Vakna med huvudvärk....

2008-02-29 @ 12:12:10


Vaknade morse av att jag hade en sån fruktansvärd huvudvärk, så efter att jag suttit uppe en stund med ett glas vatten och tagit två alvedon så bestämde jag mej för att gå och lägga mej en stund till, men bara för att vila!
Jag somnade inte om eller så, men Mercedes kom och la sej och myste med mej en liten stund.

Sen så gick vi ut och satt oss och prata lite skit med grannen, ja, Mercedes pratade skit med grannkissen.

image198


Nu sitter jag här, med ingen huvudvärk, men ett fruktansvärt kaffesug, som jag ska gå och göra nåt åt efter jag skrivit klart detta...

Btw, faaan vad kallt det var ute går kväll när jag var ner och lämnade brevet på lådan... *hua* men nu är det sådär skönt väder ute igen; varken för varmt, men inte heller för kallt!

Nu:  Kaffe och se på Emmerdale (Hem Till Gården)
Sen:  Titta på Våra bästa år


image199

Snart är det dags för att krypa ner och zzzova igen!

2008-02-28 @ 21:11:06

Om bara min kära sambo skulle kunna ta och komma hem så vill säga!
Han har farit och hjälpt en arbetskompis med bilen; hann bara hem och kasta i sej nåt att käka sen så försvann han igen *suck* aja, jag vet jue vart han är iaf och det är jue det som är huvudsaken!

Nej men nu ska jag gå ner till postlådan och lägga på ett brev som jag totalt hade glömt bort, men som flög genom huvudet alldeles nu, sen ska jag fika lite, hoppas på att Micke kommit hem tills dess så jag har sällskap!

image197
Madde

Länge sedan

2008-02-28 @ 15:54:26
jag hade en dagens bild.
Men håll ut för här kommer den!

image195
Tagit med Nokian, förra veckan när det var så varmt och mysigt ute!
Är hon inte söt, min "bäsis"??

ändrat lite till

2008-02-28 @ 14:57:17
tagit bort playboyloggan och ändrat lite färger, det är det enda, så nu ska jag väl fan bli nöjd *skratt*

Måste man verkligen ha en rubrik???????

2008-02-28 @ 12:12:13
Goddagens alla!

Nej, jag har NTE nyss vaknat, men jag har å andra sidan nyss satt mej vid datorn.
Ska snart gå och koka en kopp med kaffe och sedan ska jag försöka mej på Hem till gården, eller Emmerdale som det egentligen heter OM inte Mercedes skriker allt för mycket och protesterar för då måste hon få gå ut.
Hon var jue inte ut på heeela långa dagen igår så hon är på lite dåligt humör idag, och eftersom solen lyser så är det jue mycket roligare att reta matte *GRRRRR*

Nää lika bra att man fixar det där så man kommer igång med allt idag...

Love Ya´ll
image191

Min onsdag

2008-02-27 @ 23:19:08

Började klockan 5.50 då telefonen började att spela; "säng säng säng, sova sova säng...." *dagens första image169* bara att masa sej ur den varma, mysiga sängen där båda mina älsklingar låg och snarkade så gott...
Men ute i hallen så blev jag omsprungen av Mercedes så då var åtminstonde en uppe iaf, då behövde jag inte tycka synd om mej själv för att måste kliva upp så tidigt image182

Jag kom i varje fall ner till stan strax före 8 och eftersom jag skulle till sjukhuset för att ta en massa prover idag så väntade jag in 8.10 bussen från stan till sjukhuset.... det skulle jag ALDRIG ha gjort, jag fick stå längst bak inpackad mellan en massa andra i 15 minuter hela vägen från Navet till sjukhuset *dagens andra image169*
väl framme på sjukhuset; hungrig och kaffesugen, men tyvärr så fick jag varken äta eller dricka på 2 timmar före provtagningen *dagens tredje image169* menmen duktig som jag är så gick jag direkt till labbet och där fick jag ligga och vila i 45 minuter innan de kunde ta provet *dagens första image192* men jag fick ABSOLUT INTE blunda och INTE somna... öhh oki, men vad ska jag då göra under 45 minuter?
Tur att de hade en TV som stod där och som var på samt att det var fler som låg där inne och vilade.
image186
Efter provtagningen så var det iaf jag som tog mej ner till fiket och köpte en kopp kaffe och sedan så for jag till mammsen, eller egenligen så for jag bara till Timrå och fick gå den sista biten på 3 km till mamma, men det var det värt, för GUD vad skönt det är och röra på sej *dagens andra image192*

Sammanfattning onsdag 27/2-2008: 3 image169
                                                                    2 image192

Dagen kunde alltså ha varit bättre, men så dålig var den ändå inte!

Nu ska jag snart gå och sussa kudden, sen imorrn så blir det troligtvis en sovmorgon image184

image193



En liten ändring bara

2008-02-26 @ 21:43:56
så kanske jag trivs med denna design åxå!
Ni som är inbitna i min blogg ser det nya på den och för er andra så kan jag tala om att jag har ändrat färg på rubrik och inläggstext, samt lagt in en bild (playboyloggan) före alla rubriker... ganska nöjd, men ska kanske ändra loggan och ändra tillbaka textfärgen i inläggen till svart... har beslutsångest som vanligt!

Aja, skriver en rad eller 2 imorrn hemma hos mamsen, ska nu plocka lite och kanske bädda rent i sängarna innan det blir dags för att sova!image188

Godnatt, nu skiter jag i er, för ikväll iaf!

Har kanske nåt att skriva nu då..

2008-02-26 @ 16:03:34

Veckoplaneringen som jag skrev igår funkar bra...
Jag har varit gjort det mesta som stod att jag skulle göra.. bara promenaderna som fattas men det beror på halkan och blåsten som var igår.

Men imorrn blir det jue en tur till mammsen och då får jag jue sällskap på promenaden så då blir det riktigt "skojsigt"

Sitter iaf och lyssnar på mysmusik nu; Elvis Presley - U are always on my mind, synd bara att det finns en person i mitt förflutna som har förstört njutningen med denna låt
- Åsa du vet vem... eller hur?
Men det är bara att lyssna och tänka på nåt annat ist!

Det där jag hade planerat in igår med att åka och handla mat, det sprack iaf... Micke tyckte att vi ska göra det idag ist, så det blir av nu efter han kommit hem och bytt om *suck* och imorrn så måste jag försöka flirta in mej hos pappa om han kan skjutsa hem mej eller om gubben kan komma ner iaf!


Nu ska jag passa på att bli lite nostalgisk, och skriva om ett roligt minne från min och Åsas "vilda men roliga" tonårstid!image182

Det var på Gatufesten 2001Magnus Uggla spelade.. vi hade lyckats hamna i mitten av hela havet med tokiga fans, så första låten han spelade var Kung för en dag och vad tror ni händer; jo just det ja, ALLA börjar att hoppa och röja med lilla oss där i mitten!!! image183

Det hela slutade med att vi fick lov att försöka ta oss mot staketet längst fram så att vakterna får hjälpa oss över.. sagt och gjort vi började vår resa framåt, och efter mycket om och men hamnade vi där.. då vi helt plötsligt får höra:
- Här kommer ni inte förbi, detta är min plats, av en storvuxen kvinna i 50årsåldern som började att tränga ut oss tillbaka mot mitten igen!!!
Gudskelov så förstod vakterna vad vi ville och kunde till slut lyfta över oss, det inte jag och Åsa hade tänkt på var att vi bägge två hade kjol på oss och vakterna råkade lyfta upp dem när de lyfte över oss över staketet... så alla som var på Magnus Ugglas konsert i Sundsvall 2001 fick se våra fina trosor!! image184

Dagen efter så hade jag ett jättestort blåmärke på mitt lår, som var format som en sko, undra vem det var som klev på mej där i havet av fans egentligen!!
image186
image185
Denna bild kommer från Gatufesten 2002, alltså året efter incidenten med kjolen och Magnus Uggla!
Men tro inte att detta år var nå lugnare, det händer alltid nåt när jag och Åsa är i ute!

