Hem ljuva hem

2011-08-31 @ 20:53:32
Idag kom jag hem efter att ha genomgått en gallstensoperation igår em.
Åkte jue in på lördag eftermiddag och fick komma hem på söndag em, men hann bara vara hemma i 3 timmar så fick jag ännu ett anfall!!

Så på söndag kväll blev jag inlagd återigen och blev opererad i går eftermiddag.

Har haft en sån hemlängtan så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, men nu när jag väl kommit hem så känns det ändå som att jag kanske kom hem en dag för tidigt!?
Känner mej så maktlös och kan inte lyfta Simon, men inte för att jag inte får göra det för enl dr så kunde jag göra det om jag kunde.. men jag mår såå illa när jag gör det :(
Hoppas jag känner mej bättre till veckan då jag blir riktigt ensam med Lilleman....

Imorrn så är Micke tvungen att jobba en stund så Lilleman ska på dagis imorrnbitti och efteråt ska han få vara med farmor en stund :)

Nej nu ska jag fortsätta med Facebook sen ska jag ta och tvätta mitt hår :)

Ligger just nu på kirurgavd! Fick ett gall...

2011-08-27 @ 22:30:08

dsc00104 (MMS)

Ligger just nu på kirurgavd! Fick ett gallstensanfall och åkte in akut. Blev inlagd och ev. opereras jag imorrn! Har hemlängtan..


Om man kanske

2011-08-26 @ 22:59:02

skulle ta och försöka sej på att sova??
Fast jag skulle verkligen behöva en dusch innan, men Micke är inte hemma och Lilleman sover inte ännu (sov jättelänge idag på soffan)?!

Har suttit ute och kollat runt lite på olika glasögonbågar för barn om det nu skulle bli så att Lilleman får glasögon vill säga.. hittade ett par skitsöta, eller egentligen många söta med barnmotiv som jag till och med skulle vilja ha.
Eller vad sägs om ett par bågar med Hello Kitty motiv?
Kanske inte passar Simon, men varför inte göra sånt till vuxenbågar åxå??

Men nu hoppas ju vi att detta med skelningen ska kunna fixas med lapp eller att det kanske bara var nåt tillfälligt just igår, för ingen jag pratat med om detta har nångång sett Simon skela..?!
Men är det så att han måste ha behandling så är det inte hela världen det heller :) han kommer fortfarande vara vår lillprins ♥

Nää försöka få Simon att sussa kudden, kommer bli en lång dag imorrn...

Puss o Kram på er ♥

Tröttast i stan...

2011-08-26 @ 14:58:27


Igår sov ju inte lilleman nåt alls på hela dagen, inte förrän vi åkte på ICA så somnade han en stund i bilen - typ 30min.
Men trots det så somnade han inte för natten förrän 22-tiden, tjurigare än allt h-vete är han ibland.
Vet inte alls vart det humöret kommer från *harklar mej*

Imorse klev jag upp vid 8 och Lilleman kom vid 9, sådär nyvaken och go som bara han kan vara :)
Började dagen med en kopp kaffe och tro det eller ej det har hunnit blivit sammanlagt 3 koppar under denna dag - redan!?
Är ju såå fruktansvärt trött att jag inte ens kan hålla ögonen öppna och till råga på allt så är det sjukt varmt ute idag med, fast rått i luften typ?!
Kan det vara åska på G??

Har inte nån lust med nåt alls känns det som.. skulle bara vilja krypa ner i sängen igen och dra täcket över huvudet och zzzova *suck*
Men får hålla humöret uppe, eller rättare sagt ögonen uppe :D

Lilleman han somnade på soffan han, så skoj tyckte han att det var idag :)
Tyckte jag åxå att han blev tyst när jag satt på toa och ja, mycket riktigt en som låg och sov det var han det...
Det passar vissa dagar liksom!

Imorrn blir det en tur ner till Timrå, ska hämta lite kläder som jag vann på tradera häromdagen och då passar vi jue på att hälsa på mamma och pappa - fast det hade nog blivit ett besök där ändå, för jag måste VERKLIGEN in på Biltema och köpa ny fläktrem till min bil... den skriker och lever om och har gjort det ända sedan jag köpte bilen (läs. feb - 09)!
Det roliga är att den kostar bara 100kr om inte mindre och ändå har vi inte fått fingrarna ur arslet och bytt den...

