Nytt BMbesök

2009-09-28 @ 18:27:36

Idag så har jag och den sjukskrivne sambon varit i stan hela dagen.
Först så skulle vi till stan för att träffa barnmorskan igen, allt såg fortfarande toppen ut; urinprovet var bra och blodtrycket lika så medans bäbisen mår kanon i magen och har nu fått upp hjärtslagen till 150s/min.
Och den ligger fortfarande precis på kurvan, trots att det inte gör nåt att den stiger lite *stolt*

Alla säger jue att om det är låga hjärtslag är det en pojke och höga en flicka, isf så bär jag på en dubbelkönad bäbis; först hade den jue 128s/min, sen 132s/min och nu 150s/min, spännande att se hur det är nästa gång (12 oktober).

Efter BMbesöket så tog vi och hämtade mamma i Timrå så hon fick följa med till Birsta en sväng, och där nere så köpte jag mina första barnkläder.

Bilderna är klickbara för större strl!
Tyvärr var mina batterier i digitalkameran slut, så ni får nöja er med mobilbilder!

                                    

Mamma var så snäll så att hon köpte en badbalja till bäbisen åxå, så nu börjar det te sig med all inhandling!

Efter Birsta så skjutsade vi hem mamma och tog oss en kopp kaffe där innan vi for vidare till fyndlagret + ICA Maxi..

Nu kom gubben hem och vill troligtvis ha datorn, så det är väl lika bra att han får det då..


Nu är det höst

2009-09-27 @ 14:12:08
Småkyligt ute, löven blåser av träden och landar på marken.. ja, då vet man att hösten har kommit ännu ett år!

Fredagen blev lyckad, då Micke och Malte hade sin surströmmingsmiddag (jag åt köttbullar med gräddsås).
Jag var tvungen att skjutsa dem till Rolf på nattkvisten då de ville bjuda han på grogg och det kan man väl ställa upp på.. men jag hoppas detta var sista groggen för Micke på ett bra tag, orkar liksom inte ha en orederlig karl hemma nu.
När vi skulle åka hem så fick jag köra i 30-50km/h, för det var en viss sambo som mådde dåligt!!!

Igår lördag så skulle vi till Timrå för att gratta pappa på födelsedagen och vi for väl inte förrän vi halv3 typ, väl där så blev det tårta och middag.. kollade på nån film åxå på TV4Film innan vi for hemövers vid 23tiden, då höll jag på att somna på soffan hos mamma..
Jag hade planerat att se The Amityville horror (eller Huset som Gud glömde som den heter på svenska) i natt, men vågar verkligen INTE se den ensam, då jag gjort det redan en gång och fick då vara uppe resten av den natten, men Micke vägrade se den eftersom han verkligen avskyr rysare, så det blev bara att gå och natta sig själv bredvid Benz i sängen då, efter 15 minuter in i filmen..

Kan tala om för er som tycker den filmen är bra att ni ska verkligen läsa boken åxå, för den är 1000 ggr bättre än filmversionen!

Idag så blir det väl en ganska så lugn hemma dag, ska på ICA (eller nån form av affär) och handla lite mat och imorrn ska vi till stan för ett nytt besök hos barnmorskan.. det är tur i oturen att Micke är sjukskriven, för nu kan han följa med på ännu ett besök där.. mysigt värre + att jag ska in på IKEA eller rättare sagt Birsta City och köpa denna body till min inneboende i magen, sedan så skulle jag behöva avlägga ett beök på ÖB eller Biltema för att köpa ett reflexhalsband till Benz.. är ingen mening att ta på Våfflan ett halsband för hon får panik och river av sig det efter 1 timma!

Nu ska vi käka lite, sen kallar duschen!

Glykol i bilen, resultat; ett läkarbesök

2009-09-25 @ 13:55:53

Nu har jag äntligen fått glykol i min bil, synd bara att det resulterade i att Micke blev sjukskriven i 1 vecka!

