Änglavakt eller bara ren tur?

2007-10-29 @ 12:06:03
Finns det skyddsänglar eller handlar det bara om tur?
I fredagsmorse kl 7.25 var Micke på väg till Ånge för att besiktiga Chevan, strax utanför Ånge hade ett släp till en lastbil tippat. Eftersom det var mörkt ute och dimma hann inte Micke se släpet förrän det var försent.. hann bromsa ner till 80km/h och väja undan!
Hela passagerarsidan och fronten är helt förstörd!
Han körde alltså in i vagnen.
Min panik och chock kom i fredags kväll när jag såg hur passagerarsidan såg ut och när jag tänkte på hur det hade kunnat sluta om jag varit med, som jag egentligen skulle ha varit!!
Micke klarade sig undan med revbensfraktur och ont i hela kroppen.
Förstår inte hur lastbilschauffören tänkte för till Micke hade han sagt att han hade väjat för en uggla och därför hade släpet tippat..
Kör man lastbil väjar man väl inte för en fågel heller?
Tack gode gud för allt gick bra och att ingen blev allvarligt skadad, eller om jag ska tacka våra skyddsänglar kanske.

Skrivit från mobilen

2007-10-25 @ 13:59:14
Ahh, i natt fick man sova tom i sängen =) vi tog och låste in oss utan katt och då fick hon stå och skrika själv. Nu börjar man känna hur det kurrar i magen oxå, men kan jue inte ge mig på att käka lunch nu, kl är jue som sagt nästan två. Ska till Åsa och Leif i helgen, med Chevan som är så kall, måste fixa värmepaketet. Nej nu ska jag gå ut. Ses när vi hörs. Love Ya'll. /Madde

Idag...

2007-10-24 @ 14:29:05
... har jag inte sovit riktigt på 3 nätter allt pga Mercedes och hennes löpande!
Räknade ut förut att sammanlagt har jag sovit 11 timmar sedan söndags *suck* vilken javla tur att steriliseringen blir av den 14 november.
Visst vill jag helst ta en kattungekull på henne innan sterilisering, men det är jue helt ohållbart att inte få sova på nätterna när hon löper.


Ja, så har jag alltså skaffat mej en ännu nyare blogg nu då, hoppas denna funkar bättre än de andra jag haft!


Sitter hemma hos mamma nu, var tvungen att åka hit idag för att vila upp mej från allt skrikande och äcklande =(  Micke kommer och hämtar mej sedan ikväll.

Var med Åsa på Birsta City i helgen, köpte en ny väska... jag vet jag ska INTE köpa några nya väskor när jag har över 10st hemma, men kunde jue verkligen inte hålla mej, den var jue såååå fin =)
For sedan till Härnösand med Åsa och Leif, jag och Åsa skrattade och roade oss själva i baksätet med att knäppa en massa kort på oss =) Tänkte försöka komma ihåg att lägga in ett nästa gån jag är här.

 Nej nu ska jag gå ner och fika lite med mammsen.
Ses när vi hörs.

Love Ya´ll.

//Madde

RSS 2.0