P&K

Rubrik???

2008-02-26 @ 12:13:47
image181

I dag har jag verkligen ingen aning om vad jag ska skriva.... kanske jag kommer igång senare under dagen eller i kväll!

Ha en fin dag alla mina läsare så kanske vi läses sen eller imorrn!

Puss & Kram

Veckoplanering v.9 (vad jag hittills vet händer)

2008-02-25 @ 11:43:40
image178 Tvätta, utgång med Mercedes, försöka ta mej en promenad och röra på fläsket och fara till Birsta för att handla.

image179 Städa, utgång med Mercedes, promenad.

image180Stadsresa, sedan till mammsen, promenad med mamma och Buffis.

Måndag v. 9!!

2008-02-25 @ 11:20:04
Veckorna bara springer iväg.. snart är det jue jul och nyår igen... nåja inte riktigt ännu, men ska det fortsätta gå så här fort så är det snart!!

Idag är det iaf tvättdag hemma hos oss och det behövdes... för fy fan vad tvätt det låg i korgen, får nog hålla på hela dagen med detta.. eller har 4 maskiner kvar så halva dan får jag nog hålla på iaf!!
Skulle egentligen dammsuga och torka golven här hemma idag åxå men Micke hjälpte aldrig mej med att flytta på byrån i går så det får bli imorrn ist.

Ikväll ska vi åka på Biltema och köpa klammer till avgasröret på Lindas bil, som Micke ska fixa åxå ska vi handla of course, det måste vi om vi vill ha nån mat hemma här!
Annars under dagen så blir det väl bara att sitta inne eller kanske det blir en tur ner till postlådan och lägga på ett brev, om det inte är för halt, ska förvisso ut med "Benzen" åxå så lite luft hinner jag nog få idag med!

P&K

natttis

2008-02-24 @ 23:25:34

Snart måndag igen

2008-02-24 @ 20:28:37
Så var snart denna vecka slut då... vart tar veckorna vägen egentligen..?

Det känns som om det var igår som Åsa ringde och talade om att hon var gravid och nu är det "bara" några veckor kvar tills Max ska titta ut! image177

Ja vår dag har varit solig och mycket mysig, for och hälsade på hos "svärmor" en sväng förut och därefter for vi till Rolf och Emelie för att se om Rolf hade fått igång hans Cheva.

Annars så har vi bara tagit det lugnt och just nu så sitter Micke och spelar TV-spel (ska alldeles snart käka) och jag sitter här och tänkte att jag skulle skriva en rad eller 2 image174 ska åxå snart käka en bit..

Aja, nu kallar Mercedes (har dåligt med mat)!

image175

Soliga söndag!

2008-02-24 @ 15:17:11
Adotado no Evelyn's Place.com

Solsken och fågelkvitter ute idag image173 jättemysigt väder med andra ord.. ca 13 grader varmt i solen... har nyss kommit in med Mercedes för jag skulle få i mej en kopp kaffe (1:a för idag)!

Hur som haver: Jag har nu kommit till insikt ang vissa personer som verkar vara så bra, men egentligen är som mamma trott hela tiden; falska och totalt körda!
Visst jag har aldrig sagt varken bu eller bä om dessa men nu är allt verkligen bara fel med dem... jag trodde eller hoppades att personer i den åldern kunde vara mer mogna och mer rättfram men där trodde jag fel.. aja inget att hänga läpp för, nu vet jag jue hur det ligger till med allt!!

Igår så hade vi fullt upp hela långa dagen; grannen och hans barn var nere på middag och sedan så for vi till Rolf och Emelie för att surra skit och umgås lite, det hela slutade med att vi for på Max och åt ett skrov tillsammans image174 var väldans trevlig kväll!

Nu blir det den där koppen med kaffe som jag saknat ett bra tag nu, sen så blir det väl kanske mer utevistelse med "Benzen"!

image176

Adotado no Evelyn's Place.com




Det är inte bara pappa som kan

2008-02-22 @ 16:55:57

utan jag kan åxå.... ärftligt..? Njae, kanske det kanske!
Jag har nu suttit vid "dumburken" för att kanske bli mer smart image161 närå, men för att lära mej att ladda ner lite musik och sånt (har aldrig lagt ner min energi i det hela) och så tänkte jag att OM nu inte ens windows media player funkar, varför ska vi då ha den nya versionen installerad för då.. sagt och gjort, jag satte mej och avinstallerade hela skiten.
Så när jag skulle lyssna på lite musik för att ha lite sällskap medans gubben är ute och skruvar så startade ändå WMP... så alltså var det bara den nya versionen som inte funkade på denna dumburk... * stolt Madde klappar sej själv på axeln*

Så nu är det iaf konstaterat: lilla Madde är INTE så dum som hon ser ut!

image172Nu ska jag lyssna vidare på Mötley Crue image172


Känns lite bättre nu...

2008-02-22 @ 11:32:16
i ryggen alltså, men det smärtar fortfarande i vissa rörelser, men det får jag väl ta..
Är så jävla less på att ha ont i ryggen dag ut och dag in, menmen så är det, får leva med det... undrar hur det kommer att bli när jag blir gravid då...?
Jag har jue redan foglossning och ändå är jag inte gravid, då kommer det kanske att bli dubbet så mycket smärta under en graviditet... *hua* men det är det värt...tycker jag image141

Sitter nu och lyssnar på Radio Guld och de spelar en massa bra musik, synd bara att "Benzen" nyss vaknade och vill uppenbarligen gå ut, men tanke på hennes skrik ute i hallen!!

Jaja.. ska kanske passa på att städa lite i sovrummet idag åxå, om ryggen blir bättre på mej...

Vad mycket hemlisar jag och Åsa har nu... det känns riktigt som när vi gick i skolan tilsammans..

Nej nu blir det utgång i halkan och blåsten med Mercedes... uppdaterar jag inget mer under dagen så har jag halkat och slagit ihjäl mej!!

Kramizar till er alla!
image171

Jippieajej!!

2008-02-22 @ 07:17:57
image167


Först av allt så vill jag passa på att skvallra lite; har äntligen fått tillbaka min telefon nu... eller min och min en utbytestelefon likadan som den jag hade... och den funkar image168

Annars så är allt  bara skit... vaknade imorse vid 5-tiden av att jag hade en sån fruktansvärd smärta i rygg och höft och till råga på allt så strålar denna smärta ner till benen åxå image169jag vet vad det beror på, men det är jue inte direkt kul att vakna av att man har ont... så idag så blir det en lugn dag! *stackars Mercedes*

Gårdagen bjöd på en massa trevliga saker; min och Mickes femårsdag, middag på Resturang Viktoria i Sundsvall, min "nya" telefon kom och vi fick gott fika hemma hos mamma och pappa.
Pappa var och köpte bakelser till oss för att fira vår dag när han fick veta att det var igår och det tycker jag var snällt.

- tackar pappsen!

Sitter annars och kikar på Vakna med the Voice som jag brukar kika på när jag är uppe den här tiden (inte ofta med andra ord) och Mercedes är redan på krigsstigen, hon blir alltid så när jag har klivit upp, då verkar hon få för sej att jag ska gå ut med henne på en gång, men det kan hon glömma!!

Nej nu ska jag fixa mej en kopp kaffe, sen ska jag leta fram USB-kabeln till mobilen så jag kan lägga in lte ny musik i den!


image170


5 år idag!

2008-02-21 @ 12:35:17
image165Den 21 februari 2003 så blev jag tillsammans med Micke, alltså är det 5år sedan idag!! Mycket har hänt sen dess, för mycket för att skriva om här, men i det stora hela så är det bara positiva händelser!

Vi flyttade ihop i slutet av mars samma år (2003) och alla... (njae nästan alla iaf) tyckte att vi var knäppa och att det aldrig skulle hålla mellan oss om vi flyttar ihop så tidigt.... men se så fel de hade.