Han skulle vara snäll med mig i onsdagskväll så han ställer sig och tappar ur vattnet ur min bil, men dessvärre så var han tvungen att ha lite tryck på grejjerna så han hade varmkört bilen före - föratt göra en lång historia kort, så slutade det med att Micke fick (ca) 90gradigt vatten över handen och jag fick så lov att köra in han på sjukhuset/distriksläkarjouren!
Han är nu sjukskriven i 1 vecka och börjar alltså jobba igen den 5 oktober.. känner mig lite skykdig faktiskt eftersom det är jag som har tjatat om den där jävla glykolen i flera veckor nu, menmen..

Nu kallar dammsugaren.
Surströmming i kväll med Malte.


Lite tomsurr

2009-09-23 @ 11:15:54
Idag är det tredje dagen som jag inte orkar gå ner och sätta mig och kolla på VBÅ.. känns som om jag har tappat lusten med det, mamma säger samma hon med, att det börjar bli så tjatigt och man irriterar sig på vissa i serien!
Men HTG det missar jag då inte!

Micke är hemma idag med, har varit hemma hela veckan nu, han har fått sån fruktansvärd smärta i ryggen att han knappt kan röra sig.. brukar skoja och säga att det är sympati med mig (med tanke på foglossningen) men det trodde inte han på!

Inatt har jag sovit så fruktansvärt oroligt, har vaknat flera ggr av att det är för varmt i sovrummet, det beror på en viss karl jag bor med som eldade i vedspisen igår kväll!
Visst det blir billigt och varmt, men snälla måste man elda så man flyter bort i sängen sen då??
Till råga på allt så trodde jag att Benz skulle göra som vanligt och väcka mig vid 4-5tiden, men inte då.. i natt så sov hon ut ordentligt - hon kom in kvart i nio igårkväll och sov till 10 idag, så jag måste passa på att tacka henne för att jag fick sova en stund extra en dag som denna.

Till helgen skulle det visst bli surströmming hemma här, som jag fattade Micke igår.. Malte och ev. Rolf och Emelie skulle väl titta bort en stund.. har bara hört att det skulle bli strömming och att Rolf skulle se vilken dag som passade bäst.
Men som vanligt så vet jag inget..  förutom att det blir ingen äckelströmming för mig inte!
Ska även en sväng till mamma och pappa för att gratta pappa som fyller år på lördag, sen skulle väl Micke till Lotjärn och "göra höst" hos farfar åxå.

På måndag ska jag till barnmorskan igen och denna gång blir det som vanligt att mamma följer med.
Jag åker till henne direkt på morgonen och sen ska vi till Birsta City lagomt till de öppnar för att köpa bodyn jag vill ha till bäbisen + ett reflexhalsband till Benz.
Ska till och med få låna Mickes "lilla" golf då.

Micke ville se "om jag behärskar" hans bil i går, så jag fick lov att skjutsa han till Stöde när han skulle köpa snus, och jag kunde med den åxå - men jag vill hellre ha min egen ist, har jue gjort en egen "hemmiljö" i den som gör att jag trivs, och sen ska jag ha nån annans bil.. nää fy fan vilken panik jag fick, men det gick jue bra iaf!!

Nää nu vill Våfflan gå ut och jag ska ta mig en kopp kaffe så jag vaknar till liv innan HTG!


Ett litet paket!

2009-09-22 @ 18:35:53

Ja, idag så kom det ett litet paket till Mercedes med posten.
Det var från Agria som ville skicka lite smakprover på torrfoder från Perfect fit.

Känns som om man kanske skulle ha haft Våfflan försäkrad åxå, men har inte blivit av i all yra som varit hemma här under detta året vi (jag) ägt henne.








Får se om Mercedes vill dela med sig av sitt "godis" till Våfflan.
Annars får jag väl köpa nåt gott till bara henne sedan ist..


Tisdagstema - grönt är skönt!

