Sista oktoberdagen

2009-10-31 @ 21:00:56

Tänkte att det kanske var på tiden att jag skriver en rad eller flera igen, så ni inte tror att nått har hänt!

Idag är det då den 31 oktober och "bara" 30 dagar kvar till beräknad nedkomst (som jag hoppas blir tidigare)..

Vi har iaf spenderat dagen med att bara ta´t lugnt, vi tog oss en tur med "Bosse" förut och testade GPS:n som jag fick i födelsedagspresent, tyckte det var på tiden att grejja med den.

Har bakat 2 st sockerkakor åxå, de står i ugnen nu och är alldeles strax klara, det blev en vanlig med russin i och 1 med liiite kakao i mest bara för färgens skull.
Mamma och pappa kommer upp en stund imorrn och då tänkte jag passa på att vara lite "huslig" och baka lite.
Har faktiskt varit riktigt duktig idag; gjort iordning middagen och bakat.. annars brukar helgerna vara Mickes middagsdagar men så hade han så fruktansvärd huvudvärk och gick och la sig och vilade medan jag fixade middagen, som idag bjöd på Texmexkyckling, ris och beasås.

Nu ska jag passa på att duscha, och sedan blir det TV:n, tänkte se Seed Of Cucky på TV4film som börjar nu kl 21, Micke är hos Björn och kollar på film där eftersom han ändå skulle vara chaufför åt Lina sedan.



Vill ha denna låt... NUUUU!!

En välbehövlig sovmorgon

2009-10-28 @ 13:49:25
tog vi idag, jag och Våfflan, Benz skulle ut vid 6 som vanligt!
Var så illa tvungen till det, då jag vaknade i natt vid 2tiden efter att ha sovit sött i 2,5 timmar med en fruktansvärd halsbränna!!
Det kändes som om jag skulle spy (rent ut sagt), så efter mycket vändande och vridande + väckande av sambo så somnade jag om vid halv 9 och sov till 11.. skämms lite över det, men fan har jue inte sovit alls i natt nästan!?

Solen skiner idag och jag skulle så väldigt gärna vilja hitta på nåt, MEN VAD..?
Har jue lixom ingen bil, som fungerar med nått vett, och även fast jag ska ev. ha "Bosse"* (förklaring följer längre ned i inlägget) på tisdag så känner jag inte att vilja ha den till stan en dag som denna + att det fortfarande inte sitter några vinterdäck på den (ännu).

Åh, vad jag är hungrig, men vågar knappt tänka på mat, är så less på halsbrännan som kommer på en gång jag har ätit minsta lilla sak, eller druckit för den delen.. skulle vilja ha en Ramlösa nu, menmen, får så lov att dricka vatten ist!!

*Bosse är min bil, döpte den till det då jag var som mest less och arg på den för den aldrig kan funka felfritt och ville ha nån att skälla på!!

Barfota idag

2009-10-27 @ 16:17:12
Ja, är man gravid så är man.. får dessvärre inte på mig strumpor utan att halvt bryta ihjäl mig, så därfär är jag hellre utan.
Hade jue kunnat be Micke idag då han ändå är hemma och har ont i magen, men vill inte skämma bort mig med såna bekvämligheter  det är bara en ren tur att vi inte ska nånstans...
Det går bra om jag tar på mig dem direkt på morgonen, men i morse var jag så varm om fötterna att jag inte ville ha nåt på dem, och det får jag ångra bittert nu!

34 dagar kvar, ojoj, nu börjar det närma sig.. pappa tror stensäkert på att jag kommer att få för tidigt och det har jag absolut inget emot, huvudsaken är jue att bäbis mår bra!

Har tjatat på Micke nu i snart 14dar om att vi måste åka ner till Birsta och köpa en fleeceoverall som vi kan ha i bilen åtminstonde, eftersom vi har vinteråkpåsen (nästan som en dunjacka) att ha i vagnen, men tror ni det har hänt ännu??
Nej, det har det inte, men att åka nerövers och springa på Jula, Biltema och de affärerna går bra det, verkar det som.
Köpte faktiskt det första blöjpaketet igår, som jag tänkte ha med till BB, och därmed är "bbväskan" packad och klar.