Nu är vi förlovade och har varit det i snart 3år och hoppas på att snart få höra barnfötter på golvet hemma här (istället för kattfötter) *hihi*

image166



Mercedes gallskriker... måste ta ut henne innan grannarna börjar fundera...

Uppdaterar om min dag senare!

Pappa kan han =)

2008-02-20 @ 22:58:14
image164

Nu har pappa fixat så att vi kan lyssna på musik i datornimage162 men tyvärr så kan vi INTE lyssna i Windows media player, men det gör inget... huvudsaken är att jag kan lyssna på radion på morgonen så!!

Annars så har kvällen varit kanon, mamma och jag har suttit och pratat i köket medan pappa och gubben har fixat med datorn, kanske blev liite tråkigt, men nu funkar det iaf!!
Mammsen och jag har planerat inför vår "date" nu i mars då vi ska umgås och åka ner till Birsta och kika image160
Buff var med han åxå, men fick inte komma in idag, ska ta det nästa gång då vi kan hålla reda på "Benzen" lite bättre, nog för att inte HON skulle bry sej om honom, men han om henne *hihi*

Gubben har ont i ryggen och sitter just nu och spelar TV-spel, skulle egentligen gå och sova, men ångrade sig och jag, ja, jag känner inte för att göra nåt alls jag, men måste plocka av bordet och fixa lite i köket.. äta skulle jag åxå behöva göra!

Emelie var hit en sväng förut och lånade några filmer av oss och jag passade på att ge henne kortet på Bonzo som jag knäppte på nyårsafton!


Nu: Måste hitta nåt att käka!!

Senare: Sova kanske, annars blir det nån film eller 2!

image163

Ätit

2008-02-20 @ 17:49:22

Sådär ja nu har man ätit middag idag igen då... image160 konstigt det där att man måste äta varje dag...?  *hahaha*
Älsklingen var hemma sent idag, kom inte förräns kl var över fem, men han hade bra ursäkter så han behöver inte få nån skäll idag heller image161
Mamma och pappa har inte kommit ännu, men är på väg... tror jag iaf.. de bör vara det med tanke på vad klockan på dygnet är...

Nej men nu ska jag plocka undan lite


........

2008-02-20 @ 16:36:19
Har idag upptäckt hur mycket jag saknar dansen... fy fan att mitt knä skulle paja ihop sådär image131 men livet går vidare sägs det visst och man får väl tro på det då!

Kollade på det omtalade Gossip Girl igår (första gången) och inte tycker jag att det var så mycket att se heller, men smaken är som baken!
Tyckte mest att det var udda och så, alltså inte alls min smak av serie... nej tacka vet jag Dawsons Creek och Våra bästa år, men åxå Andra Avenyn image141

Nej nu ska jag börja med maten...

Kramis

Rena vårvädret

2008-02-20 @ 14:33:13
Adotado no Evelyn's Place.comAhh, nu är det skönt att vara ute (en fördel med att vara arbetslös) solen skiner och man kan nästan tro att det är vår på G!
Mercedes och jag tog oss en ordentlig utevistelse förut, men jag var tvungen att gå in föratt städa undan lite i köket eftersom vi får främmande ikväll... ja det är inge storfrämmande utan "bara" mamma och pappa, men är ändå skönt med besök!!
Ska snart ta på mej ytterkläderna och gå ut igen, var bara tvungen att skriva en rad här först image141

Nej nu ska jag gå ut i våren igen, men jag skriver en rad sedan!

Adotado no Evelyn's Place.com


Nyäten

2008-02-19 @ 16:57:10
Adotado no Evelyn's Place.com
Jahapp så har man ätit nu då´rå.. eller det var ett tag sen, men har pratat i telefon med Åsa och med läkaren som ringde idag istället.
Ska nu få göra mer prover och se vad det kan vara för nå fel, känns ganska bra, men ändå jobbigt.
Dagens middag blev stuvade makaroner med stekt korv, för vi åt jue på E-14 baren går ist!

Älskling sitter och spelar TV-spel och jag sitter här, ska försöka hitta nån att prata med på MSN snart är inte så många online nu bara *suck*

Imorrn ska han jobba iaf, så då blir det en toppen dag.. *jippie* behöver dagarna för mej själv har jag upptäckt..

Nää nu blir det kaffe på maten om det finns mjölk kvar vill säga.

Ha en fortsatt trevlig kväll alla..

P.S Har ni sett den nya headern??Adotado no Evelyn's Place.com

Tisdag!!

2008-02-19 @ 12:33:47
image158

Idag är det tisdag och Micke sitter hemma idag åxå... *suck* ta mej inte fel, tycker att det är mysigt att ha han hemma, men inte under veckorna image135 då ska han fanimej vara på jobbet...!

Mercedes halkde förut när vi var ute.. hon skrek till när hon landade på sidan, men jag tror INTE att hon gjorde illa sej utan bara blev rädd... men vi gick in iaf så hon fick lägga sej och vila en stund, nu ligger hon här på soffan och ser mest trött ut!

Annars idag så händer det väl ändå inte så super mycket, ska på banken med gubben och betala in lite grejer som han har beställt.

Men jag uppdaterar en sväng senare!



image157

Beslutsångest... som vanligt

2008-02-18 @ 23:19:31
Jag vill eller ska göra en till tatuering (ja, mamma du läste rätt, jag ska göra ännu en) men jag har som vanligt svårt att bestämma mej!
Har ett par förslag på motiv och tänkte om nån som läser skulle vilja hjälpa mej.. jag ska INTE göra den ännu, för inga pengar finns sparade till nåt sånt här, men som sagt så kommer den att bli av!

Förslag 1)

image153på handleden, där klockan sitter egentligen.



Förslag 2)
       image154
vet inte vart nånstans, men söt.

Förslag 3)
Finns ingen bild, men det är en text som jag tänkte isf ha i svanken och det ska stå Rocky.

Förslag 4)

image155
 göra Mercedes "framsida" på armen.
                                                           Med framsida menar jag ansikte, och bröstet, av denna bild!

Nu tänker jag iaf snart krypa ner i sängen och som det lät så blir gubben hemma imorrn åxå *suck* men jag skriver en rad eller två iaf!
image156

Nu kanske det iaf ska funka bättre

2008-02-18 @ 22:00:25
men jag är verkligen INTE nöjd med hur det kommer att se ut image120 men huvudsaken är att mina läsare ska kunna trivas..
Men ska försöka att lägga in en egen header iaf, sen får det se ut som det gör nu, eller vad tycker ni??
image150
Micke har nyss kommit hem från grannarna och satte sig för att spela lite PS2 men spelet han ville spela hackade så djävulskt så han står nu och byter till nåt annat spel, tyvärr så är de flesta av våra (hans) spel antingen utlånade eller borta.. beror på att vi köpte spelkonsol och spel av Jonas (gubbens lillebror) och han har väl lånat ut de i sin tur och sen inte fått tillbaka dem!

Hoppas verkligen att han ska jobba imorrn så att jag får lite "kvalitetstid" för mej själv ett tag; jag verkligen HATAR att ha han hemma på veckorna för jag blir så låst vid hemmet.. kan inte göra nåt utan att han är där upp i mej och visst kan väl det åxå vara mysigt, men till en viss del...tack image141

Var och hämtade ut mina tunikor förut, och provade dem det gjorde jag på en gång.. passade kanon, så nu inväntar jag bara ett tilfälle att ha dem på mej.

Nu: Fortsätta mitt surfande.

Sedan: Sova kanske..??
 
image151Blöta pussar från Madde...
                                                                       OBS: Det är INTE jag på bilden!   image105

Ähh

2008-02-18 @ 21:22:08
Det blev så att jag ändrade hela jävla skiten, har inte gjort några ändringar i stilmallen eller nåt nu, så jag får väl gå runt och ha min tråkiga design då´råimage149

Förstår inte detta...