2009-09-22 @ 11:50:35


Denna vecka blir mitt bidrag till tisdagstema min bil!
Förklaring: Den är grön och det är skönt att ha en egen bil så jag kan ta mig nåstans utan att behöva fråga om skjuts jämt och ständigt!

Kampen om täcket

2009-09-21 @ 22:29:57
Nu är det snart dags för min favvosysselsättning igen; kampen om täcket.. nu undrar säkert alla vad fan jag menar och det ska jag tala om för er.
Nästan varje kväll då jag ska lägga mig, så ligger Mercedes på min säng och det gör väl inget OM hon ändå kunde vara så vänlig att kliva av mitt täcke när jag kommer!?
I förrgår så var jag tvungen att be M komma upp och lyfta upp henne så jag fick åt mig säng+täcke *gruff*
Såg nu att hon ligger där nu med.. *hmm*

Anyhow; dagen har varit lång, vaknade vid 4-tiden imorse av att jag var skitpigg, låg och vände och vred på mig till kvart i fem då Mercedes ville gå ut, kom ner och kände hur fruktansvärt kallt det var nere.. kollade på luftvärmepumpen och såg att "karln" hade slagit igång den på "cool" igår kväll - inte konstigt det va´kallt där inte!

Upptäckte senare då det börjat på att ljusna mer att det varit väldigt kallt i natt eftersom det var frost på bilrutorna, och jag som INTE har nån glykol i min bil ännu utan bara vanligt vatten... jag tror det är en viss Mikael som vill byta motor i en Passat snart om han inte får fingarna ur arslet och häller i glykolen!!

Imorrn så ska jag försöka ge mig på tvättkorgen som står och asskrattar åt mig varje gång jag kollar på den.. det beror helt och hållet på hur ryggen ter sig imorrn bitti det.
Annars så skulle en dammsugning nere i köket åxå vara behövligt, menmen..

NU: Sitta en stund vid TV:n, sen blir det "kampen om täcket"



Söndag 20/9-09

2009-09-20 @ 14:11:10
Var på middag igår hos mamma och pappa - tacktack!
For sedan hem och Malte kom föratt hälsa på oss även denna kväll, han var här i fredags åxå, men va´gö väl det.. man är väl ung och piggelin.. bara kul att få besök nån gång ibland åxå - då håller M. sig hemma iaf.

Idag vette fan vad som ska hända; vill åka nerövers Birsta och köpa den där bodyn jag hittat till lill*n, men vill inte vara ute så mcket bland en massa folk nu i influensatider, så det blir av att vänta med att köpa den.. tänkte att man ev kunde åka ner lagomt till öppning så man bara springer in och köper den och sen snabbt ut igen, men då kommer den väldigt bra frågan; hur i helvete får jag upp M. till klockan 9 en lör eller sön?? Måste jue åka vid 9-tiden om de öppnar 10!!
Aja, får väl så lov att åka själv ist då, men hade tänkt att man kunde hälsa på lite folk när man ändå är nerövers, menmen, som sagt åker väl själv då´rå!

Annars så skiner solen idag, och det kändes väldigt behövligt, med tanke på att det är höst och man blir lite deprimerad då.. jag brukar dock klara mig, men vill ändå ha en massa sol omkring mig.

Nä, nu ska jag passa på att gå ut och få i mig en massa underbara strålar från solen!



Så var det dags igen då

2009-09-18 @ 22:06:09
Jaha, Mercedes har varit utan pencilinet sedan förra torsdagen, och tassen har sett bra ut hela tiden.. det gör den fortfarande så där är det inget att diskutera om.
Men nu börjar nästa medicinkur... avmaskningstabletterna; såg idag när hon kom in att hon har fått lite (hm hur ska man säga detta), ohyra där bak.. men det är sånt som händer om man har utekatter och även inne, för hon hade det när hon var inne åxå!

Så nu blir det till att försöka att få i henne avmaskningstabletter under 3dagar.. hoppas att hon vill ta dem med maten denna gång, för alla andra gånger så har vi fått smält dem i vatten och sprutat in i munnen, lika som med penicillinet med andra ord.

