Mina kära vänner...

2008-11-27 @ 15:15:07
och ni alla andra åxå...
Jag har INTE glömt bort er, om det är det ni tror! None utan jag har verkligen haft fullt upp + att har man inget internet hemma så har man inte det!!

Ska iaf försöka skriva en kort sammanfattning om min sommar/höst och början på vintern..

Kan börja med att skriva och tala om att vi har flyttat... NoneÄNTLIGEN, Nonetill ett hus som vi har renoverat köket i ungefär hela sommaren (bilder kan tänkas komma nästa gång).

Sedan så kan jag skryta om att den 7 oktober så klarade jag mitt körkort åxå, det kändes skönt... synd bara att jag inte har nån bil att använda.. men det har inte Micke heller då Mitshubishin har gått sönder och står nu på Bilhallen och skämms None

Mercedes är iaf överlycklig över att ha flyttat, då hon får vara ute nu hur mycket hon vill, utan att måsta ha med sej "matte" i koppel... men känslig som jag är så är jag jätte orolig över henne eftersom hon redan varit i slagsmål med en elak hankatt 2ggr.. nu sist så pissade han ner henner så det luktade kattpiss av hennes rygg och allt  menmen förhoppningsvis så vågar han sej inte tillbax till oss iaf!!

Var till Junsele i sommar med mamma och pappa och vi passade på att sova i vanen, gick kanonbra och var jättemysigt. eller kanske inte så mysigt på söndagen då vi skulle dra oss hemövers..... kan tala om det att åka bil i 30 + från Junsele till Viskan och vara bakis är inte det mest roliga jag gjort i sommar iaf, men nu har man provat på det åxå - ALDRIG MER!!

Aja nu ska jag fortsätta min skörd av ej lästa mail och sen ska jag äta lite.. lovar att skriva snart igen.

None

RSS 2.0