2008-02-18 @ 20:11:34
med att inte min design ska fungera riktigt, måste ta hjälp av nån som verkligen kan detta.. men vem...
*hmm*
Aja; Micke är uppe hos grannen, och jag sitter här och irriterad på skiten som inte vill eller kan fungera.. men ska få ordnig på den så småningom ska ni minnsann få se!
Nej nu ropar duschen på mej, men kanske uppdaterar sen, annars blir det imorrn när jag är mindre elak...

Kramis

nån som kan...

2008-02-18 @ 15:15:49
vara vänlig att hjälpa mej med problemen med mina inlägg... varför bli viss text mindre när jag har ställt in de på att det ska bli stort  snälla..........

Dagens....

2008-02-18 @ 15:11:27

Dagens humör: Glad


Dagens frisyr:
Utsläppt och oborstat


Dagens smink:
Just nu har jag inget alls på mej


Dagens klädsel:
Blåa plysh (stavas?) byxor, svart top och en blå kofta


Dagens händelse:
Inget speciellt


Dagens planer:
Tvätta, åka på posten och hämta ut paketet från Halens


Dagens vill ha:
Lugn och ro


Dagens saknad:
Rocky


Dagens drog:
Kaffet


Dagens finaste:
Vädret


Dagens måste:
Kaffe


Dagens mat:
Stuvade makaroner med korv (middag)


Dagens köp:
Tunikorna från Halens


Dagens kärlek:
Micke (och "Benzen")


Dagens sämsta:
Halsont


varför....

2008-02-18 @ 12:39:21
fungerar det inte som jag vill för... jävla blogg....

har ställt in så att alla inlägg ska ha större text, men så blir ändå vissa inlägg med jätteliten text.... GRRRRRR

image148

Hej hopp

2008-02-18 @ 12:31:46

Sömnen blev inte som jag tänkte mej igår iaf... vi slog i gång TV:n och upptäckte att Wallander gick, men att vi hade missat en bra bit in i filmen..?
Då var det bara att slå igång den på DVD:n ist så när klockan var halv ett var flmen slut (kom inte i säng förrän ett nångång) image114 ganska trött var jag då kan jag tala om..

Micke ligger i sängen idag (är hemma från jobbet) varför vet jag inte, tror att det har nåt att göra med att han är less och irreterad på att jobba där han jobbar image138 hoppas att han åtminstonde jobbar resterande veckan, för jag avskyr att ha han hemma under dagarna på veckorna image135

Mercedes är på krigsstigen nu, så det är lika bra att jag sätter mej med kaffe koppn i soffan och sedan går ut med henne...




image145
image147
image146

En lugn stund...

2008-02-17 @ 21:36:34
Äntligen har jag en lugn stund framför mej tills jag ska krypa ner i sängen och zzzova (vilket troligtvis kommer att ske tidigt denna söndag).

Lördagskvällen var lyckad, med god mat och trevligt sällskap image141 blev lagomt med folk som kom och man kunde gott prata med alla gäster, så som sagt var det alldeles perfekt!
Festen slutade vid 4 imorse och vi (Micke) hade jue tagit på sej att skjutsa hem alla som ville så vi kom inte hem förrän halv fem imorse... image114 ganska trött man var då´rå...
Sen så var det bara att masa sej ur sängen igen vid halv tolv för då hade Mercedes kommit på ett nytt hyss; att hoppa upp i bokhyllan högst upp och riva allt som vi har ställt där för att just hon INTE ska komma åt de, men tjii fick vi *suck*

Annars idag så har vi bara varit borta och hälsat på hos "farmor och farfar" och hos Erik, har nyss käkat middag; mos och köttbullar.
Nu sitter gubben och spelar TV-spel och jag sitter här, ska kika efter priser till Paradisbadet för dit ska vi kanske åka när lönen kommit...


image144 <------ Detta får bli dagens bild, för jag orkar inte hålla på nu!

Bild 16/2-2008

2008-02-16 @ 13:40:00
Blir på mej och Åsa... igen.
Denna gången är det på Bergeforsparken 2007 då Björn Rosenström spelade där!!

image143

Hjälp...

2008-02-16 @ 13:08:50
Lördagen är här, fest ikväll, men vad ska jag ha på mej..?
Har ingen som helst aning... funderar på kjol och nån fin top, annars mina "finbyxor" och samma top.. Micke tyckte att jag skulle ta på mej en kjol, men vi får se!

Fick 2 jätteroliga SMS igår av Karro.. i det ena så frågade hon om inte vi åxå ska gifta oss snart...?
Och i det andra stod det att hon tycker att Emelie snart ska få en kusin och leka med.. image135
Jag svarade inte på det sista men det första så skrev jag att vi får se om det blir så att vi skaffar barn då kanske vi gifter oss åxå..

Jag tycker att det är kul att få såna frågor av sin "svägerska" men ändå pinsamt, jag menar såna saker som kusin till Emelie det kommer när det kommer.. image134 hoppas på att det kommer snart iaf... image141

Natten har varit lugn och harmonisk eller nu ljög jag... natten har varit hemsk, men en sambo som snarkar och en katt som inte vet var hon ska ligga nånstans... *suck*image142

Nej nu ska jag få liv i Micke som skulle ha kaffe med mej, men jag har inte sett till honom ännu...
Prata med Marie på MSN ska jag fortsätta med åxå...

Färdig med allt!!

2008-02-15 @ 16:13:34
Känner mej väldigt stolt över min planering denna dag; tänkte välja att kika på Våra bästa år eller inspelade avsnitt av Andra avenyn, men jag har redan hunnit se allt!!

Så lite stolt kan jag unna mej att vara.. nu ska jag bara torka av spisen för den ser för djävlig ut kan jag påståimage137.. förstår INTE hur det kan vara JAG som ska torka den när det är Micke som för det mesta lagar maten hemma här...? image138 
Men det får jag väl tåla... eller??

Katten är fortfarande på stridshumör och jag ska klä på mej ytterkläderna och gå ut med henne när jag är klar med detta inlägg.. men jag bävar mej.. det är jue så jädrans kallt ute!!

Undra vart min kära sambo har ta´t vägen då, på fredagar så brukar de få sluta halv tre om det inte är mycket att göra.. och ännu har han inte kommit hem, men han dyker nog upp!!

Nej nu blir det utgång i kylan!!

Ha en fortsatt trevlig image139så hörs vi när vi ses!!


image140

Kallt ute idag med

2008-02-15 @ 12:08:57
Var ut en sväng men var illa tvungen att springa in igen för fy fan vad kallt det är...

Sköterskan ringde imorse iaf och talade om att läkaren hade fått ett akutfall igår och kunde inte ringa, men att hon skulle höra av sig under helgen eller nästa vecka, och det var jue dagens positiva händelse (än så länge)...

"Benzen" håller fortfarande på att reta fåglarna, men jag vägrar gå ut med henne i detta vädret, det räcker med att jag säkerligen måste ta mig på en affär när Micke kommer hem, för han lär nog garanterat glömma att köpa hem mjölk till moset och såsen!!

Aja, får väl ta mej ut då´rå, får jue åka bil då men ändå.. *BRR*

Har lite beslutsångest angående min kommande eftermiddag; om jag ska se på Hem till Gården och Våra bästa år eller om jag ska ge mig i kast med att se inspelade avsnitt av Andra Avenyn som har vart denna vecka... ingen som har några förslag... ?!

Först och främst så blir det lunch; gårdagens middag; ris och kyckling sen får vi se vad som händer.

image136

Fredag.. igen

2008-02-15 @ 10:55:03


Äntligen är fredagen här igen, med en fullsmäckad helg (som vanligt)!

Måste passa på att skicka en stor kram till Åsa och Leif som nog är på väg att snart gifta sig..
I går på Alla Hjärtans Dag så tog hon mod till sej och friade till honom i radio, ni kan läsa om det här.

Jag själv har sagt det till Micke och alla andra att jag ska aldrig i hela livet gifta mej, men skenet kan bedra, jag sa samma sak om förlovning åxå, men ändå sitter jag nu här med en ring på fingret image135

Nej jag tror att jag måste springa i väg och klä på mej och ta med mej Mercedes ut, för hon river snart hela lägenheten i ren ilska, eller iaf river hon snart fågelburen!!