Får väl ta och hålla koll på Våfflans bakdel åxå den närmaste tiden, föratt se om hon åxå har dessa inte så trevliga saker..

Aja, nu ska jag fortsätta med mitt, skriver kanske en rad eller 2 imorrn.

P&K

En snabbis

2009-09-16 @ 11:47:38
innan Emmerdale börjar!

Idag så är det en innedag, det regnar och är allmänt kallt *brr*

Hela veckan har vi gått och lagt oss tidigt och visst det är jätteskönt men vad tror ni händer då´rå?
Jo, er alldeles egna Madde, vaknar jue såååå supertidigt och är pigg...
I morse var klockan 4.24, och då somnade inte jag förräns närmare halv12 i natt/går kväll, igår morse var jag åxå uppe med tuppen, eller tom före tuppen; 5.00..
Medans han som måste kliva upp och ta sig i väg till jobbet, han sover så sött nere på soffan han, med klockan "skrikandes" och kastrullen med locket slår mot golvet (förklaring följer nästa inlägg)

Nu blir det en kopp snabbkaffe vid tv:n.

P&K

Här ska det visst stå en rubrik!?

2009-09-14 @ 11:39:22
Idag har jag varit iväg till Fränsta, svängade in på Coop i Torpshammar på vägen hem och köpte kissemat åxå, orkade inte gå in bland alla pensionärer i Fränsta och i T-hammar var det folktomt.
Slängde in en tvätt i maskinen innan jag for och den är alldeles strax klar, då passas det på att hänga ute idag med då solen skiner.. hoppas bara tvätten sen igår är torr?!

Micke har dragit hem en till bil, som han har lovat mig (och alla andra åxå för den delen) att den inte ska stå här så länge, bara för att ta reservdelar från den till hans Golf.. så jag hoppas den försvinner fortast möjligt, den står lixom precis bredvid min klädlina - alldeles utanför vardagsrumsfönstret!

Tänk att det "bara" är 77 dagar kvar tills den vild* i magen min beräknas komma ut, men det kan jue som sagt hända när som helst, men på ett ungefär iaf.
Sitter just nu och lyssnar på Michael Jackson med Human Nature och bäbisen tycker nog om den lika mycket som mamma - blir bra det, så "pappsen" får konkurrens i bilen.. men det har han jue redan då jag vill lyssna på en viss musikstil och han en helt annan.. tur vi har varsin bil nu för tiden!

Nu ska jag ut och hänga tvätten, sen blir det Emmerdale på 4:an

*Lördag 12/9-2009*

2009-09-12 @ 21:23:30

Idag har vi varit på middag hos svärfar m. fam.. gott med grillat OCH att äta ute för (troligtvis) sista gången i år.
Blev lite kallt, men det finns jue kläder och när man väl ätit så fick man upp värmen igen..

Micke kände sig hängig i gårkväll så jag blev nästan lite smått oroad, men imorse var han pigg igen, så det var nog bara tröttheten efter en veckas arbete som gjorde sig påmind.

Jag som hade planerat en resa till banken i går förmiddag, men så startade inte bil(fan) så det blev att vara hemma ist, men det va´skönt det med, för det var jue såååå kallt igår!
Får ta det på måndag ist.. M har lovat att köra min bil lite imorrn så den är pigg på måndag, blir jue lite sådär när man kör den så sällan, men det är M:s fel.. det är han som tycker det är bättre med Golfen för den är billigare och visst är det så, men då kan jag lika gärna sälja min Passat isf.

Nä, "fundelerar" på om jag ska gå ner och kolla på dumburken vad det kan bjudas på där, Mercedes ligger jue i soffan och det känns väldigt inbjudande att mysa med henne... annars så har jag lite saker att plocka undan på bordet i köket... har fått hur mycket blommor som helst i födelsedagspresent och alla står där och tar plats.. fina men ändå..


