Nu sitter vi ute på bron och myser. Mamma ...

2010-05-31 @ 16:01:32

20100531_001 (MMS)

Nu sitter vi ute på bron och myser. Mamma sitter i solen medans jag får hålla mig i skuggan :-)


Bilder

2010-05-31 @ 08:07:39

Här kommer lite bilder från vår resa!



Om ni är sugen på mer bilder så kolla gärna denna länk


Nu är vi på väg hemåt. Färjeresan gick bät...

2010-05-29 @ 19:45:34

Nu är vi på väg hemåt. Färjeresan gick bättre hem än dit, Simon har varit så snäll så :-) Enligt GPS:en är vi hemma 0.33 i natt. Bilder och update kommer. Kram


Idag har vi varit på shoppingrunda "innanf...

2010-05-27 @ 16:40:38

20100527 (MMS)

Idag har vi varit på shoppingrunda "innanför muren", Simon fick en T-shirt med en rolig text. Sen så köpte Micke en present till Rolf oxå :-D som vi tyckte passar honom kanonbra. Var in en sväng till bilhandlaren som lurade pappa oxå.. Jäkla konstig typ det där :s Imorrn blir det en till tur för att köpa en T-shirt till mig oxå som jag blev sugen på.. Nu har Micke fixat kaffe.. Kram på er.


Har varit ute och åkt en sväng. Lilleman t...

2010-05-25 @ 19:23:32

20100525_001_ (MMS)

Har varit ute och åkt en sväng. Lilleman trivs jättebra. Sov dock jättedåligt natten till idag, hoppas det är bättre i natt. Kram på er.


Vår semester börjar m. regn, men va' gör v...

2010-05-23 @ 10:13:36

Vår semester börjar m. regn, men va' gör väl det? Tror det börjar spricka upp. Simon har sovit jättebra hela natten till 7 imorse :-D Kram på er alla.


Fredag

2010-05-21 @ 09:22:42
Gud så trött jag är idag alltså!!

Vaknade inte ens av klockorna imorse, utan slog upp mina (vackra) blå klockan 6.55, ooops tänkte jag och sprang ner och väckte Micke :s
Ja, han får skylla sig själv som lägger allt ansvar på mig, att jag ska väcka honom varje morgon.. jag menar; jag kanske inte heller hör alarmet varje gång..?!

Sedan idag när Micke kommer hem så ska vi åka på ICA (tror jag) och köpa lite smått och gott att ha med oss då vi åker nerövers i natt.. Simon behöver mer blöjor, ersättning och gröt :) och vi ska väl ha nåt att käka vi med, tänker INTE råka ut för samma sak som sist vi åkte ner!
Då kom vi fram i Nynäshamn klockan 4 på morgon (färjan gick 11), och inte hade vi med oss nåt fika eller nåt, så vi tänkte passa på att sova en stund i bilen då´rå... men klockan 6 så hamnarbetarna började med sitt så var det bara att glömma *suck*
Denna gång är vi förberedd iaf, som sagt, dessutom så åker vi inte såå tidigt heller utan tänkte väl åka vid 2-3 tiden i natt men det funkar nog det med :)

Jo, Bosse gick genom besiktningen, eller en 2:a fick vi med oss hem; handbromsen (som jag har sagt i över ett år nu, men ingen som lyssnar)
Så tur i oturen att vi åker bort då, för nu får pappsen kolla vad det kan va för nå galet.. *fniss*

Nepp, nu måste jag tvätta ett par byxor som Micke skulle ha med sig, och jag behöver en kopp java innan jag somnar sittandes....


Om jag inte skriver nåt mer idag, så vet ni läsare att jag kommer att mobilblogga nåt under veckan och sedan när jag kommer hem så läggs det ut lite bilder från semestern :)

Snart så

2010-05-20 @ 13:56:36

är det fredag och det innebär helg och 1 veckas semester för Micke :) som kommer som sagt spenderas på Gotland!!

Skönt ska det bli!