Men jag uppdaterar sen.



Image hosted by ImageShack

Snabbt inlägg

2008-02-14 @ 20:31:26
Nu har jag suttit här och förberett mej inför samtalet med doktorn som skulle ringa efter kl 16.....
Pyttsan, vad hade man för det då??
Det var fan ingen som ringde mej heller, varken nån läkare eller sköterska som kunde ha talat om att det blev inget idag eller att jag skulle få en ny telefontid image131GRRR, vad arg man blir på sånt här skit!!
Hur som haver, jag hann jue iaf bli färdig med middagen innan Micke kom hem och det är dagens image132

Har nu suttit och försökt att få ordning på ljudet på datorn men det funkar inte utan måste isf installera DirectX och gör vi det så vill datorn även ha valideringsprogrammet... inte bra med tanke på att vi har en kopia av XP image134 så vi får nog vara utan ljud ett tag framöver..

Aja, känner hur jag börjar att få tillbaka min huvudvärk nu och det beror bara på en sak.. för lite kaffe!!
Micke står i duschen och jag hörde nåt mutter att om det inte blev för sent så skulle vi åka upp till Svärmor och dricka kaffe där.. annars blir det en kopp hemma här ist, tror nog på det sistnämnda!

Ska surra med Robert på MSN nu.

image64

Dagens bild

2008-02-14 @ 17:22:43

blir ett videoklipp istället...
Jag bara älskar denna reklam skrattar lika mycket varje gång!!


Förväntansfull

2008-02-14 @ 15:31:11
Sitter här och är förväntansfull (låter lite som barnen på jul, men är nyfiken på vad läkaren säger när hon ringer)!

Vinden drar och sliter i alla grenar utanför fönsten och det blåser en massa sand här utanför, då kan man jue inte gå ut heller image129



Lista på händelser denna månad (febrari):

? 4:e årsdagen av Rockys bortgång
? 11:e Svärmors 50års dag
? 16:e Fest för svärmor
? 21:a Madde ♥ Micke 5år

Är alltså inte så mycket kvar att vänta in då´rå, får se vad som händer i mars... det kommer senare, vet att det är mycket som händer då..

Men åter till idag, dagens aktviteter, tänkte att jag skulle bege mej ut en sväng till efter middagen, men om det ska blåsa så här kraftigt så vet jag inte alls, när det blåser så här starka vindar, så blåser jue all sand bort och vad händer då.. jo just det ja, det blir glashalt och jag hade inte planerat att halka och bryta nåt ben eller värre än så, få hjärnskakning.

Fan, måste göra en "vad fråga om" lista tills hon ringer.
Äh, kommer nog på nåt eftersom man pratar med varandra, jag vet iaf att jag ska fråga om det finns nåt hon kan skrva ut som gör att det ska gå lättare att "bli med smått", och det vet jag att det gör, men OM jag kan få det är en helt annan fråga....

Aja, nu måste jag gå och slå igång ugnen.

Dagens middag: Tex mex kyckling med ris och för Mercedes blir det ris och tonfisk image46


image130
Madde

Hua vad det blåser!

2008-02-14 @ 13:18:56
Var ut en sväng med "Benzen" men JAG tyckte att det blåste lite väl mycket och ville gå in igen, medans Mercedes gillade hela grejjen!
Så nu sitter jag här (igen) med en kopp kaffe och fryser om mina fötter och öron!!

Uppdatering från igår!

Jag var som sagt hemma hos mamma igår, var mycket trevligt!
Åkte dit med kvart i 7bussen och var då där till halv 9, ja det tar inte så lång tid att åka buss, men måste byta buss i stan för att ens komma till Timrå!

Blåste lika mycket där med, och jag följde med henne ut med Buff som nu har slutat att halta.

(Jag vet inte om jag har skrivit det, men han började att halta i söndags och ingen visste vad det var för nåt som hade hänt, så nu har han fått en massa alvedon under veckan, och nu verkar han vara bra.)

Jag ringde läkaren och bokade in en telefontid, hon ska ringa idag efter klockan 16 så det blir en sen middag för gubben när han kommer hem!

Pappa kom hem vid halv fyra och vi käkade middag.
Micke kom och hämtade mej vid niotiden och nu har jag sett första avsnittet av Lost för denna säsong så nu är jag fast vid det åxå, ville se Greys Anatomy egentligen som jag brukar följa, men eftersom Micke kom så sent så blev det Lost med föräldrarna ist image128 och jag som alltid har hatat Lost...

Aja får se vart det barkar i väg nånstans, om det blir en "Lostmänniska" av mej eller om jag återgår til Greys Anatomy...?!

Puss Madde

14/2-2008

2008-02-14 @ 12:28:57



Alla Hjärtansdag i dag.. tänk om man kunde fått nåt kul, men inte då!!
Det var jag som fick väcka Micke imorse för han hörde inte klockan som vanligt.

Aja, uppdaterar senare, ska ut med Mercedes nu!

image126

Dagens bild

2008-02-14 @ 00:02:24
Pappa sover i fåtöljen framför TV:n

image125      image105





Hemma hos mammsen!!

2008-02-13 @ 10:02:58
Ja, sitter hemma hos mamma idag, for hir med kvart i 7 bussen från lilla Viskan!!

Ska ringa till sjukhuset och boka in en telefontid med min läkare, så kanske man kan få lite hjälp med diverse problem snart.

Micke hämtar mej sen ikväll nångång, för efter jobbet så skulle han visst kolla genom Lindas bil, som har börjat låtit illa, var avgassystemey som hade sagt upp sig..image94
Ska nog behöva kolla genom vår Golf oxå när han ändå håller på, köpte startgas och sånt igår för att den ska starta, men ändå så vill den inte starta.. vet inte alls vad som är fel, men JAG tycker att det börjar bli onödigt att åka Cheva vart än vi ska nånstans, dyrt åxå om inte annat!!

Nej nu ska jag vara lite sällskaplig med mamma oxå.

P&K Madde
image64image54

Dagens middag..

2008-02-12 @ 15:57:33
blir potatisgratäng och stekta kotletter.
för Mercedes blir det portionspåse med oxkött och ärter!

Smaklig måltid till oss i källaren

Årets första....

2008-02-12 @ 14:15:13
.... fluga!
På husväggen utanför.
Knäppte kort förvisso med mobilen, men det syns vad det är iaf. 


image124
Detta blir dagens bild!

Jag har gjort hundtestet!!

2008-02-12 @ 11:54:38
och jag är en...

image123 Cocker spaniel

Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.

Gör testet ni åxå:

Hundtest

Lite kallare idag!

2008-02-12 @ 11:35:45
I dag är det (tyvärr) kallare än igår, så det där med att ta med mej kopp med kaffe ut och sätta mej är uteslutet!
Men det blir nog en tur eller två iaf eftersom lilla "Benzen" ska ut!

Kvällen var lyckad och svärmor blev glad över halssmycket vi köpt åt henne; ett hjärta med en liten sten i.
Lagomt med folk kom och man åt smörgåstårta (2 sorter) och gräddårta (1 sort men fanns 2) image46

Nu har jag nyss varit och slängt in lite tvätt i maskinerna, sen ska jag dammsuga lite här hemma, börjar krypa ram en massa sand överallt.. ja, det kommer från Gubben, eftersom han jobbar med en vattenmaskin hela dagarna där de har riktigt finkorning sand och då när han kommer hem så har han med sig hela sandlagret hem (tror jag), men tur är att den är så mjuk så det gör inte ont när man kliver i det, men det ska ändå inte vara hemma på vårt golv image94

Hörde nåt om att vi skulle åka ner till Biltema idag för att köpa grejer till Golfen som för övrigt inte ens startar. den har fått stå i 1 vecka när vi har åkt Cheva ist så nu är Golfen lite arg på oss och vägrar starta *hihi*

Nej nu blir det en kopp kaffe så kanske min huvudvärk släpper, sen så blir det utgång med Mercedes och hänga tvätt.