1 år äldre

2009-09-10 @ 18:56:48
Jaha, så har man blitt ett år äldre då´rå, tycker inte det är nån större skillnad, kanske ångesten över att "bara" ha 3 år kvar till 30!!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, varit trött och haft småont i huvudet hela dagen, kan bero på att jag sover så oroligt på nätterna.

Trodde att jag höll på att bli sjuker förut idag åxå, har haft ont i halsen i snart 2 veckor+att idag så har jag haft en sån fruktansvärd torrhosta, men det är inget mer, så man får se vad som händer... har jue inte träffat på nån med svininfluensan och håller mig hemma så förhoppningsvis är det inte den - vill jue undvika allt som har med den att göra, så länge som jag är gravid iaf.

Läste i tidningen att nu får inte papporna följa med in på förlossningen heller pga ovanstående sjukdom (om de uppvisar sjukdomssymptom), så nu blir det att hålla M. i karantän den sista månaden (november) så han inte blir dålig.. närå bara skoja, kan inte han följa med får jag väl ta med nån annan.. vette fan vem menmen!

Idag är det sista dagen för Benz´s penicillin och jag vet inte vem av oss som är mest glad över det - hon eller jag!?
Hon har fått för sig att gå ut vid 4-5 på morron och då måste jag kliva upp och ge henne medicinen först och allt som allt, tar det ca 10 minuter och då har jag hunnat blitt pigg, så då är det ett rent helvete att ens försöka att somna om!
Kan jue inte vänta med att ge henne det till senare heller för hon kommer inte hem nåt mer under dagen utan kommer smygandes på kvällen och då ska hon jue ha nästa kur... *suck*

Imorrn ska jag ta mig en tur till Fränsta på banken, fixa så att jag har kontot där ist för Timrå, och fixa internetbank, tänkte försöka ta mig dit till öppningen så man slipper folkmassorna och kruxet med att hitta parkering där utanför - är jue inte lite trångt där heller.?

Nu ska jag ta mig en mugg varm choklad och hålla tummarna för att vi får hålla oss friska fram till förlossningen iaf..



Grattis på födelsedagen

2009-09-09 @ 13:27:55
till lilla mig

Idag fyller jag då alltså 27 år... tycker själv att jag inte är äldre än 18, men det är vad man gör sig till kallas det visst.

Ikväll så kommer alltså mamma och pappa, och min snälla pappa har bakat en smörgåstårta till mig.. egentligen så ville jag ha en vanlig gräddtårta eller dyl. men Micke var sååååå sugen på smörgåstårta så jag "beställde" det ist - bara för hans skull, trots det är MIN DAG!


Såg förut åxå att jag har gjort bort mig totalt; försäkringen på bilen skulle vara betald idag, men det hade jag missat... så får så lov att ringa de imorrn och höra om det går bra att betala den i slutet av månaden ist, de brukar inte vara så omöjliga mitt bolag.

Anyway; Var jue hos barnmorskan igår och allt såg bra ut; hjärtljud 132s/min, sf-mått 27 och alla blodvärden och vikten var toppen - tänker inte skriva hur mycket jag väger, men har gått upp 5kg sedan inskrivningen.

Nästa träff är 28/9 - då tar jag med mig mamma igen!

Fick veta hos BM att föräldrainformationen på BB var inställd pga den populära svininfluensan, så det blir inget besök för oss där - får se hur allt går till när vi åker in i november/december.

Var iaf på infoträffen på försäkringskassan och det är en jäkla tur att Micke kan det där med siffror och sånt, för jag begrep inget alls.. menmen.

Nu har vi iaf beställt ett babyskydd - det blev en brio primo.. var in på Babyproffsen igår föratt titta på olika, men så blev Micke lika nöjd med det som jag, så nästa vecka ska vi åka ner och hämta det.. ett grå/svart för 1695:- och då ingick basen åxå.. toppenpris!!

Nää ni, nu ska jag gå ner och koka mig en kopp kaffe - har bara druckit varm o´boy idag med en massa vispgrädde..