Nu kom sambo/pappa hem så nu ska jag passa på att gå till postlådan och sen får vi se vad som händer :)

På återseende!


Bvcbesök - en försenad 18månaderskontroll

2011-08-25 @ 15:26:53
Idag var det alltså dax för bvcbesök igen, eller igen, var jue 8 mån sen vi var in sist :)

Lilleman mäter nu 84cm och väger hela 11,6kg :)
Sprutan gick bra, efter lite tårar var han glad igen och busade på som sej själv.

Läkarundersökningen gick han igenom med en anmärkning; han skelar på vänster öga och ska skickas till ögonmottagningen för vidare undersökning :/

Är inte ett dugg nervös eller så, för det är så vanligt att barn skelar och de brukar gå till sej med glasögon eller lapp över ögat och skulle det mot förmodan krävas en operation så är det väl så.. det är jue inget farligt om man säger så!

Efteråt så åkte vi hem och jag hade lovat honom ett äpple från trädet här utanför och det kom han ihåg, för på en gång som jag öppnade bildörren så utbrast han: Äpple!!
Så det var bara att gå i det blöta gräset och hämta ett äpple till honom det :)

Ingen vila har det blivit av ännu heller..
Börjar fundera på om han tänker sluta med det, för det spelar ingen roll om han så kliver upp 8 på morron så vill han inte somna vid lunchen...?

Nu börjar det hända grejjer....

2011-08-25 @ 15:06:50
Först och främst så vill jag passa på att skriva en liten rad om denna nya kategori.
Bebislängtan heter den och i den kommer jag att skriva om vägen till ev. syskon till lilleman, förhoppningsvis kommer jag att starta en ny kategori med namn graviditet efter en tid, men det vet man jue aldrig...

Så nu kommer första inlägget!

Som jag skrivit förut så har jag och M. pratat om att vi ska ta ställning hurvida vi ska planera för ett syskon efter min gallstensoperation.
Idag ringde de från kirurgen och jag ska dit på samtal inför operation redan på måndag!!!
Hoppas att jag får tid för operation snabbt och det är inte bara pga bebislängtan utan mesta dels för min smärta, självklart!

Åhh längtar redan till måndag..

Snabba ryck!!

2011-08-22 @ 17:42:51


Lilleman har varit så pigg och glad hela dagen, var ute och lekte efter lunch med Gry.
Efter vilan så tyckte jag att han kändes varm, tog febern på honom och mycket riktigt; 39.3 hade han :o
Så nu ligger han och sover på soffan ♥
Inget dagis för den lillemannen imorrn med andra ord... hoppas bara att han är piggelin till tors då vi ska in på 18mån kollen, men annars är det jue bara att boka om tiden - inte mer med det!

Konstigt att det kan vända på bara en timme?!



Uppdatering kl. 22.28!
När Simon vaknade efter tuppluren på soffan så ville han ha lite mat, fick pytt i pannan han lämnade vid middagen och åt upp allt!
Vid 21-tiden var febern puts väck och vår glade son hade kommit tillbax?!

Vad är det som händer?!

Retar mej på detta...

2011-08-22 @ 14:15:50


En sak som jag har funderat på en längre tid och retat mej på lika länge åxå är dessa föräldrar till nyfödda små varelser som väcker barnen efter viss många timmar för att mata dem!?

Sover dem så är det ju ändå ingen fara att de är hungriga för det brukar ju höras om man säger så!

Läser bloggar och hör vissa säga att nu är det dax att väcka NN för att nu är det matdax...??
Inte fanken så väckte jag Simon när det var matdax inte, han fick faktiskt säga till själv när han ville ha mat, eller ja åtminstonde vakna till liv på egen hand.

På BB då vi var där på utskrivningen så frågade barnläkaren när Simon fick mat och jag svarade när han vill, vi brukar inte väcka honom och det tyckte hon var jättebra.

Hoppas att jag inte har retat upp någon med detta inlägg, men det var bara nåt som jag kände att jag var tvungen att skriva om.
Sedan så vet jag att alla gör som de vill, och det accepterar jag ;)


Soliga fredag

2011-08-19 @ 11:06:52

Idag var lilleman sådär ledsen igen vid lämningen.. tror att det har att göra med att han fick vara hemma på "sommarlov" i 7veckor, så han är inte riktigt van ännu :/
Det släpper nog snart...