Igår var jag och Simon nere i Timrå hela dagen, eftersom Bosse ska besiktigas idag (är nog klar nu för jag hade tid 13.20) och det är jue pappa som får lov att göra det :)

Vi tog oss iaf en tripp till Birsta och tro det eller ej, Lilleman var snäll heeela tiden, brukar alltid bli arg över att följa med på shopping :)
Anledningen att jag var tvungen att ta en Birstarunda var att jag skulle köpa lite grejjer inför resan imorrn och det som fick följa med oss hem var detta:

• En flaskvärmare till bilen
• Nytt mygg (läs. insekts)nät till vagnen
• Kläder i massor till Lilleman
• Ett linne/tunika till mig

I klädhögen vi fick med oss (läs. köpte) från Lindex så finns Simons dopkläder han kommer att ha.. är sååå fint så, men vad det blev för nåt det talar jag inte om, utan det får ni se på bild efter dopet :) kan inte förstöra överraskningen redan nu heller ;)

Men kan jue visa bild på linnet jag köpte till mig själv iaf

Lindex Shop Online - Linne
Och självklart så blev det ett rosa, vad annars?!

Nej, men nu blir det en tripp till tvätten som ska hängas ute.

Har inte tid

2010-05-17 @ 12:53:42
att sitta här egentligen, har hur mycket packning som helst och måste passa på medan Simon sover ;)

Helgen var iaf härlig, med 4 dagars ledighet för Micke, så vi passade på att mysa så mycket som möjligt!
Solen kom i lördags och det blev riktigt varmt faktiskt, så Lilleman fick ha lite mindre kläder på sig (läs. tunnare) än vad han haft förut och det blev :thumbup: det

Idag hade jag planerat in tvättning inför resan, men det har regnat hela förmiddagen till och från så har inte kunnat varit ut och hämtat de kläderna jag tvättade igår, som fortfarande hänger ute på tork.. sköljd en gång till har de blitt åxå av regnet :)

Nää nu måste jag ge mig i kast med packningen..


Idag

2010-05-17 @ 08:39:12
så grattas Mercedes på sin 4årsdag :)


...

2010-05-11 @ 13:06:08
Idag är det en sån där dag som man inte alls kommer på nån rubrik på sina inlägg :s

Solen skiner för fulla muggar idag och jag var inte sen med att slänga in sängkläderna direkt imorse vid halv7, så nu hänger (läs. första) laddningen ute på linan.

Dagens I-landsproblem:
Tycker det är lite tråkigt att maskinen inte har nåt riktigt med snabbprogram utan den måste gå strax över 2 timmar på 40 och 60 grader.
Menmen huvudsaken är att det blir rent.

I går kväll när det (ös)regnade så var Benzen ute, så jag låg uppe i sängen och bara väntade in henne, för hon brukar kunna vara ute om det bara småduggar, men när det står som spön i backen då brukar hon komma springandes med en jäkla fart!
Mycket riktigt, efter sisådär 10minuter så hör jag hennes hoppande på handtaget och in kom en dyngsur katt, som var så illa tvungen att komma och lägga sig på mitt täcke och torka :rolleyes: tur att hon är söt ;)

Åh, nu känner jag hur kaffelukten börjar sprida sig i huset så nu blir det av att gå ner och ta mej en kopp (läs. mugg) :D

Jo, lillemannen har ätit en hel burk biffstroganoff till lunch idag :) blir till att börja göra egen barnmat snart..

Ja, kaffet var det ja.

See Ya´ll

Måndag

2010-05-10 @ 13:41:24
och nästan bara en vecka kvar till vår resa :)

Så var man på banken i fredags och skrev på pappren på huset åxå då.. känns bra fast lite trist åxå att vi måste flytta härifrån.
Vi som trivs i vårt lilla röda hus vid skogen :) men inget att göra åt :S

Helgen har varit kanon fin, men en massa sol och mys.

Har inte varit inne många stunder och nåt sittande vid datorn har det inte blitt av alls, och det är nog väldigt uppskattat av både sambo och son :D

Skulle tvätta sängkläder idag, men så regnar det :( ångrade mig stort imorse eftersom jag skulle egentligen ha gjort det igår, men "orkade inte".. aja synden straffar sig själv!