P&K

Tisdagstema

2009-09-08 @ 20:32:32
Veckans tisdagstema är vänskap, därför har jag valt en bild från kattarkivet!




2st nyfikna missar!

"Besök" till morgonen

2009-09-08 @ 10:17:10
Jag fick ett sk besök imorse när jag låg och sov... av min farfar!
Han finns inte längre med oss och har inte gjort det sen början av 90-talet, men så helt plötsligt imorse så dök han upp i min dröm!!

Det var inte bara han och jag i drömmen utan pappa, mamma och Micke var åxå med, MEN det var bara jag som hade kontakt med farfar, han satt där på en stol och jag gick fram till honom och satte mig i hans knä och talade om att jag ska ha en bäbis..
Han kramade om mig och sa att det skulle bli roligt, sen vaknade jag av att jag grät.. jag gråter nu åxå, har aldrig någonsin drömt så här förut och jag vet inte vad det betyder, men jag tror att det är hans sätt att visa att han finns kvar med mig.

Ska berätta om min underbara barndom, med farfar nån gång.. men nu ska vi snart till barnmorskan så har inte tiden nu.

Om nån har den minsta idé om vad han ville i drömmen, så tveka inte att skriva en rad.

P&K

Att göra vecka 37

2009-09-07 @ 08:38:49
Detta är vad jag vet om nu ska hända/göras, men det kan dyka upp mer grejjer, får jag hoppas på iaf!

♥Måndag: Plocka undan strykbrädan och de strykade dukarna och ev. tvätta lite gardiner och dukar.
Åka på affären och handla nåt till middag - förslag uppskattas.
Kolla på Days och Emmerdale.

♥Tisdag (Micke ledig): Besök hos Barnmorskan kl 11.
Infomöte försäkringskassan, Sundsvall kl 15.
Besöka sjukhuset (förlossningen) kl 18.30
Mellan detta ska vi även hinna med Berners föratt beställa givaren till min bil.

♥Onsdag: Så lite som möjligt eftersom det är min 27-årsdag *hua*

Ännu en helg till ända

2009-09-06 @ 16:31:15

Söndag, snart måndag igen..

Helgen har varit väldigt innehållsrik; mamma och pappa kom på fredag eftermiddag med husbilen så de kunde ha nånstans att sova.. självklart.
De skulle egentligen ha kommit vid 2-tiden men pga ett missöde hemma med akvariet så blev det lite senare, men vad gör väl det??

Igår så blev det en dag i städningens tecken, mamma och jag har storstädat hela huset inkl. bytt gardiner.. Ja, pappa och Micke fick så lov att hjälpa till lite de med, att ta undan tunga grejjer och slänga ut min (underbaraste) bokhylla som vi inte har använt på 2 år.
Senare på kvällen for Micke och pappa ner till Nordanstig föratt kolla på en bil till Micke och tro det eller ej, men de kom hem med den åxå, så nu har Micke en Golf kombi-98.. ska lämna tillbaka C3:an som står här ute nu i eftermiddag - ska snart åka.
Mamma och jag passade på att fara till Fränsta på macken och köpte nåt gott medans vi väntade på dem.. tog det lungt på väg hem så vi kunde kolla på omgivningen *haha*

Idag så har mamma hjälpt mig med att klippa topparna och nu har de farit hem, för denna gång - kommer igen på onsdag då lilla jag fyller år!

Nu har jag varit snäll och uppdaterat en sväng idag igen.. ska ner och vänta in Micke för att sen åka nerövers stan.

P&K


En rolig sak

2009-09-04 @ 15:25:09
eller ska man säga kommentar från M. nu när han kom hem och tog av sig strumporna för att kliva in i duschen.
- Vad har jag gjort idag då, lilltånageln bara lossnade när jag tog av mig strumpen!!!

Han kan inte ha tappat nåt på den för han använder skyddsskor och under hade det börjat vuxit ut en ny...?