Puss o Kram!

Dagens bild!!

2008-02-11 @ 16:31:51
Dagens bild kommer att bestå av ett kollage av sommarbilder från 2007!!

image122

Yes!!

2008-02-11 @ 15:43:54
Mamma har bestämt sig föratt betala tunikorna jag ville ha, samtidigt som hon beställde handuksset, så kepsen jag ville ha, blir det inget med, men allt är bättre än inget alls image118
Så alltså kommer detta i mitt lilla paket från Halens;  fast mammas handukar skulle komma i mitten på maj eftersom det var slut just nu... men kommer gör det iaf!

Åh, vad jag önskar att det fanns nånstans att sitta här ute på vintern åxå, det är jue så fint väder ute och jag skulle vilja ta med mej en kopp kaffe ut och sätta mej, men vill inte och kan inte sitta i snön... förslag nån?? image67

Imorrrn blir det tvätta av och förhoppningsvis så är det lika bra väder, så kanske man kan ta med sig Mercedes ut en stund medans tättmaskinen går... hade med mej henne förut, men blev tvungen att gå in när det rasade från taket eftersom hon blev rädd image120

Uppdaterar (kanske) ikväll annars så blir det imorrn.

image121

Solen äntligen här!!!

2008-02-11 @ 12:59:34
Gud, vilket skönt väder det är ute idag... solen skiner och fåglarna kvittrar, riktigt vårväder med andra ord.

Igår vi till svärfar och visade upp Chevan och fick i oss lite kaffe, sedan for vi till Birsta City och köpte en present till svärmor som idag fyller 50år!!

image116Till dej!!


Annars så var vi hemma hos mamma och pappa på kaffe och lite filmtittande!

Nu börjar Våra Bästa År och jag ska gå och ta mej en kopp kaffe!

image117

//Madde









Nu är allt fixat...

2008-02-09 @ 22:45:36
Nu har vi äntligen fått ordning på datorn.. den är nybyggd, ny formaterad och nytt tangentbord, som för i övrigt är fruktansvärt att hålla på med image94 knapparna är för det första hårda, så man får trycka hur hårt som helst för att det ska bli nåt och sen är detta mindre så ingen knapp är på det rätta stället (där en annan är van vid att de ska vara iaf) men man lär sig med tiden... OBS: Ha överseende med min stavning den närmaste tiden!!

Aja, dagen har vart väldigt lugn och innehållslös eftersom Micke hade huvudvärk hela förmiddagen.
Så jag som var duktig och klev upp tidigt och klädde mej, sminkade mej och trodde att vi skulle fara till stan för att köpa en födelsedagsprsent till "svärmor" hade inget för det heller!!
Men det kommer en dag imorrn åxå..

Just nu så är Micke hos Rolf och skulle hjälpa honom att trava ved... förstår inte hur det kunde bli hans problem men men, det kan jag ta nu, när jag kan sitta vid internet igen image113 ska kanske försöka mej på lite avancerade designtips här på bloggen *hihi*

Jag måste passa på att tala om nåt skitkul och totalt korkat... alltså hur korkade än en kille kan bli så aldrig har jag hört mer dumt än detta; igår så skulle Micke och Rolf fixa lyset på Chevan (det slutade att funka i måndags), vi var ner på Biltema och köpte ett halv/helljusrelä för att det var antagligen det som inte funkade.
Micke kom hem i natt när kl var efter 3 och berättade att det var inget fel på relät som redan satt där... utan det var lamporna som hade gått!!!!image114
Alltså det måste väl ändå vara det första man utesluter... men inte dessa två heller image105 *suck* ibland kan man undra vad det är man har gett sig in på..

Var i alla fall och hälsade på hemma hos Åsa och Leif i torsdags, det var mysigt.. är inte så långt kvar nu tills lilla Max tittar fram.. tycker att det ska bli så spännande!!

Micke sa idag att han vill åxå ha en liten en, och tro mej det vill jag med, men pga vissa bekymmer så får vi vänta med det ett tag framöver..
Det kommer när man minst anar det sägs det, och det hoppas jag, för det skulle vara så mysigt med en liten flicka som lille Max kan bli tillsammans med när de blir äldre *hihi* men Micke vill hellre ha en pojke som ska hjälpa honom att skruva med alla dessa skrotbilar han drar hem *suck* ännu mer tvätt!!
Nej då, vi blir glada för vad vi än får.

Nu ska jag fortsätta med att hitta alla mina favoriter igen, som försvann i formateringen... jag vet att jag skulle ha sparat dem på en diskett eller skiva, men hann aldrig med mej innan de försvann...

Ses när vi hörs!!



saknar

2008-02-07 @ 15:23:15
min mobiltelefon som fortfarande INTE har kommit tillbaka hel...
Som ni vet så lämnade jag in den i början av december och fick tillbaka den i början av januari, men hann bara åka från Stöde till Timrå (ca 6 mil) så var den likadan som den var när jag lämnade in den första gången!!!

Den ligger just nu inne på Stjärna Fyrkant och där har den legat i över en månad, de har FORTFARANDE INTE gjort nåt åt den, för de har så mycket annat att göra säger de när man ringer och frågar..

När ska jag få tillbaka den...??
Sist jag lämnade in en mobil där så fick jag vara utan i 3månader innan de kom på att de skulle ge mej en utbytes istället..
Hoppas den kommer snart, för nu vill jag ha den!!


image112

Gruff

2008-02-07 @ 14:15:14
Det gick inte att väcka Mercedes, hon ville varken mysa eller gå ut.....?!
Vad har hänt??
Ja, kan tala om att huvudvärken har börjat att släppa iaf... image66 så nu håller jag alla tummar och tår för att det ska hålla i sej...

Hungrig börjar jag bli åxå, vad tror ni om lite grillad kyckling med potatissallad till lunch?

Känner mej fortfarande ensam och det är sååå jävla tråkigt... längtar tills körkortet är i handen så jag kan ta mig till mamma eller vart som helst för den delen så att jag slipper vara hemma ensam hela dagarna... jag vill verkligen köra min bil nu.. den står där och väntar på mej, min älskade Audi 80... *hihi* ska försöka få med mej pappsen ut på en tur nån helg här, så jag kan öva och bilen får röra på sej, det behövs..

Lunchdags!!


image110       +     image111   =          Dagens efterrätt!!


Fortfarande huvudvärk :-(

2008-02-07 @ 13:36:04
Ingen som har tips på vad man ska göra när man har haft huvudvärk hur länge som helst??
Har tagit alvedon, sovit, druckit vatten och nu även en kopp med kaffe, men fortfarande spränger huvudet image94

Aja, förhoppningsvis så går det väl snart över - hoppas jag.
Micke var hem på lunch förut, mycket mysigt.. men det var inte enbart bara för lunchen han kom hem, utan nu har vi fått grejerna till vår nya dator!!
Så ni vet det, att om jag inte skriver på ett tag så beror det på att Micke inte har fått ihop den ännu image94 men vi hoppas på det bästa.. eftersom jag är liiite databeroende och behöver datorn på dagarna när jag är ensam hemma *hihi*

Åhh, vad det spränger... dunk dunk dunk, och jag vet; att om jag nu har sån huvudvärk varför sitter jag då vid datorn??
Det kan jag tyvärr inte svara på så snälla ni får inte skälla på mej image94

Ska fara ner till stan idag och köpa lite grejer till datorn som vi behöver, nu när vi har den nya, handla mat ska vi göra åxå; nån som har några matförslag??

Imorrn om jag har blivit av med värken så tänkte jag om jag skulle ta och åka till Fränsta och sätta in matpengarna på kontot samtidigt som jag tänkte avlägga ett besök på körskolan och på Ålsta och se hur de har det där, det är jue Fränsta Glacialen nu i helgen och jag lider med dem, men gudskelov så är det inte lika kallt som ifjol när den var.