Tänkte faktiskt vara så duktig att fortsätta med tvätten idag, men äh, orkar faktiskt inte.. och det är bara jag som får skylla mej själv då det är slut på kläder :)

Igår kväll så var jag så trött att jag gick och la mej vid sextiden och tvärsomnade i 2 timmar, trodde aldrig att jag skulle somna i tid i natt, men se på fanken; klockan 23 låg jag och en halvtimme senare snarkade jag nog gott för jag minns inte mer än att jag kollade klockan sista ggn vid 23.15 :)
Är det sånt här som kallas trött??
Är faktiskt fortfarande trött, känns som att jag skulle kunna somna sittandes vid datorn eller till och med ståendes.. vette fanken vad det kan bero på?

Kan jue kanske vara gallan som ställer till det, då jag har känningar av den varje dag och anfall som kräver smärtlindring 2-3ggr/v!

Har ringt in till kirurgen ett x antal ggr nu och tänkte "tjata" mej till en tid, men de säger bara att jag inte kan gå före i kön!
Visst det kan jag åxå fatta, men en dag så kanske det är så allvarligt att de får göra en akutoperation på mej om levern har börjat ta skada av detta och det är inte heller bra!?

Jo, ska ta och svara på en kommentar åxå.

"Snygg design tycker jag.skulle också vilja starta upp en ny blogg.Var länge sedan sist. Var hittade du designhjälpen? Ha det så bra! Carina Johansson"

Svar: Om du är ute efter en färdig design så är denna sidan jättebra --->
Klicka här<---
Annars har du denna om det bara är tips och kodhjälp du är ute efter --->
Klicka här<---



Nää, men nu tar jag och lägger mej på soffan en stund och vilar ;)

Dåliga vanor och laster

2011-08-17 @ 12:58:27

- Biter på naglarna om jag inte har dem målade.
- En "dålig" last är väl att jag är beroende av kaffe, min mage accepterar inte hur mycket längre - men måste man så måste man ;)
- Är en ordentlig nattuggla och det brukar jag få ångra vissa mornar då Lilleman bestämmer sej för att starta dagen vid 7-tiden - Tacka Gudarna för att det inte brukar hända så ofta, då han är lika kvällspigg som mamma ;)

Tror det var allt.. iaf allt som jag kommer på nu ;) men frågar ni nån som känner mej så har de sääääkert hur mycket som helst att berätta!


  • En vanlig dag hemma hos mig
  • Tre saker du inte visste om mig
  • Mitt favoritland
  • Favoritsaker
  • Det här språket vill jag prata flytande
  • Dåliga vanor och laster
  • Bloggfavoriter
  • Mina favoritskor
  • Tre saker på min att-göra-innan-jag-dör-lista
  • Mitt bästa sminktips
  • Min favoritbutik
  • Så här var jag i skolan
  • Vanliga fördomar om mig
  • En person som alltid gör mig glad
  • Mitt drömyrke
  • Bästa resan
  • Det här får mig att skratta
  • Det här gör jag aldrig om
  • Bästa filmen
  • Min första tanke när jag vaknade idag
  • Det här drömde jag om inatt
  • Så här kommer jag vara som gammal
  • Vad ska mina barn heta
  • Mitt favoritresemål
  • Någon jag aldrig kommer släppa taget om
  • Barndomsminne
  • Min musiksmak
  • Min första pojkvän
  • Bästa tv-serien
  • Bästa tidsfördrivet

  • En ledsen liten man :(

    2011-08-17 @ 11:02:35
    ♥♥ Imorse när jag lämnade Lilleman på dagis så blev han jätteledsen... då vill man bara vända om och ta med sej honom hem igen!♥♥

    Men det är bara att bita ihop och gå, för i regel så brukar han bli glad igen innan jag ens hunnit till bilen, så jag är inte orolig!
    Tror det berodde på att han vaknat på fel sida idag, för han ville inte ens gå till bilen imorse utan vände och sprang in igen..


    Anyhow, igår så fyllde min mamma år och vi hade planerat att åka ner och gratta henne på söndag då vi ändå ska på Selånger, men så igår eftermiddag så ringde mamma och meddelade att de var på väg upp hit och med sej hade de (läs. köpt) tårta :) så det blev ett litet födelsedaxfirande iaf :)

    Har egentligen inget mer att skriva, ska ner och hämta tvätten nu..

    PoK♥

    Here we go... sanningen en gång för alla!