Tänkte till och med vara så snäll att lägga ut en magbild från igår åxå, har jue blitt lite såna från mig, men jag tänker inte på det.. dessutom så kan ni som har familjeliv kolla där ist, där heter jag YoYoGirl!



Nu ska jag fortsätta med tvättandet och sen blir det middag (om halsbrännan ville släppa).


26 Okt för 2 år sedan

2009-10-26 @ 12:22:10

Klockan 7.40 fick jag ett telefonsamtal, det var ifrån Rolf som ringde och talade om att Micke hade krockat med Chevan på väg till besiktningen i Ånge.. det var/är det värsta jag varit med om!

Eftersom Mickes mobil pajade i krocken så kunde jag inte få tag i honom, men Rolf försäkrade mig om att han mådde bra och så, sa till och med en kommentar om "att det är ingen fara med honom, han springer runt här på vägen och så!"

Trodde han skulle få komma hem ganska så snart, men han blev inlagd på Sundsvalls Sjukhus på IVA, förvisso bara över dagen, men vi trodde det skulle bli längre så jag tog första bästa buss och for ner till Timrå.

På kvällen vid sjutiden så fick han komma hem så vi hämtade en mörbultad Micke utanför Sjukhuset, egentligen ville de ha han kvar över natten, men han vägrade.

Vi åkte upp till Ånge där de hade ställt Chevan på kvällen för att se hur stora skadorna egentligen blivit, Micke blev ju så chockad så han trodde det inte var så stora fel på den, men ack så fel han hade.

Klickbara bilder!

                   

Denna syn följde mig länge, kunde inte somna på natten då jag sett hur bilen såg ut!!

Gudskelov klarade Micke sig med "bara" ett knäckt revben, men när man ser bilen tänker man att det kunde gått mycket värre!


~Fredag 23 okt 2009~

2009-10-23 @ 14:21:17

Dagens irritationsmoment:

♠ Vaknade med halsbränna.
♠ Fick världens utskällning klockan 7 imorse.



I natt var det en sån där hemsk/jobbig natt igen, vaknade klockan 4 av en sån fruktansvärd halsbränna så jag trodde jag skulle (ursäkta) spy, låg och vände och vred på mig i hopp om att den skulle släppa eller åtminstonde minska, men ICKE, det kunde man jue se sig om i stjärnorna efter!!

Klockan 5 då mobilen börjar prata så var jag helt död där under täcket, men tänkte att när Micke har farit så kan jag lägga mig nere i soffan och kolla på Vakna med the Voice och bara mysa med Våfflan.

Men kan tala om att när klockan var närmare sju så fick jag världens jävla utskällning och sen for han... då orkade jag inte gå ner och inta soffan så jag tvärsomnade om i sängen till 9 - med liiiite halsbränna förvisso!

Undrar om fortsättningen på denna dag blir nå bättre än den börjat då??!!


"Tråk" torsdag

2009-10-22 @ 15:54:52

Idag har jag faktiskt varit riktigt jäkla lat och inte gjort många knop; väckte Micke, släppt in och ut kissarna och kollat på Andra Avenyn som jag missade i tisdags.

Ska snart gå ner och köra igång diskmaskinen och sedan hade jag planerat att plocka undan den vikta tvätten, hade planerat att städa hallen nere och dammsuga trappan upp, men ähh orka???

Idag ska väl de/han som skulle köpa traktorn komma åxå, egentligen skulle de komma i tisdags men blev ändrat till torsdag och det är det jue idag.. sedan måste vi åka på affärn och handla lite mat, är helt tomt i kylen - bara min lunch som står där och den får ingen annan käka upp inte!

Nää det är väl bäst att man gör liiiite nytta så det ser ut som om man inte är sååå lat iaf.

See Ya´ll later!


Vuxit bra

2009-10-21 @ 13:49:47
Igår var det alltså dags för ännu ett besök hos barnmorskan, så jag klev upp vid halv 6 för att ta bussen till stan klockan kvart i sju, därifrån vidare till mamma.

Alla prover var som vanligt i kanonskick och denna gången gjorde jag barnmorskan till och med glad och ställde frågor.
Brukar inte ha några frågor i vanliga fall och när vi var där sist så sa hon på ett skämtsamt sätt; - Ja, och frågor har du väl inte denna gången heller??