Nej, men nu ska jag väcka Mercedes och se om hon vill mysa lite med mej annars så blir det väl utgång i regnet. image108

Ses när vi hörs.
Love Ya´ll
//Madde

image109

Uppdatering onsdag

2008-02-06 @ 20:50:18
Ja hejsan, som jag lovade så uppdaterar jag väl nu då.. image50
Jag vet att jag lovade att det skulle bli lite bilder på hemmet idag om jag minns det, och det gör jag men har varit sååå jävla trött och allmänt less hela dagen så det har inte blivit av, men jag lovar att det kommer!!

Har nyss kommit hem, vi har varit på kaffe hemma hos Björn (vi var självinbjudna) han provkörde Chevan och tyckte att den var OK.

Mercedes är på "riva och reta" - matte humör ikväll och jag känner att jag verkligen inte orkar med detta nu.. men får väl behärska mej och se glad och trevlig ut samtidigt som jag jagar runt henne i lägenheten!

Jag tog med mej katten upp till grannen förut idag, då jag skulle lämna en skiva jag bränt med lite bilder, hon såg mest förvirrad ut när jag hade henne under armen och gick upp för alla trappor, men hon fick jue komma hem sen, så det var nog inte så farligt ändå att hälsa på..

- Hoppas skivan med bilderna funkar bra??
 
Micke är inte hemma, utan är hos grannen, nu är det hans tur att vara där *hihi* skulle gå upp och "kika så att Danne lever", sa han och vad jag vet så gör han väl det, har då inte hört nåt annat iaf image105

Btw igår när vi var hemma hos mamma så satt pappa och kikade på hockey (såklart) och jag retade upp mej så fruktansvärt på han som var programledare eller vad man ska kalla honom för...?
Alltså ursäkta men vart i helvete har de hittat denna man??
Han såg jue ut som om ja, jag vet inte alls, men han var defenitivt INTE snygg, men smaken är som baken och det finns en för alla, säkert för honom åxå... bara jag slipper...

Nej, nu ska jag försöka få bukt med min sprängande huvudvärk, sen ska jag prata med mamma lite i telefon.

OBS OBS!!!
Dagens bild uteblir, men jag sätter in denna ist.
Mickes nya Cheva Van!!


image106


image107
//Madde

Tråkig, tröttsam onsdag!!

2008-02-06 @ 16:46:32
Idag är det verkligen den mest tröstlösa dagen på hela veckan hittills.
Har regnat och snöat omvartannat och när jag var ut och hämtade posten så låg inbjudningen till klassfesten i lådan, så alltså har hela dagen varit förstörd!!
Vaknade ganska sent idag men det beror nog mest på att jag börjar att känna mej hängig (vill inte bli sjuk ännu en gång).

Var och hälsade på hos mamma igår när vi hade varit på Biltema och köpt grejer till Chevan.
Mysigt hemma hos mamma med semlor och kaffe.

Nu har gubben kommit hem så nu ska jag göra iordning maten, men jag uppdaterar mer ikväll!!

Kram.

Dagens bild - kommer här

2008-02-05 @ 14:47:28
image104

Äntligen

2008-02-05 @ 13:39:43

Har vi (eller Micke) hittat en Cheva.. han for ner till Söderhamn med Rolf och Emelie i söndags kväll och köpte den!!
Förvisso är den inte lika snygg som den förra vi hade, men den går att åka i - jag gjorde det igår till ICA!
Det är åxå lite småfix med den, men det är det väl med de flesta gamla bilar!?

Är för övrigt en bättre dag idag än vad det var igår, men det berodde på årsdagen av Rockys död.

Tycker att det börjar bli tråkigt att bara sitta hemma ensam dag ut och dag in.. som nu idag det enda som jag vet att jag skulle göra är att tvätta och det är redan klart.. ja jag började med den vid 7 tiden imorse bara för att jag vet att det kommer att ta miljoner och åter miljoner år att torka tvätten denna gång eftersom vi inte har nån fungerande torktumlare, så nu får alla kläder självtorka från scratch (stavas?)

Aja hur som haver, jag tycker att vi har fått mindre och mindre besök nu för tiden, jag minns bara när vi bodde i 1.an i Timrå så hade vi ALLTID främmande - oväntat och väntat, men nu är det aldrig nån här tycker jag... eller ja grannarna brukar väl komma ner!!
Så nu tycker jag att ni ska komma upp och hälsa på nån helg - mamma/pappa, brorsan/Karro/Emelie image55

Så var det dags igen då, för den tiden i månaden som jag INTE vill ska komma när man försöker att utöka sin lilla familj, men det är bara att ta nya tag igen då´rå!

Ja, nu kanske ni undrar varför jag sitter här och skriver i bloggen när det är Våra Bästa År, och det beror på att jag tycker att det börjar att bli tråkigt med mördaren hit och mördaren dit, dessutom så vet jag vem som är mördaren redan efter att ha läst lite spoilers *hehe* kunde liksom inte hålla mej.

Måste tala om vilken jävla utskällning jag fick imorse... eller det var ingen direkt utskällning heller utan mer ett vansinneutbrott av min "älskade sambo".

Han som är så morgonelak blev rosenrasande när jag gav han mobilen som då hade pipit (alarmet) ända sen kl 6, och när jag gav han den var kl 6.30 (han börjar 7 och ska hämta Niklas först).. han kastade iväg min kudde ut i hallen så jag fick den rätt i huvudet när jag var på väg till köket... då var jag åxå redan uppretad efter att ha fått hört på pipandet i en halvtimme så jag utbrister att han kan bli hur elak han vill, jag är ändå mer arg!
Jag fick iaf en ursäkt innan han for och tur var väl det... annars jävlar!

Nepp nu blir det kaffe med kaka, sen utgång med (jobbiga, skrikiga) Mercedes.
Ska försöka knäppa några bilder på hemmet och lägga in åxå, som jag lovat för länge sen..


En bild som får fram roliga minnen.
Saknar denna tid med dej Åsa... *älskar förevigt*

image103 

Pussar och Kramar..


ville bara säga

2008-02-04 @ 22:26:45
Godnatt till alla mina läsare.. nu kryper vi ner i sängen och sover, men kommer en ny dag imorrn med trevligt inlägg och dagens bild.

Många kramar oss här nere!!

I shoppingtagen

2008-02-04 @ 15:16:45
Någon som känner sig manade att låna ut lite pengar till mej så jag kan köpa dessa plagg!?



 

  3 pack tunikor á 195kr.


  




  Keps á 99.90kr.


Ska flirta lite med mammsen kanske hon kan ställa upp på en liten avbetalning....

//Kramar Madde

I miss U so much!

2008-02-04 @ 13:20:03
I dag är det som jag skrev i går 6år sedan älskade Rocky försvann från våra liv...
Han var den mest underbaraste hunden jag någonsin träffat.

Jag tänkte berätta lite om honom.

Vi hämtade honom när han var 8 veckor gammal, då var han en ung "pojke" som var busigare än allt.
Jag minns första kvällen vi hade honom, han satt under trappan och gnällde, jag frågade min mamma varför och svaret blev att han saknar sina syskon.

Rocky tyckte om att åka bil, men han kunde inte hoppa in själv i bilen utan hoppade upp med framtassarna så fick man lyfta in bakdelen på honom.
Han älskade som sagt att åka bil, men blev tyvärr så åksjuk så att han kunde inte ligga ner utan han fick sitta och det var länge det.. åkte vi i 3 timmar i ett, då satt han hela långa vägen åxå!!

Husvagnssemester var inte hans stora hobby; han vägrade att äta när vi var på semester, han drack nätt och jämt vatten!

Med åren så blev han mer och mer tjurig; och på slutet så vägrade han till och med gå ut och gå med "husse".