    2011-08-15 @ 13:31:56


    Satt och funderade på det här med barn och graviditeter och ja, som ni säkert förstår så är jag väldigt sugen på ett litet syskon till Simon inom en snar framtid.
    Har pratat lite smått om det med Micke och vi har sagt som så att efter min gallstensoperation får vi se vad som händer.

    MEN då kommer min rädsla in igen och tar över hela min värld!
    Anledningen är denna: Som ni vet (de flesta av er) så tog det 3 år för oss att få Simon, 3 år och 2 missfall!
    Vi började prata och planera barn i juni-06 och i aug -06 så plussade jag, var in på inskrivningsamtal på MVC och allt såg bra ut.

    I vecka 11 (10+4) så började jag att blöda och ja resten behöver jag väl inte ta...?
    Vi började om redan i oktober och kämpade på i över ett år utan resultat, när jag fick reda på att jag var gravid då så var det redan för sent, om man säger så.

    Det började på julafton -07 jag trodde det var mensen som kom, men när den aldrig försvann så började jag undra, så efter nyårshelgen köpte jag ett test och det visade +, men ringde direkt till Kvinnokliniken och fick komma in på ett VUL där det visade sej att jag fått ännu ett missfall!!

    Så många tårar och besvikelser vi har haft kan jag inte räkna på en hand ens, men ändå så fanns hoppet kvar om att vi nån gång skulle få bli föräldrar.

    Vi hade nyss blivit ställda i kö för IVF när jag plussade med Simon, trodde inte det var sant, men paniken och rädslan fanns där under hela graviditeten.
    När äntligen Simon kom till oss så var lyckan enorm, då hade vi jue försökt och väntat på vårt ♥ i 3 år!

    Nu kommer vi till nästa surprise för de flesta; i november i fjol så plussade jag men tyvärr så blev det ännu ett mf denna gång i v.8 typ!
    Denna gång så blev jag inte lika ledsen och deprimerad som de andra gångerna - kan bero på att vi har Simon och det är inte fy skam inte ;)

    Det lustiga i det hela är att denna gång lyckades vi på första försöket...?!

    Så om allt hade gått bra så hade Simon haft ett litet syskon här nu, men ja, man kan inte styra över ödet :/ och vill inte högre makter att vi ska ha fler barn, då är det väl så :(


    Nån i vår närhet som inte visste om detta som fått hjärtattack??
    Hoppas inte det, för nu är sanningen ute - en gång för alla :)


    Ensam måndag

    2011-08-15 @ 12:05:01
    Hej och hå på er!!!

    Idag är Lilleman på dagis - första dagen efter "sommarlovet" som för honom har varat i 7 veckor :)

    Jag har hunnat med att tvätta 2maskiner, skurat (läs. torkat) av spisen och hängt tvätten - men åxå har jag plockat undan lite grejjer som låg framme!
    Simons lära-gå vagn åker undan idag, är så less på att han kommer och drar den längs golvet på tvären så det skär i både märg och ben :/
    Dessutom så kan han jue gå nu så den behövs egentligen inte :)

    Är faktiskt lite tomt hemma, är liksom (läs. nästan) för tyst, bara fåglarna som skriker och Våfflan som jamar.. men skönt är det iaf - trots att jag saknar Liten litegranna :)

    Jag trodde det skulle bli jobbigt att lämna på dagis imorse, men han vinkade så glatt så när jag gick så tror inte det var nån större katastrof, tutten fick han behålla en stund ;)


    Nää en kopp kaffe och hänga tvätt.. har lite dagiskläder att tvätta upp efter lovet!

    See Ya´ll!

    Det här språket vill jag prata flytande

    2011-08-14 @ 19:15:41
    Jag läste franska i högstadiet och tyckte det var jätteroligt, så det är ett språk som jag skulle vilja fortsätta plugga så jag kan prata flytande.
    Men spanska är åxå ett språk jag skulle vilja lära mej mer, kan jue lite grand men inte såå mycket.


    En vanlig dag hemma hos mig
  • Tre saker du inte visste om mig
  • Mitt favoritland
  • Favoritsaker
  • Det här språket vill jag prata flytande
  • Dåliga vanor och laster
  • Bloggfavoriter
  • Mina favoritskor
  • Tre saker på min att-göra-innan-jag-dör-lista
  • Mitt bästa sminktips
  • Min favoritbutik
  • Så här var jag i skolan
  • Vanliga fördomar om mig
  • En person som alltid gör mig glad
  • Mitt drömyrke
  • Bästa resan
  • Det här får mig att skratta
  • Det här gör jag aldrig om
  • Bästa filmen
  • Min första tanke när jag vaknade idag
  • Det här drömde jag om inatt
  • Så här kommer jag vara som gammal
  • Vad ska mina barn heta
  • Mitt favoritresemål
  • Någon jag aldrig kommer släppa taget om
  • Barndomsminne
  • Min musiksmak
  • Min första pojkvän
  • Bästa tv-serien
  • Bästa tidsfördrivet

  • Nytt igen...