Sf måttet var uppe i 34 och hjärtljuden låg på 125s/min denna gång, så varierande hjärtljud har jag aldrig hört talas om nångång.. då man frågar alla man känner har de legat på ett ungefär i närheten varje gång, medans vår lill* har så olika hela tiden!

Nu ligger jag/vi inte perfekt på mittenkurvan längre utan det blev ett litet hopp uppåt, men det var absolut inget att oroa sig för.. det är värre om den skulle sjunka eller stiga jättemycket!

Ni ser här hur min kurva varit så här långt;



Eftersom jag inte träffade henne förra veckan så har de resterande kontrollerna blivit ändrade, så som det ser ut nu så har jag bara 2 besök kvar OM jag inte går över tiden då´rå.
Fick åxå till att nästa kontroll den 3 november blir i Stöde - guud så skönt att slippa åka bussen!

Nu ska jag göra mig en kaffekopp, sen så blir det att försöka ge mig på att vika tvätt!



Snön snart borta igen

2009-10-19 @ 20:32:23
och ingen är väl gladare över det än jag.. förutom Mercedes då´rå.

Imorrn så är det dags för ännu ett besök hos barnmorskan, så det blir att åka till mamma imorrn bitti, och sedan från henne till stan vid 11, halv 12.. funderar på om man skulle ta sig en fika på Kulturmagasinet då vi ändå har tid på oss i stan..??

Kissarna har varit helt fruktansvärt outhärdlig idag så jag önskade att jag kunde låsa in dem på logen eller nåt sånt, men det vågar jag inte för då får man väl höra det åxå, ett bra tag + att de kommer ändå ut därifrån genom alla springor i väggarna.. de har sprungit ut och in och när de väl kommit in så ställer de sig och jamar och skriker, typ;
Åhh vad det är synd om mig/oss då det snöar ute!!
Men gå för i h-vete inte ut då!!!!


Nu ska jag snart krypa ner i soffan och se Grannfejden på TV3, medans Micke försvann och skulle hjälpa till som han själv uttryckte det.. börjar på att bli hungrig igen åxå, men vill helst inte ha nåt nu då halsbrännan har börjat sagt till igen!!

Nu: Plocka i disken i maskinen.
Sedan: Grannfejden och ev. lite kvällisfika.

layouts myspace


Slut redan??

2009-10-19 @ 08:10:43
Helgen slut igen, vart tar de vägen egentligen??
Det skulle faktiskt ha varit skönt att få sova länge en dag till iaf, men icke då... aja, vila får man göra när man blir gammal..

Vår helg har varit som alla andra helger, vi har sovit och Micke har varit ute och pysslat på med traktorn inför försäljningen, som förhoppningsvis blir av idag eller imorrn enligt vad köparen har sagt!

Mamma och pappa kom upp i lördags med lite grejjer som jag "skickat" efter från Lidl, är jue närmare för de att handla det jag vill ha därifrån.
Så de kom med ostbågar, och ravioli.. alltså om ni inte har prövar Lidls ostbågar så gör det.. har då aldrig ätit godare.
Jo, åxå hade pappa med sig sin kamera, som vi ska låna till förlossningen.. min är jue så "bra" att det ingick ingen laddare till den, så man får ha med sig en massa batterier då man ska använda den en hel kväll.. så därför lånade vi hans med tillhörande laddare!

I går så satt vi bara hemma och glodde på TV:n och på kvällen så tog vi och hälsade på hos Erik som vi inte har träffat på hur länge som helst.. vi ringer och ringer, men han är aldrig hemma, jo igår då, så då passade vi på att åka dit på kaffe.

Idag så snöar det igen... eller det är väl snöblandat idag med, men ändå SNÖ.. *blä*
Skulle släppa ut Benz imorse och hon såg så besviken ut när hon kom ut på bron och såg snön.. var ute i bara 10 minuter och kom sedan in, nu går hon runt och jamar och tycker synd om sig själv.. Våfflan är på "reta matte" humör och jag tyckte att hon rev nåt i köket alldeles nyss...

Nu: Kolla upp Våfflans bravader i köket.
Sedan: Fortsätta packa BB-väskan, börjar bli dags för det nu på utt i fall att.

Fick av Åsa på mailen!!