Nu blir det kaffe!

Ont i halsen

2010-05-06 @ 13:16:01
Jag har åkt på nån sorts halsinfektion eller dyl. för såhär ont i halsen har jag inte haft på flera år!

När jag var liten så hade jag nästan jämt ont i halsen och läkarna ville till och med ta bort mina halsmandlar, men det beslutades att det kunde vänta tills jag blev äldre eftersom det kan växa bort.. mycket riktigt, har inte haft riktigt ont i halsen (utan att vara sjuk) på hur många år som helst.
Ja, inte förrän nu då, blir inte sjuk eller nåt bara ont som fan och känns som om att jag har nåt som skaver när jag sväljer :S dessutom så är mina ena halsmandel huuur svullen som helst!?

Ajja, nog pratat (läs. gnällt) om mig :)

Igår så fick Simon prova lite "Burkmat" för första gången.
Han har jue länge ätit morot, potatis/palsternacka m.m, men nu igår så var det premiär för.... spagetti och köttfärssås.

Första tuggan såg han ut som om jag hade lurat i honom nåt gift, men sedan gick det undan, inget ont i magen fick han av detta heller så det är bara toppen det.
Köpte lite mer burkar igår med kalops och grönsaker med kyckling som vi ska prova på nån dag :) men även majskrokarna gick i min lilla man ;)

Ni trogna läsare av min blogg ser kanske att jag har varit i farten och bytt header igen, vad tycker ni??

Har funderingar på att göra om hela designen igen, men vet inte om tiden finns till det nu när man har en son som inte vill sova på eftermiddagarna längre.. men kommer tiden så blir det en helt ny :)

Imorrn ska hela familjen till Matfors och skriva papper hos mäklaren, känns skojigt, till och med Simon ska få vara med.
Men han lär nog inte få skriva under nåt och tror inte att han måste lämna tumavtryck heller :D


Nä nu blir det en kopp varmt te med lite halstabletter.

Tisdagstema 4maj 2010

2010-05-04 @ 10:03:48
Nu tyckte jag att det var dags att skicka in ett bidrag till Tisdagstema igen!
Det händer jue inte såå ofta :)

Här är iaf mitt bidrag till "Vatten"



Såhär ser det ut på balkonggolvet just nu.
Snö är jue en form av vatten och det är mer regn än "bara" snö :)

Snöööööö

2010-05-04 @ 08:48:30

Tro det eller ej, men det snöar här hemma :mad: trodde inte Micke då han sa det imorse, men ack så hade han rätt..
Det regnade jue bara lite lätt halv4 då jag släppte ut Benz...


Får se nu; vad är det för nå nytt som hänt som jag kan berätta.. :question:

Jo, i juli så flyttar vi, kan bli tidigare åxå, men troligtvis blir det då!!
Har hittat ett hus i samma område som vi bodde i förut då vi bodde i lägenheten så det blir liksom tillbax på ruta 1 igen :)

Trivs som fisken här i vårt lilla röda hus, men vi måste verkligen tänka ett steg längre åxå.
Simon har börjat få en massa leksaker och sånt som vi verkligen inte har plats för här hemma med bara 2rum och kök, tråkigt men sant :(

Katterna lär väl inte uppskatta flytten till en början, men de vänjer sig jue till slut.. dessutom har jue Våfflan varit ute där förut så.

Lilleman har gått och blitt sjuk åxå, men gudskelov så verkar det vara på bättringsvägen redan, i söndags så var han lite hostig och igår så snorades och hostades det vilt från hans säng.
Gav honom lite alvedon och han somnade om och hela dagen flöt på bra, förutom att jag kände på mig att jag åxå skulle till och bli sjuk, men idag är som sagt både jag och Simon piggare..

Nu ska jag fortsätta med mitt medans Simon sover och sedan hade jag planerat tvättning, men hoppar det idag pga SNÖHELVETET!


RSS 2.0