    2011-08-13 @ 22:46:43
    Hittade denna gratisdesignen och tyckte att den passade min blogg så bra nu när hösten har kommit (läs. iaf till oss)!

    Tycker jue om att sitta och pyssla på själv med design hit och dit, men inte kan jag få dem såhär snygga och inte heller har jag tiden eller ens orken att sitta och hålla på nu för tiden, sedan Simon kom :)


    Fick en släng av gallstensanfall förut.. trodde stensäkert att vi skulle vara tvungna att åka in på akuten, men efter en Dikoflenak och lite vila på värmedynan i ca 20 minuter så släppte det *gudskelov*
    Har varken lust eller orken att åka in och sätta mej där inne nu på en lördagskväll precis, och till råga på allt - kanske ha med oss Simon in.. neeej då håller jag mej hellre hemma :)

    Igår innan vi åkte till Torpshammar så fick jag ett sånt sug efter att knäppa lite bilder - egobilder :)
    Passade då på att ta ett på mej och Lilleman tillsammans åxå, som är liiite finare än det jag la in i veckan, då jag var osminkad och såg ut som en skräcködla * 100 :)




    Detta är allt ni får för idag!

    Puss på er ♥


    Favoritsaker

    2011-08-12 @ 17:04:55

    Ja här kommer en lista på mina favoritsaker och förklaring till varför de just är mina favoritsaker!

    • Mobilen - behöver jag säga mer än; beroende?
    • Datorn - Fast egentligen så skulle jag nog klara mej utan den om jag hade alla tv-kanaler.
    • Körkortet - Ja, vilken känsla att veta att OM jag hittar en bil jag får/kan köra så gör jag det, mer än gärna :)
    • Bosse Passat - MIN bil ♥

    Finns säkert mååånga mer saker, men detta är vad jag kommer på nu.
    Ska hänga tvätt nu, men kanske det blir en snabb update ikväll när "la familia" har somnat...

  • En vanlig dag hemma hos mig
  • Tre saker du inte visste om mig
  • Mitt favoritland
  • Favoritsaker
  • Det här språket vill jag prata flytande
  • Dåliga vanor och laster
  • Bloggfavoriter
  • Mina favoritskor
  • Tre saker på min att-göra-innan-jag-dör-lista
  • Mitt bästa sminktips
  • Min favoritbutik
  • Så här var jag i skolan
  • Vanliga fördomar om mig
  • En person som alltid gör mig glad
  • Mitt drömyrke
  • Bästa resan
  • Det här får mig att skratta
  • Det här gör jag aldrig om
  • Bästa filmen
  • Min första tanke när jag vaknade idag
  • Det här drömde jag om inatt
  • Så här kommer jag vara som gammal
  • Vad ska mina barn heta
  • Mitt favoritresemål
  • Någon jag aldrig kommer släppa taget om
  • Barndomsminne
  • Min musiksmak
  • Min första pojkvän
  • Bästa tv-serien
  • Bästa tidsfördrivet

  • Mitt favoritland

    2011-08-09 @ 19:52:02
    Eftersom jag inte har varit utomlands (mer än till Norge och Finland) så kan jag inte skriva så mycket om mitt favvoland...

    Men Spanien är ett ställe jag skulle vilja resa till, USA är ett annat och ja, listan kan göras lååång :)


  • En vanlig dag hemma hos mig
  • Tre saker du inte visste om mig
  • Mitt favoritland
  • Favoritsaker
  • Det här språket vill jag prata flytande
  • Dåliga vanor och laster
  • Bloggfavoriter
  • Mina favoritskor
  • Tre saker på min att-göra-innan-jag-dör-lista
  • Mitt bästa sminktips
  • Min favoritbutik
  • Så här var jag i skolan
  • Vanliga fördomar om mig
  • En person som alltid gör mig glad
  • Mitt drömyrke
  • Bästa resan
  • Det här får mig att skratta
  • Det här gör jag aldrig om
  • Bästa filmen
  • Min första tanke när jag vaknade idag
  • Det här drömde jag om inatt
  • Så här kommer jag vara som gammal
  • Vad ska mina barn heta
  • Mitt favoritresemål
  • Någon jag aldrig kommer släppa taget om
  • Barndomsminne
  • Min musiksmak
  • Min första pojkvän
  • Bästa tv-serien
  • Bästa tidsfördrivet



  • Ingen dagisstart denna vecka heller....