2009-10-16 @ 19:30:37

En bild från "arkivet"

2009-10-16 @ 18:36:48
Mercedes sitter och tittar på TV.. Insider föratt vara mer x-akt, men det syns väl!!


Lista

2009-10-16 @ 13:43:51
Hittade en lista på mailen som kan vara skoj en sån här (regnig) fredag!!

1. Hur gammal är du om fem år?  
32 år.. kan det verkligen stämma????? *hualigen*
2. Vem var den sista du träffade? Katterna, annars var det Micke innan han for imorse.
3. Hur lång är du?  164
4. Vilken var den senaste film du sett? 
 Män som hatar kvinnor 
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Det var till Karro, men minns inte vad det stod i det..
7. Vad är dagens planer? Handla, kanske
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka SMS
9. Är dina föräldrar gifta, sambos elr skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Måndags
11. Vilken ögonfärg har du? Blå med gröna prickar i mitten
12. När vaknade du idag? 5.15, Mercedes ville ut då.
13. Har du någon gång hittat en katt? Nepp.
14. Vilken är din favoritplats? I sängen med Benz.
15. Vilken plats föredrar du minst? Just nu är det fan bussen, jäkla foglossning. 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
 Förhoppningsvis har vi ett större hus då..?  
17. Vad skrämde dig som barn?
Inget, var mer modig då än nu...
18. Vem fick dig att skratta senast? Ja, det måste ha varit Mats.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, men äger ändå en.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bara stationär.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Pyjamasen.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2 i min säng.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Oooo ja, fråga bara Åsa :-)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor - har så kalla fötter.
26. Är du social? Ibland, beror på sammanhanget.
27. Vilken är din favoritglass? Mmmjukglass.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Fixa min bil perfekt och resa till Magaluf med Åsa.
29. Tycker du om kinamat? Japp.
30. Tycker du om kaffe? Öhh, jag är beroende av det så...
31. Vad dricker du till frukost? O´boy eller Te, kaffe kommer efter lunchen.
32. Sover du på någon särskild sida? Nej. 
33. Kan du spela poker? Borde jag det??
34. Tycker du om att mysa? Beror på vad man menar med mysa..??
35. Är du en beroendemänniska? Av vad? Kaffe, Ramlösa.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp.
37. Vill du ha barn? Ja, annars skulle jag väl inte vara gravid nu heller??
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, lite franska och engelska såklart.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja, då mitt knä pajjade.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat.
42. Äger du dyra smycken? Dyra för mig eftersom de har ett personlig värde, men annars nej.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nää absolut inte...
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Sitter med en kopp kaffe här nu :-)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, det är många det..
46. Välj ett ärr på din kropp? Mina fula stora ärr efter korsbandsskadan.
47. Vad har du för ringsignal? Olika på vem som ringer.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Japp, har hämtat några bäbiskläder till lill*n jue.
49. Flirtar du mycket? Förr så gjorde jag det.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På Åsa och Leifs bröllop i juli iår och den på kissarna förra året.
51. Kan du byta olja på bilen? Nejnej, det får karln sköta.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, kör inte så ofta själv heller.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Oj, typ Ego girl då den nyss släppts..
54. Läser du dagstidningen? Ja, på internet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? INTE jag men Micke :-)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 102.8 P4
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Att handla hem...
59. När var du i kyrkan senast? "Farmors" begravning.
60. Vilka personer utmanar du?
Vilka som helst kan få göra denna...

Torsdag igen..

2009-10-15 @ 18:26:36
Jahapp så var det torsdag igen då, klev upp imorse vid 9 för att ta mig i kast med tvätten, men blev sittandes framför tv och dator + mobil (ja inte allt på samma gång) för länge så inte förrän strax före 15 påbörjades första maskinen  aja bättre sent än aldrig sägs det, va??

Har varit lite eller ganska så mycket ledsen idag åxå, haft lite panik över detta med helgen och att vara ensam hemma.. mamma erbjöd sig att sova över, men då måste hon lämna Buff ensam hemma med pappa och det kan bara sluta i katastrof, så jag bestämde mig efter mycket övervägande att bita ihop och hålla god min inför Micke och låtsas som ingenting, eftersom samtalet jag hade med honom igår verkade inte ha gått in riktigt.