Mot slutet så började han få svårt att gå i snön så det var nog hans höfter som spökade.
Sista natten han fanns så låg han ute i hallen och tog sig inte upp, så mamma gick dit och bredde på honom en filt; dagen efter så gick han ut och skulle kissa, men när han kom in och drack vatten så rann det bara rätt igenom honom och han kissade ner hela golvet!!!

Kl. 13.10 måndagen den 4 februari 2002 så drog min allra bästa vän sitt sista andetag.


image98




En liten lista då´rå =)

2008-02-03 @ 21:47:40


*Hur svarar du i hemtelefonen? Har ingen..

*Hur svarar du i mobiltelefonen?  Aaa - om det är nån jag känner, annars: Madde.

*Ringer det mycket till dig? Njae, räknas mamma???

*Ringer du mycket? Ja, mest till mammsen.

*Vem ringde du senast? Mamma.

*Hur mycket pengar har du? Öhh, lite matpengar.


*Senast kramat och när? Micke, innan han for.

*Antal timmar sömn inatt? 6 timmar


*Sov du ensam? Nej, hade katten och Micke med mej jue.


*Vem sov du hos senast? Mamma och pappa.

*Vem sov hos dig senast? Hmm, måste ha varit Mats när han hjälpte oss med datorn.


*Vem vet mest om dig? Åsa, annars är det Micke.


*Vem vet du mest om? Åsa.


*Vad ser du fram emot? Få körkortet.


*Vad vill du ha just nu? En liten bäbis.


*Vem hånar du? Det kan jag väl inte säga här heller....


*Vem längtar du mest efter? Rocky....


*Vem vill du helst slippa? *Hemligt*


*Vem stör du dig på? Samma som ovan.


*Vem vill du sova bredvid inatt? De(n) jag alltid sover med; Micke (&) Mercedes.


*Vilken buss åker du oftast? 191:an till och från Fränsta/Sundsvall och/eller 609:an till Timrå.

*Vilken årstid är det nu? Kall och ruskig vinter.


*Anser du dig själv snygg? Ibland.


*Har du varit kär? Japp.


*Är du kär nu? Japp.


*Är du en bra partner? Det hoppas jag i alla fall.


*Har någon varit otrogen mot dig? Mm.


*Har någon varit otrogen mot någon, med dig? Ja, tyvärr.


*Har du varit otrogen? Nej.

*Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Både och.


*Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Öh, ja det var/är jue Micke så...


*Vad åt du senast? Pytt i panna med stekt ägg.


*Är du polare med grannarna? Ja, vissa hejjar man bara på medans vissa är det mer med.


*Har du varit på ett party? Jajamensan.


*Har du varit utomlands? Räknas Finland och Norge?? Nehe, men då har jag inte varit utomlands.


*Var är dina syskon just nu? Förhoppningsvis så är han hemma eller på jobb.


*Vilken tid gick du upp imorse? 8.00.


*Vad gjorde du kl 2 inatt? Väntade på att Micke skulle lägga sig.


*Vad är det första du gör på morgonen? "Morgonmyser" med Mercedes.


*Vad ska du göra efter det här? Vänta på att Micke kommer hem från Söderhamn!!


Dagens bild - söndag

2008-02-03 @ 16:41:02
image97 Vilken sötnos, eller hur???

Så där ja...

2008-02-03 @ 16:39:32

Har varit i farten idag igen och pysslat på med bloggen, är fortfarande inte supernöjd, men jag börjar få kläm på det här med design och alla koder hit och dit.
Ska försöka pyssla mer när vi har den nya datorn, då denna är knäpp med sina ramminnen som inte orkar med så mycket utan vill avsluta internet när man har tre eller fler program öppna image94

Annars har dagen varit mycket lugn och harmonisk, tycker att det verkligen har känts som söndag idag!
Micke tyckte att jag var knäpp idag som gick ut och inte alls tyckte att det var kallt, sen när jag kollade på tempen så var det ändå -9, men på nåt vis så har jag blivit varmare av mej på sistonde,  jag vet inte varför, men det kanske har med åldern att göraimage94

Fan, kom just på att jag har ett inspelat avsnitt av Andra Avenyn att se på, sedan i tisdags...!? Hur ska jag orka sätta mej vid TV:n nu då... och hur ska jag få bort gubben från TV-spelet..image67
Aja i värsta fall så får jag se det inspelade avsnittet ikväll eller imorrn bitti och se dagens avsnitt imorrn på reprisen.. men då missar jag jue Dawsons Creek... hur göra nu??

Imorgon så blir det iaf ingen "Dagens Bild" från lilla mej, men ett inlägg ska jag nog orka med..
Anledningen till detta är att imorrn så är det 6år sedan min älskade vovve Rocky var tvungen att avlivas.image95
Det känns barnsligt och hemskt att känna så här efter 6 hela år för ett djur, när det finns människor som lider och förlorar nära och kära hela dagarna, men så är det iaf.

Nej, nu ska jag se om han jag bor och delar säng med (för det mesta) vill ha lite mat idag.

image96

Ses när vi hörs!
Love Ya´ll
Madde


Vad tycks??

2008-02-02 @ 15:49:34
Om min nya header??
Blev inte supernöjd med den, men är helt acceptabelt... ska göra en bättre när jag har fixt hem Photoshop ist, för nu blev den gjord Paint och blir inte lika bra då.

Sitter hemma ensam eftersom gubben är hos Rolf och skulle "tjata" och visa några bilder på en Cheva vi hittat i Märsta - därav anledningen om tjata (vill ha skjuts ner).
Fördelen om man sitter hemma ensam så här är att det blir mycket gjort då; har jue pulat på med headern som sagt.

Var ut med katten i går kväll då Micke hade gått och lagt sej och eftersom det snöade så skulle hon hoppa upp och stå på bakbenen och försöka att fånga snöflingorna - skitkul tyckte Mercedes men inte matte som lyfte upp henne så hon fick gå in.
Vad tror ni hon gör då´rå..? Jo börjar att väsnas och leva djävulen - river, hoppar på handtaget och stör oss som ska försöka att sova.. gudskelov så slutade hon ett tag så att man hann somna iaf, men kl 6.30 imorse var det fullt ös igen image94

Nej nu ska jag försöka att få i mej nåt att äta, sen ska jag ta och svara på mail från Karro.

image63
Madde

2/2-2008

2008-02-02 @ 13:22:27
image91            

Skulle ni gå till mammografin om det var så här???

Inte jag iaf.      

Dagens Bild

2008-02-01 @ 19:15:30
I och med att det är ny månad så tänkte jag passa på att införa en kategori som kallas dagens bild.
Här ska jag försöka att hitta roliga bilder på nätet och/eller hemma och lägga in en bild per dag.
Så dagens bild blir denna:

image90


Fredag - ny månad

2008-02-01 @ 14:15:09
Städningen är över...image66 förstår inte varför man alltid måste gå och dra ut på det hela, när det går så snabbt att dra igenom lägenheten med dammsugare och mopp...

Idag är det så skönt väder ca 2plus grader och jag har varit ute en sväng med Mercedes.. som vanligt då´rå, men ska försöka ge mej ut igen så småningom.

Nu så är januari över och februari har kommit in i våra liv igen..

Februarimånad kommer att vara en händelsefylld månad med 5års jubileum (jag och Micke), alla hjärtansdag och andra diverse roliga men även trista saker bland annat på måndag, men det tar vi då!!

Nu är helgen på intågande och som vanligt nu för tiden så blir det väl en massa tjat om Cheva dit och Cheva hit... vi har jue fortfarande inte hittat nån ny, men Micke är tjurig och ska ha en iaf.
Nackdelen om vi skulle hitta en som ligger långt härifrån så måste vi åka tåg dit och hämta den och jag kan bara säga en sak om att åka tåg (X2000) *blä*

Sist jag åkte det var sommaren-99 och den resan glömmer jag aldrig och inte Christian heller, eller hur då?? (om du nu skulle läsa detta)

Nu: Fortsätta surra skit på MSN.

Sedan: Kopp med kaffe (självklart) och Dawsons Creek!

P&K (inte prutat och klart) image51

RSS 2.0