    2011-08-09 @ 13:16:50
    Ja, det blev som sagt ingen dagisstart för Lilleman idag... anledning; diarré under hela kvällen igår!?
    Vet ej om det beror på nåt han ätit, tänder eller ren och skär magsjuka, men tar det säkra före det osäkra och låter honom vara hemma denna vecka åxå...

    Idag har jag inte behövt byta nån bajsblöja (ännu) så kanske det är på tillbakagång...?

    Jag som hade ett fullspäckat schema med vila och tvätta/städa under dessa två dagar han skulle vara borta denna vecka, menmen inget att göra nåt åt nu!

    Alldeles snart ska jag försöka få Lillen att vila en stund annars så blir det en film för honom så kanske han somnar i soffan iaf.
    Han blir jue så lätt rastlös när han måste hålla sej hemma.

    Slänger in två bilder åxå innan jag avslutar detta :)


    Tre saker du inte visste om mig

    2011-08-08 @ 22:58:30

    • Jag hatar att prata i telefon med folk jag inte känner - börjar att stamma och får aspanik..
    • Jag gick upp närmare 30kg i vikt när jag slutade med P-piller och började med P-sprutan - som minst vägde jag 57kg.. vill ner till 63 åtminstonde!
    • Man kan räkna på en hand hur många ggr jag försovit mej - vaknar på en gång klockan tjuter (för det mesta)



  • En vanlig dag hemma hos mig
  • Tre saker du inte visste om mig
  • Mitt favoritland
  • Favoritsaker
  • Det här språket vill jag prata flytande
  • Dåliga vanor och laster
  • Bloggfavoriter
  • Mina favoritskor
  • Tre saker på min att-göra-innan-jag-dör-lista
  • Mitt bästa sminktips
  • Min favoritbutik
  • Så här var jag i skolan
  • Vanliga fördomar om mig
  • En person som alltid gör mig glad
  • Mitt drömyrke
  • Bästa resan
  • Det här får mig att skratta
  • Det här gör jag aldrig om
  • Bästa filmen
  • Min första tanke när jag vaknade idag
  • Det här drömde jag om inatt
  • Så här kommer jag vara som gammal
  • Vad ska mina barn heta
  • Mitt favoritresemål
  • Någon jag aldrig kommer släppa taget om
  • Barndomsminne
  • Min musiksmak
  • Min första pojkvän
  • Bästa tv-serien
  • Bästa tidsfördrivet

  • En vanlig dag hemma hos mig (läs. oss)

    2011-08-08 @ 14:59:50
    Är väl lika bra att jag kör igång med denna nu medan Lillen sover i godan ro :)


    Dagen brukar börja med att jag och Simon vaknar vid sisådär 7 om det är dagisdax eller vid 8.30 om det är en ledig dag.

    Efter en stunds morronmys så kliver vi upp och släpper ut Våfflan som i regel har stått och jamat en bra stund vid dörren - taskmört, jag vet...

    Sedan är det dax för välling och kaffe - vem som dricker vad, får ni lista ut själva :D
    Blöjbyte och påklädning står därefter på vårt fullspäckade schema (ironi på högsta nivå), och sedan är det bus och lek med kissen, grannen eller mamma alt. på dagis under dagen.

    Medans jag (när jag är ensam) brukar; tvätta, plocka ur och i diskmaskinen, städa, ja allt sånt där nödvändigt inklusive se VBÅ ;)

    När M. kommer hem så är det middag och därefter tar vi resterande timmar som de kommer.

    Vid 21-tiden är det natten för Lilleman och han får då en ny blöja, pyjamasen på och en flaska välling (ibland 2) och sedan är det tandborstning och mars i säng - är pappa hemma så nattar han Simon :)

    Jag brukar i regel gå och lägga mej sent, nattuggla som jag är, så det kan bli en stund vid datorn eller tv:n innan jag släcker ner och drömmer mina underbara drömmar :)

    Ja, det var väl min/vår dag det.. vet inte om det finns så mycket mer att skriva om??!!