Men så kom han hem idag och sa att det blir nog ingen resa imorrn, han tyckte att det kändes skumt med bakhjulslagret på Golfen, så han ska till "farfar" sedan och prata med honom..
Åh, så skönt kände jag, men som sagt hålla god min är det bästa i detta läget.

Samtidigt som all panik över helgen så har jag och Våfflan varit riktigt ovänner idag.. jag fattar lixom inte VARFÖR hon måste gå ut, vara ute i 5-10 minuter för att sen ska komma in och springa till matskålen och finns det inget nytt där då ska hon ut igen... sen är hon inte som Benz som säger till 1gång när hon vill ut och sedan väntar på att man kommer, utan hon jamar och skriker vid dörren ända tills man står där!!
Samma sak är det vid ingång, hon hoppar på handtaget om och om igen tills att nån vänlig själ öpnnar, medan Benz hon hoppar 1 gång och sedan lägger hon sig på bänken och väntar eller går en runda till.
Där märker man vilka olika personligheter de har..  

Nu: Unga Mödrar
Sedan: Lovade Micke att jag skulle väcka han till halv8, så han kan fara till Lotjärn.

Ensam i helgen

2009-10-14 @ 20:48:54
Japp som rubriken lyder så ser det ut som att undertecknad blir ensamstående med 2 katter i helgen!!

Micke kom hem idag med en plan om att vi kunde åka ner till Flen på fredag eftermiddag eller lördag morgon för att hämta luftvärmepumpen som "farfar" fått.. är jue billigare att hämta den än skicka.
Jag tyckte det lät som en superbra idé, skönt att få komma i väg lite innan bäbis kommer.. så vi passade på att for till Lotjärn efter middagen och skulle höra om detaljer.

Då tycker "farfar" att det skulle vara kul om han åxå kunde följa med, och visst det gör väl inte oss nåt, men så när han ringer de som han ska få pumpen av bestämms det helt plötsligt att vi ska åka på fredag eftermiddag och stanna kvar i Flen tills på söndag!!!

För det första så känns det inte direkt bra att åka och vara borta hela helgen så här nära inpå förlossningen + att kissarna då..? Jag har faktiskt ansvar för mina små fyrfotade (har man dragit på sig djur ska man ta hand om dem åxå).

Känns jue inte sådär superroligt att vara hemma hela helgen ensam heller, OM det skulle bli nåt då.. vad händer då + att jag har ingen bil att åka till mamma med heller... eller om jag åker innan mörkret infaller så funkar det väl, men ändå...

Micke sa att han skulle försöka lösa att de åker hem på lördag eftermiddag ist, och jag hoppas det går bra!

Så trött (OBS Väldigt gnälligt)

2009-10-14 @ 14:05:15
Ja, det sammanfattar mitt humör idag, med lite inslag av illamående...

Det är jue inte konstigt att ha dessa "problem" är det bara är ca 6v kvar tills bäbis förvänatas titta fram, men det är såå fruktansvärt jobbigt att inte orka med nåt, bara ligga i sängen eller soffan och sova.
Sen tror jag att saken inte blir bättre av att bara gå hemma hela dagarna heller, skulle så gärna vilja hitta på nåt med Åsa eller mamma, men som sagt min rygg klarar inte av bussåkande och bil har jag inte nu *bläääääää*

Har jue hur mycket som helst att göra hemma här åxå, men orkar inte med det nu.. kanske det blir lite bättre imorrn!?

Fick iaf bodysarna jag vann på tradera igår, ska lägga ut bilder senare.. för en gångs skull ligger kameran nere där den ska vara och inte uppe vid datorn..

Packade lite inför förlossningen igår åxå, det vi ska ha med till bäbis, så 1 sak är iaf avklarat!

Nu: Försöka hålla mig vaken tills middagen.

Snö och ombokning*2

2009-10-13 @ 14:48:11
Igår när jag satt på bussen (ja, Passaten har lite reparation framför sig, men den går) på väg ner till Timrå föratt senare under dagen träffa min barnmorska igen så ringde mobilen; det var från MVC och de ville meddela att Lotta (min BM) var hemma och jag skulle få komma idag tisdag ist!!!
Vad lycklig man blir då (NOT), visst att jag var tidig med att ta bussen, men det går liksom ingen annan jag hade hunnat med.