Blev inget tv:tittande

2009-09-04 @ 12:05:26
utan en ny design ist... hade haft den gamla såå länge, är inte 100% nöjd med denna ännu, men orkar inte fortsätta nu!

Den funkar iaf, eller??

Riktigt höstväder

2009-09-04 @ 10:15:42

Vaknade i morse av att himlen var öppen och det bara ösregnade.. eller hörde det i natt första gången då jag låg i sängen och svor över mig själv, att jag inte tog in sängkläderna från tvättlinan igårkväll!
Menmen, det är såna smällar man får ta, antingen så torkar de så småningom eller så får jag tvätta om dem, och hänga inne ist.

Ja, veckan har flytit på ganska bra, har som sagt hunnat med att tvätta (både kläder OCH sängkläder), plockat på lite i köket och påbörjat eller fortsatt planeringen inför barnhörnan..

Mercedes är så duktig nu med penicillinet, så det går jättefort att ge henne det och hon varken spottar ut lite eller fräser ut ur näsan(nosen) som hon gjorde från början *mattes gojänta*
Är jue "bara" 6 dagar kvar nu+1 gång ikväll som hon måste ta det, det känns skönt, att kunna släppa ut henne när hon vill och inte behöva vara orolig om hon inte skulle vilja komma in till kvälls....

Senare idag kommer mamma och pappa hit, med husbilen - de tänkte stanna tills söndag, mamma ska hjälpa mig lite med hushållssysslorna pga min rygg som gör att jag knappt tar mig upp ur sängen vissa mornar.
Känns pinsamt, men vad fan gör man.. M har inte tid att hjälpa mig med städningen och att röja undan, så då får man ta mot den hjälpen man får... tacksamt.

Våfflan sover fortfarande hon, de bägge kom in vid 12inatt och Benz ville ut vid 7 imorse, men inte Våfflan heller.. det är skönare att sova tycker hon.

Nu ska jag snart bege mig ne och koka upp lite vatten till en kopp (snabb)kaffe, sen blir det Våra bästa år.
4:an funkar inte igen så Emmerdale (Hem till Gården) kan jag bara glömma idag då.

Avslutar med att önska brorsan grattis på födelsedagen i efterskott, han fyllde i tisdags.


Opps

2009-09-01 @ 21:51:39

Såg att inte länken till barnstolen funkade så bra, lägger därför in bilder på den härifrån ist.

BILDERNA ÄR FRÅN BRIO

                        


Lite graviditetssurr

2009-09-01 @ 15:23:13
90 dagar kvar till beräknad förlossning, alltså ca 3 månader.. tiden går fort när man har roligt.
Det som är kvar att köpa till bäbisen innan förlossningen är:

♥ Skötbord
♥ Babyskydd - bilbarnstolen alltså
♥ Blöjor och allt där omkring t.ex tvättlappar och salvor
♥ Badbalja+termometer+olja

♥ Skötbordet tänkte vi köpa från IKEA och våra planer på ett väggfast har åkt i soptunnan, det vi bestämde oss för är
detta, praktiskt och snyggt dessutom så får det plats i hallen uppe utanför toan.

♥ Bilbarnstolen vi hade tänkt oss - eller jag har tänkt mig är
denna, med bas då´rå.. har inte varit och kollat på den ännu, så det är inget totalt bestämt, men som det ser ut nu så blir det så. 

Vad vi redan har:

♥ Vagga för de första månaderna - min gamla
♥ Spjälsäng att använda efter vaggtiden
♥ Vagn
♥ Kläder har vi fått en massa och mer kommer det att bli+att jag ska köpa.
♥ Sängkläder

Om det är nån som har mer att skriva in på min fina lista på saker vi behöver innan, så var inte rädd att skriva en rad eller två - tips mottages tacksamt.
Jag har bara kollat runt lite på olika sidor och fått div tips.

Nu måste jag verkligen vika tvätt och lägga in i garderoberna.
Sen blir det av ner och koka makaroner till middagen som idag blir: Makaroner och köttfärssås!

RSS 2.0