  • En vanlig dag hemma hos mig
  • Tre saker du inte visste om mig
  • Mitt favoritland
  • Favoritsaker
  • Det här språket vill jag prata flytande
  • Dåliga vanor och laster
  • Bloggfavoriter
  • Mina favoritskor
  • Tre saker på min att-göra-innan-jag-dör-lista
  • Mitt bästa sminktips
  • Min favoritbutik
  • Så här var jag i skolan
  • Vanliga fördomar om mig
  • En person som alltid gör mig glad
  • Mitt drömyrke
  • Bästa resan
  • Det här får mig att skratta
  • Det här gör jag aldrig om
  • Bästa filmen
  • Min första tanke när jag vaknade idag
  • Det här drömde jag om inatt
  • Så här kommer jag vara som gammal
  • Vad ska mina barn heta
  • Mitt favoritresemål
  • Någon jag aldrig kommer släppa taget om
  • Barndomsminne
  • Min musiksmak
  • Min första pojkvän
  • Bästa tv-serien
  • Bästa tidsfördrivet

  • Ny lista...

    2011-08-08 @ 14:38:58

    Denna lista tänkte jag uppdatera 1 gång i veckan ist för varje dag, men OM humöret (läs. tiden) infaller så kanske det blir fler under dagen alt. veckan åxå ;)



  • En vanlig dag hemma hos mig
  • Tre saker du inte visste om mig
  • Mitt favoritland
  • Favoritsaker
  • Det här språket vill jag prata flytande
  • Dåliga vanor och laster
  • Bloggfavoriter
  • Mina favoritskor
  • Tre saker på min att-göra-innan-jag-dör-lista
  • Mitt bästa sminktips
  • Min favoritbutik
  • Så här var jag i skolan
  • Vanliga fördomar om mig
  • En person som alltid gör mig glad
  • Mitt drömyrke
  • Bästa resan
  • Det här får mig att skratta
  • Det här gör jag aldrig om
  • Bästa filmen
  • Min första tanke när jag vaknade idag
  • Det här drömde jag om inatt
  • Så här kommer jag vara som gammal
  • Vad ska mina barn heta
  • Mitt favoritresemål
  • Någon jag aldrig kommer släppa taget om
  • Barndomsminne
  • Min musiksmak
  • Min första pojkvän
  • Bästa tv-serien
  • Bästa tidsfördrivet

  • Lilleman, sova???

    2011-08-07 @ 23:18:03

    GAAHHH, blir tokig: Lilleman vägrar somna ikväll.. har nu testat att natta honom typ 3ggr och det enda han gör är asgarvar åt mej och kliver upp och går därifrån!! Till och med napparna lägger han undan i burken sin!?
    Men se vem som skrattar imorrn bitti när jag väcker honom, tidigt :/
    Han ska jue på dagis på tisdag så måste läggas i tid imorrnkväll ist då...

    Helgen som varit har rent ut sagt varit skittråkig - inget att göra pga regn och rusk :(
    Idag kom förvisso mamma och pappa bort en sväng och det var väl det enda postiva...

    Imorrn kommer jag att börja på en "måndagslista", men vad den kommer att innehålla och så tar vi imorrn då jag inte har en arg son bredvid mej......

    Update kl. 0.02: Nu har han somnat, efter lite grin, sura miner och ännu en flaska välling!!
    Tjurigare unge får man leta efter, men han är bara min (och Mickes) ;)


    2 veckor - 6 nya ord :)

    2011-08-06 @ 14:27:44

    Simon har under dessa 2 veckor lärt sej inte bara 1 utan hela 6 nya ord :)

    • Ramla
    • Äpple
    • Sönder
    • Öra
    • Hallå
    • Hejdå

    Man riktigt märker hur fort det går nu, och verkligen hur mycket som har hänt under dessa 6 veckor han haft "sommarlov" från dagis!

    På tisdag är det dax för dagis igen och det ska faktiskt bli rätt så skönt (läs. både för han och mej) tror jag, dels för att jag blir helt solo på dagarna och kan plocka på som jag vill och dels för att han får leka lite med andra barn - och inte bara terrorisera mamma *skämt åsido*

    Nu ska jag försöka mej på att få Vilden att vila en stund, detta blir försök 3 :/

     ♥ Kärleken är obeskrivlig ♥


    RSS 2.0