For ändå till mammsen, för jag visste det att om jag tar nästa buss hem igen så kommer det att hända en olycka - jag var superduper kissnödig, och har man en bäbis som trycker på så känns det ännu värre.. sagt och gjort, klev på bussen och for till mamma som var bestämt redan.

Micke kom efter jobbet och åt middag där och sedan for vi hemövers igen, svängade in på ICA Maxi föratt panta lite åxå, och lilla senila Madde glömde köpa kattmat.

Vi bestämde att om ingen hade lust eller tid att köra mig idag till bm så skulle jag ta Golfen och Micke ta min bil till jobbet, så han begav sig ut och la om till vinterdäck när vi kom hem, jag gav kissarna den lilla maten som fanns kvar och gick och satt mig i soffan..

Nästa gång jag kollar ut har det börjat att snöa.. jippe, tänkte jag, är jue lite halvt nervös inför köra själv i vinterväglag, men jag tänkte att det ska nog gå bra det med.

Micke kom hem och sa att någon skjuts fixade det sig inte med, OCH han VÄGRADE låta mig köra ensam till stan om det skulle fortsätta snöa sådär..

Så sagt och gjort klockan 8 imorse så ringde jag och bokade om bm-tiden till den 20:e klockan 13 ist, är fortfarande i stan, men då jag väl får träffa min bm igen så ska jag be om att få tid i Matfors eller i Stöde för de besöken som är kvar, för jag vågar för det första inte ta bilen till stan i vinter, iaf inte ensam + att bussen är uteslutet för ryggen kändes som om den skulle vandra därifrån själv igår!
Det blir jue ändå buss nästa vecka, men det får jag ta en gång till iaf.


Lite bilder är väl kanske på sin plats vid det här laget, har jue inte haft några på länge!

Alla bilder är klickbara!

  Vaggan, har lagt filt över så inte kissarna släpper så mycket hår i sängkläderna.


 Ser väldans mysigt ut eller??

 Bara "innehållet" som fattas.

 Ja, kanske inte det "innehållet..?!" Mobilbild, hann inte få fram digitala förrän hon var borta!

 Utanför vardagsrumsfönstret förut idag. Ja, reservdelsbilen står kvar *suck*

 Utanför ytterdörren... fy fan för denna snö!!!

~091010~

2009-10-10 @ 21:50:35
Nu är vaggan på plats, och har hämtat hem en massa barnkläder som jag hade när jag var bäbis.. tycker det känns ganska bortkastat att springa runt och köpa nytt hela tiden som han/hon ändå kommer att växa ur på en gång så därför har jag kollat genom mina gamla bäbiskläder efter nåt passande.. har lämnat alla fina klänningar hemma hos mamma och samma med de rosa kläderna i väntan på efter förlossningen så vi vet vad det kommer fram.
Tog med mig några röda tröjor och sånt men det kan faktiskt en pojk ha åxå + att vi som sagt kommer att handla lite mer på presentkortet från Birsta City!

Mercedes är den som varit mest nyfiken på vaggan; har varit inne i den nästan varje kväll och kraffsat, tur jag har lagt över en filt så det inte kommer en massa katthår på sängkläderna.
Medans Våfflan verkar ta det hela i godan ro.. hoppas det kommer att gå bra med de 2 och en bäbis i huset..?

I går var bäbis ovanligt snäll, lugn och harmonisk.. gjorde inte många knop, men idag oj oj oj, har inte fått mig en endaste lugn stund.. gudskelov är h*n lugn på nätterna och vild på dagarna - hoppas det håller i sig efter födseln åxå!?

Nu ska jag ta mig i kragen och ge missarna mina mat.. och sen blir det TV:n.

P&K

Torsdag 8/10-2009

2009-10-08 @ 12:28:02
Imorse så blev det faktiskt en traditionell sovmorgon för mig och Våfflan.. vi har jue varit uppe vid halv 6 - 6 varje morgon hela veckan!

Mysigt värre var det att få vakna vid halv 10 och se att solen sken för en gångs skull.

Idag så tänker inte jag göra nåt speciellt, har duschat och plockat undan lite sängkläder som blev tvättade igår + betalat bodysarna jag vann på Tradera igår, tycker 15kr + 12 kr i frakt för 2 bodysar inte var helt fel.
Bjöd på en flecedress med komönster först, men den fick jag släppa taget om.

