Idag blir vår älskade Simon 6 månader.

2010-06-15 @ 12:45:36

20100603_002_ (MMS)

Idag blir vår älskade Simon 6 månader.


Vi har fortfarande inte fått in internet ...

2010-06-11 @ 18:35:18

Vi har fortfarande inte fått in internet i huset, det är mest bara blä.. tv:n funkar äntligen, men inte de kanaler jag brukar se på. I helgen har vi besök av mamma och pappa som ska hjälpa till med det sista i flyttningen. Eftersom Simon tar sin lilla tid så har vi inte hunnit blivit klara ännu. Nu: Mat


Simon tycker det är jobbigt att flytta..

2010-06-06 @ 16:20:16

20100606 (MMS)

Simon tycker det är jobbigt att flytta..


idag

2010-06-05 @ 18:01:03
flyttar vi :)

känns lite trist, men ändå skönt att få de gjort!

Har Simon i famnen, så därför blir det ett kort inlägg...

Skriver nåt när vi fått igång internet där nere, kanske jag mobilbloggar nåt åxå ;)

Fortfarande

2010-06-03 @ 15:47:11
så sover lilleman.. har inte hjärta att väcka honom heller :s
Är man hängig så ska man få sova ut tycker jag, och trots att det beror "bara" på sprutorna så tycker jag att han ska få sova som sagt.

Det lär väl märkas i natt om jag får sota för hans låååånga tupplur eller inte :s men jag har mig själv att skylla då isf, dessutom ska vi jue till mamma och pappa imorrn så då kan jag passa på att vila där :)

Nu har jag nyss påbörjat middagen, som idag blir; vitlöksmarinerad kyckling, ris och bea sås *mums*
Själv så är jag sugen på en (o)nyttighet som Pizza, men får vänta med det...

See Ya´ll

~100603~

2010-06-03 @ 12:45:58
Idag är det ingen bra dag alls för vår lilleman!

Var på bvc i morse för 6 månaderskontrollen, och allt såg såå bra ut så.
Han väger nu 8950gr och är 67cm lång :) börjar bli en stoor kille, vår lilleman.

Han fick även 2:a omgången med sprutor och det var jue förra gången som han grät hela vägen ut i väntrummet efteråt... det kan ni läsa om här
Anyhow, denna gången gick det betydligt bättre, grät bara lite i omgångar och sedan på vägen hem så somnade han i bilen.

Då han vaknade till så var han jätteledsen och jag prövade att ge lite mat, men inget funkade, jag gav honom en dos alvedon åxå och vid 11.30 började han storgråta och skrek i ca 30 minuter innan han helt utslagen och utmattad somnade på soffan ;( jag tycker så synd om honom när han är sådär ledsen och vissa gånger så slutar det med att jag åxå gråter...

Tänkte ett tag lasta in grejjer i bilen och fara ner till mamma, men ska dit imorrn och orkar inte åka 2 ggr!

Hoppas han får sova ett tag nu och att det känns liiiite bättre sedan iaf.

Nää, bäst att man tar sig ett besök på toa innan det händer en olycka här på stolen :)

~100602~

2010-06-02 @ 08:28:55
Idag fyller min älskade sambo 27 år, och det ska vi fira med fika sedan ikväll :)



2010-06-01 @ 21:19:41

Jag är så lycklig... min lille ögonsten (Simon alltså) har idag kommit på hur man vänder sig från mage till rygg :)
Först så gjorde han det 2 ggr, sedan när jag skulle filma det så vägrade han, bara låg och skrattade och tyckte livet var bra.
Men till slut så fick jag det på film, efter en stunds filmande..

OBS: Lägg på minnet att den är filmad med mobilen och då blir kvalitén där efter :( att jag aldrig kan lära mig ha digitalkameran nere OCH med laddade batterier.....


Födelsedag

2010-06-01 @ 13:36:13

Ja just det ja, glömde bort i förra inlägget att gratta min kusin Kenneth som idag fyller år.
Tyvärr så bor han i Umeå så kan tyvärr inte gratta personligen så därför kommer det ett firande här på bloggen ist :)



Första dagen i juni

2010-06-01 @ 09:49:33
Jaha, så var det juni nu då :) tyckte det var igår som det var maj, april och ja ni fattar var jag vill komma.. månaderna bara springer i väg :)

Vi kom jue som sagt hem från vår trevliga semester natten mot söndag (läs. vid 1 tiden) och vi hann bara komma innanför dörren så kom Mercedes hem.. hon hade visst varit ute nästan hela veckan och ingen hade sett till henne, men som sagt så kom hon tillbaka när matte kom hem :D

I söndags så var det morsdag och den firades hemma med mamma och pappa på middag, de tyckte det var bättre att de kom än att vi skulle sätta oss i bilen ännu en gång ;) och det tackar vi gott för.

I går så var det första dagen efter en veckas semester att kliva upp och åka på jobbet (för Micke då´rå) och Simon han måste ha varit fruktansvärt trött efter resan för han sov ända till 12.10 igår :o trodde inte det var sant då jag satt här och väntade på att han skulle vakna och vara hungrig.. men icke förrän efter 12 då var det dags att vakna till lite :) mammas lilla

När vi ända skulle ner och handla på ICA Maxi igår så passade vi på att hämta hem Bosse åxå, eftersom jag behöver bil denna vecka, då hela veckan (nästan) kommer att vara stressig, eller hektisk iaf..

Imorrn onsdag ska vi på banken och slutföra husköpet, så därför åker jag och Simon till Torpshammar och därefter med Micke vidare till banken i Fränsta.
Är jue inte lite onödigt heller att åka dubbla bilar dit eller att Micke måste komma hem och hämta oss :s

Sedan på torsdag ska Simon på BVC för sin 6månaderskontroll dessutom ska han få de hemska sprutorna igen :( stackars mammas gubbe kommer bli sååå ledsen såå igen (kanske)?!
Om det inte blir så att vi får boka om tiden till nästa vecka för han börjar på att bli lite snuvig tror jag, låter lite som att han är snorig, men det återstår att se imorrn.

På fredag så ska jag och Simon åka ner till Timrå direkt efter frukost, för pappa ska skruva lite med Bosse eftersom Micke inte har tid nu, med tanke på jobb, husbyte och ett sommarjobb han fått som innebär att han ska jobba lördagar.. gudskelov så blev det inte hela lördagar utan mellan 4-8, men ändå, hur jäkla trött kommer inte han att vara sen på eftermiddagarna och kvällarna då??
Aja, det är ett x-tra jobb iaf :)

Imorrn fyller Micke 27 år, och det ska vi väl fira på nåt sätt.. mamma och pappa kommer jue hit iaf och sedan skulle väl det komma lite folk till helgen åxå..
Åsa och Leif skulle kanske ta sig hit *jippie* har inte träffats sedan vårmässan jue :(

Nää nu måste jag ta mig en kopp kaffe, och passa på att kolla till lillemannen våran..

På återseende.

RSS 2.0