från tvättkorgen.. har en hög liggandes sedan måndags...


Godmorgon

2008-04-02 @ 11:22:09

Eller ja, det är egentligen god förmiddag, men detta blir mitt första inägg för idag, så därför blir det godmorgon!


Idag har jag absolut inget inplanerat förutom de gamla vardagssysslorna; plocka undan lite saker som bara ligger och skräpar, utgång med Mercedes och kanske jag får för mej att se på Emmerdale och VBÅ idag... har jue faktiskt inte sett det på över 1 vecka nu, men mamma har talat om vad som händer på VBÅ och det går jue åxå läsa
spoilers på internet!


Micke kom inte hem såå jäkla sent ändå.. 5 minuter efter jag hade skickat sista inlägget; alltså 23:50 klev han innanför dörren, det kändes skönt för då visste jag att min sömn inte skulle bli rubbad.. kan jue inte sova ensam så när han är borta så ligger jag bara och vänder och vrider på mej!


Sen så tycker inte Benz om att husse är borta heller; hon skriker och vägrar lägga sej, utan sitter i sovrumsfönstret
och tittar ut mot parkeringen!!  image269


Det är inte lika varmt idag som det var igår, och ingen sol är det heller, men det är +grader, så kanske det stiger senare under dagen... *hoppas*


Nu ligger Benz och tittar bedjande på mej och vill att jag ska dricka upp mitt kaffe så att vi kan gå ut... så det är väl bara att göra det då´rå!!


På återseende!

image217

Godnatt.....

2008-04-01 @ 23:44:04


Micke är inte hemma ännu, och det hade jag förvisso inte förväntat mej heller!!
Men detta blir iaf mitt 5:e och sista inlägg för idag...
uppdaterar imorrn, så får vi se om det blir lika många då..

 

Good Night Graphics from http://www.freeglitters.com


Märks det...

2008-04-01 @ 19:39:27

... att jag är sällskapssjuk när Micke inte är hemma...??


Detta blir mitt 4:e (!) inlägg för idag.. fråga inte mej vad som har hänt med mej, men på nåt vis så är det riktigt kul att kunna blogga igen efter att det har legat nere de senaste dagarna!!


Knäppte några bilder här i veckan/helgen på mej och Mercedes, som jag tycker att ni ska få se..

OBS: Klaga INTE på min osminkande åsyn, orkade verkligen inte med det den där dagen....



image267
 

Sedan så blev det en bild alldeles nyss åxå, förvisso genom fönstret men har ni sett nått vackrare där i högra hörnet...??


image268

- Ja, vadå tänker ni nu... jag menar självklart solen, så underbart att den har börjat att visa sej för oss på riktigt igen, den har varit efterlängtad!!


Dagens middag blev iaf: Grillkorv och strips, det gick fortast så eftersom Micke skulle iväg igen, men imorrn hoppas jag att det blir nåt annat...

Undra om jag ska unna mej en till kopp kaffe till Sjukhuset... har jue redan druckit 2 koppar idag, men nu när jag är så här trött och när Micke inte kommer hem förrän (senast) 3 inatt så kanske det inte gör nåt, eller???



 


Måste bara lägga in denna!!

2008-04-01 @ 15:39:14
Fick länken av Åsa förut idag... sååå jävla kung är denna pjäs!
Har själv spelat med i den på gymnasiet.. kan ni gissa vem jag spelade??




Hoppas att det funkar lika bra nu att skicka in ett inlägg....

2008-04-01 @ 15:17:32

*Pust*

Har nyss kommit hem från körlektionen som jag tycker gick sådär, har jue mina svårigheter med att hinna med att växla, koppla och göra allt det där samtidigt, men det kommer väl det med..


Nästa lektion är på torsdag kl 10.15!!


Varmt är det ute åxå; ca 14grader i solen så nu har jag fått huvudvärk av all nervositet och värme, men det ska väl gå över det med... hoppas jag iaf!!


Jaha ja, Micke ringde nyss och ville att jag skulle ha maten klar tills han kommer hem för han ska visst jobba i natt *suck*

alltså kommer han att komma hem och äta och sedan på en gång i väg igen till jobbet... kul??? Nej inte alls!


Ska passa på att tacka Emelie åxå för att hon var så snäll som hämtade mej och skjutsade hem mej från Fränsta idag, hade inte hon gjort det så hade jag fått tagit 11.30 bussen dit (lektionen började 14) och väntat till kl 15.05 då nästa buss gått hem igen... *tackar och bockar*


Är väl bäst att jag letar fram lite mat nu´rå... uppdaterar senare om det fungerar lika bra...



P&K


Sega blogg.se

2008-04-01 @ 10:55:55
Hoppas detta ska funka nu då och att jag inte blir utloggad när jag ska posta inlägget!!!




Min lördag slutade inte riktigt som jag hade tänkt mej; vi blev bortbjudna till Rolf och Emelie på fest, men jag kände verkligen inte för att festa så jag "tvingade" M att köra ner mej till mamma och pappa så att jag fick sova där (jag hatar/vägrar att sova ensam i lägenheten på helgerna)!

På söndagen så bestämde jag och mamma oss för att åka ner till Birsta och kolla runt lite; jag köpte ett par bruna leggings för 99:- (kanonfynd)


Micke kom och hämtade mej vid 22-tiden då han hade piggnat på sej efter ölen och groggarna...


Gårdagen bjöd på samma saker som vanligt: Utgång med Mercedes, tvätta men även en liten tur till stan för att Micke skulle besiktiga "Goffen" det blev 5st 2:or (lätta) men nu vill Micke byta ut den, han hatar att svetsa så därför funderar han på att byta bort den mot nåt annat!!


Idag ska jag till Fränsta för att ha körlektion, så håll tummarna för mej.


Vill inte bli utloggad denna gång, när jag trycker på spara och publicera!!


RSS 2.0