Ska åka ner till Birsta nåt och handla lite mer kläder till bäbis nåt framövers.. har jue presentkort på Birsta City som jag fick ta över från mamma och det är 650 kr kvar där och det gäller till 31 dec, så då passar det jue att shoppa till den lill*

Nu skriker magen efter lite lunch och bäbis är vildare än vildast så det är nog fler som är hungrig.

See Ya´ll!

Vaken tidigt

2009-10-07 @ 08:06:27


Japp, det har jag varit hela långa veckan.. förvisso har Micke jobbat och jag varit tvungen att väcka honom, men har faktiskt inte somnat om nåt efter han åkt, eller jo det gjorde jag i måndags - på soffan, menmen ingen är felfri!

I måndags så blev det en ordentlig städning (dammsugning) i köket, och det behövdes kan jag meddela, Micke har jue börjat elda nu i vedspisen och det dras in så mycket bark och jävelskap med veden + att vi (jag) har 3 fåglar och 2 katter som inte har lärt sig att äta med folk(djur)vett.

Igår blev det åxå en dammsugning av köket; jag var sååå duktig att jag råkade tappa fågelmatskålen (fröautomaten) i golvet, och ni ska inte tro den var tom heller, utan helt full - nyss påfylld *grr* men har ingen att skylla på för jag var helt ensam hemma..

Igår kväll snöade det åxå, förvisso snöblandat, så det är borta nu!!

Idag har jag redan hunnat med att äta grötfrukost och bäddat rent i sängarna + i Mickes sovplats (soffan) och nu ska jag slänga in sängkläderna i maskinen.
Ska duscha sedan ikväll innan sängen kallar, är så mysigt att lägga sig nyduschad i renbäddade sängar.



Har det jag funderar på

2009-10-05 @ 12:27:41
Ja, det har ni säkert läst i förra inlägget!?
Vill inte berätta vad det gäller riktigt ännu, kanske jag aldrig gör det heller OM det skulle lösa sig.


Men nu till nåt som jag bara är tvungen att berätta.
Inatt när jag höll på att somna, så hörde jag en av katterna morra och fräsa.. trodde det var slagsmål på G i sovrummet så jag tände lampan ovanför sängen och insåg snabbt att Benz låg och sov på filten bredvid mig..
Jaha men då måste det vara Våfflan då.. men hon sov jue åxå, men hörde att det kom morrattacker från hennes plats!!
Alltså drömde Våfflan nåt väldigt otäckt om hon lät sådär illa.
Har vaknat av att hon brukar skrika rätt ut i sömnen ibland, men ALDRIG morrat och fräst!!

Helgen har iaf varit ganska så bra, "farfar" kom jue en sväng på lördag - eller Micke hämtade honom, och vi bjöd på middag innan han skulle hemövers igen.

Senare på kvällen kom Mats hit och ville visa upp baslådan och det runt i kring, blev liiite avis faktiskt.
Jag har jue en låda som Micke lovat koppla in i Passaten, men måste först byta högtalare i den för det bara skriker ur de som sitter där nu + att det känns mer väsentligt att få ordning på elfelet jag har i bilen först!

Mats och Miclke for en tur till Torpshammar vid 2-tiden och var inte hemma igen förrän halv 4-4 typ.. då var jag tokig, menmen kan (orkar) inte skälla heller...

Igår så kom mamma och pappa en sväng och hade med sig fikabröd - dock inte kanelbullar, men ändå.

Nu ska jag gå ner och kolla HTG, sen blir det lunch.

**

2009-10-04 @ 13:25:11
Jag vet inte hur jag ska göra, det är ju inte bara MIG det gäller.. måste ta mig en riktig funderare och försöka komma på en lösning på detta.

Vill verkligen inte, men OM det inte går att lösa så får det bli det bästa alternativet för mig.. men hur blir det då med allt runt omkring??

Önskar att jag kunde prata med DIG om detta,  så du förstår hur jag ser på saken och att du kanske någongång skulle kunna tänka dig in i min situation åxå.

Har det jag tänker på.. HÅRT OCH LÄNGE!!


Länge sedan

2009-10-03 @ 16:32:58
Som jag och Åsa lyssnade på denna låt och grät floder!!




Hanson - I Will Come To You
Hoppas du minns den lika väl som mig, gumman!?

Idag för 1 år sedan

2009-10-03 @ 12:44:30
Så flyttade (lilla) Våfflan in hos oss.. vi har alltså bott här i huset i 1 år idag!
Egentligen så är det ikväll vi bott här i 1 år, men klockslag lägger man väl inte på minnet heller..!?

På onsdag så har jag haft körkortet ett år åxå.. mycket att fira denna månad.

 Vår lilla "dumma" = gumma.


 Lilla men mysiga huset.
Klickbar bild







Vitt på backen imorse

2009-10-02 @ 13:29:10
Ja, imorse var det ett lager med frost på backen då Mercedes ville gå ut (kl 6) kollade hur många grader det var då och termometern stod på -5, men kan ha varit kallare.

I går kväll när jag skulle gå och lägga mig var det -3 och jag funderade på om det kanske är dags att ta ur tidningen från bilen (min) som jag har lagt på golvet pga vatten som kommer in.
Men ändrade mig snabbt (innan jag sagt nåt om det) för jag kom på att den har troligtvis frusit fast vid det här laget.. så ska ut nu och göra det ist.

Idag har jag tillochmed varit så duktig att jag vaknade tidigt och kunde inte heller somna om, så jag har varit vaken sedan 6 då Benz väckte mig + att jag klev upp för att äta frulle framför TV:n (VBÅ)!
Micke var åxå uppe tidigt, kvart i 10 så släppte han in Våfflan och nu är han hos "farfar" och hämtar lite grejjer som vi ska ha ståendes hos oss över vintern..
Idag får "farfar" även veta hur det blir med körkortet - om han får fortsätta köra eller om det är stopp nu, det bästa vore det senaste menmen, det är doktorer som bestämmer!

På måndag börjar Micke jobba igen.. gud så skönt, eller det är på 2 vis det där; jag tycker att det är fruktansvärt skönt att slippa börja väcka honom varje morgon klockan halv sex föratt hålla på framåt halv 7, men ändå är det mer frihet att vara hemma ensam åxå.. kan dammsuga klockan 8 om jag så vill utan att få världens utskällning..

Nu hör jag att karln kommit hem, ska gå ut och se om tidningen vill släppa golvet i Passaten.





För skojs skull

2009-10-01 @ 14:14:43


"Vicken" natt vi haft

2009-10-01 @ 13:35:43

Tänkte att jag skulle skriva en rad eller två om vad vi har gjort i veckan, men först och främst måste jag få klaga lite;

Natten har varit outhärdlig, gick och la mig vid elvatiden och tvärsomnade på en gång.
Vaknade vid halv tre med en sån fruktansvärd halsbränna som gjorde att jag bara vände och vred på mig till klockan 4 - då klev jag upp!

Satt uppe till 5 och gick och la mig igen, då började Benz jävlas ist, hoppa på fågelburarna som hon inte har gjort på de senaste åren!
Antagligen var det jag som stört hennes nattsömn av mitt vändande och vridande, springande upp och ner + att jag ville ha liiite lyse tänt i hallen så jag hittar ner för trappan *suck*
var det bara att gå ner ännu en gång och släppa ut henne i kylan, trodde hon skulle ge upp och vilja komma in på en gång igen, men så blev det inte - jag kunde gott somna om i ett par timmar till!


Nu till vår vecka.
Måndag så var vi jue hos BM, men det vet ni jue redan allt om, så det hoppar vi över.
I tisdags så kom Malte på middag efter jobbet då Micke hade gjort svärfars kycklinggryta, mycket trevligt och mysgt med lite gäster ibland.
I går onsdag så var vi ner till Birsta igen då musen som M. köpte till datorn vägrade att fungera - var bara att packa ihop den och lämna tillbax (byta).
Sen for vi till mamma och pappa en stund då vi ändå var i krokarna vill säga.
Till kvällsfika så blev det kycklingröra och vi ringde Malte så han åxå fick lite, sen så började mitt helvete ni läste om i början av detta inlägg!!

Idag ska jag bara ta´t lugnt och tvätta lite.. allt börjar jue kännas lite jobbigt nu, önskar bara att man kunde få lite mer hjälp hemma här då man ber om det!


RSS 2.0