26 aug 2010 - torsdag

2010-08-26 @ 13:08:46
Oj, nästan gått en vecka sedan jag skrev sist :o
Jag lever, bara det att det är så tråkigt att blogga nu för tiden, då det inte händer så mycket.. bara en massa "Simonprat" och det kanske inte är så kul för er läsare ;)

Vi var iaf på Selånger i söndags, och där hittade vi lite "bra att ha grejjer" både till oss och till Simon.
Jag köpte 10 par strumpor, Micke 3 par tröjor och till Lilleman blev det ett par blåa foppatofflor i strl 20 :)
De är liite för stora än så länge, men han går jue ändå inte heller så de är bara för att vara "fint" så det gör inget..
Veckan som varit har varit låååång och tråkig, tycker det känns som det är lördag eller söndag idag, men så är det jue bara torsdag :s
Var till Timrå i tisdags, skulle på försäkringskassan så lämnade lilleman hos mamma/mormor.
Tyvärr så fick jag inte den hjälp jag behövde så då måste jag åka ner en gång till nästa vecka eftersom försäkringskassan i Timrå har samarbete med arbetsförmedlingen varje dag utom onsdagar och de kunde inte svara på mina frågor... *suck*
Förstår inte vad de sysslar med..??
Och ringa det går inte för det har jag gjort och de skulle skicka dessa papper jag behöver.. det var 2månader sedan, mailade gjorde jag åxå för 1 månad sedan och de sa samma sak där, vi skickar papperna du behöver... jo tjena, inga papper ännu och det börjar bli bråttom nu :mad:

Aja, nu får jag snart besök.

See Ya´ll Later!

100820 - fredag

2010-08-20 @ 16:50:10
Ja, idag är det fredag och jag känner mig mycket piggare... har till och med fått i mig lite mat, så det finns hopp om livet iaf :)

Har jue tabletterna OM det skulle börja jävlas igen..

Fick i mig endast nyponsoppa igår och det kändes imorse, vaknade med en ordentlig huvudvärk (som för övrigt håller i ännu) och var jättehungrig!
Så vi tog oss och gjorde ordning lite mat och jag åt lite försiktigt, eftersom jag är rädd att få så där ont igen, men det gick som sagt bra :thumbup:

I helgen är det Selånger Marknad och ev. så ska vi åka ner på söndag, kanske man hittar nå skoj, kanske inte ;)
Jag skulle hellre åka in imorrn men då Micke jobbar i natt så är det bättre på sön :s
Hoppas det blir bra väder då bara..?

Nu har ni fått en liten uppdatering, måste ta min lille son som börjar bli upprörd här på golvet :)

19/8-10.

2010-08-19 @ 12:47:23
Ja, denna vecka (som för övrigt inte är slut än) har varit väldigt händelserik, kan man säga...

På kvällen i tisdags så fick jag ett ordentligt gallstensanfall och det brukar alltid hjälpa med en Ipren och vila så brukar det släppa.. Men inte denna gång, det släppte, men bara i sisådär 2-3timmar sen var det på G igen ;(
Så vid midnatt så var vi tvungen att åka in på akuten för då hade jag så ont att jag inte ens kunde stå eller behålla varken mat eller dryck!

Jag skickade hem Micke på en gång eftersom vi inte hade barnvakt så lilleman fick följa med.. tur han var vaken när vi skulle åka in :s

Vid halv 2 fick jag träffa en dr, som konstaterade att det var ett gallstensanfall, men det gjordes ingen ultraljudsundersökning på mig, för det ska det tydligen skickas remiss för.. men iaf så fick jag en spruta med smärtstillande i höften och ett recept på "suppar" som är bättre då jag får riktigt ont.
Halv 3 så ringde jag till mamma och pappa (som jag hade pratat med tidigare) och de fick komma och hämta mig, och därefter fick jag stanna kvar i Timrå tills igår em :)

Tyvärr så började jag få ont i går igen då vi var på väg hem hit, men som tur va´ så fick jag jue med mig smärtstillande hem och de hjälpte faktiskt.
Dessvärre är att nu kan jag varken äta eller dricka nåt för då får jag ont igen och jag vill verkligen inte hamna i den sitsen att jag får fara in på akuten igen.. men äta måste jag jue så jag vette fan hur jag ska te mig....

Nää, nu ska jag lägga mig på soffan en stund, känner hur det börjar på att komma en körare med smärta igen (har jue druckit ett glas vatten)

Tur att Micke är hemma och kan ta Simon vid behov.

Over & Out 4 Now

Tisdagstema 17 aug 2010

2010-08-17 @ 14:07:40

Veckans tisdagstema är blommor och här är mitt bidrag!




Dessa fick jag av Micke då vi varit förlovade i 5 år.
29 juli!


16 aug

2010-08-16 @ 13:05:23
Idag fyller min underbara mamma tillika Simons mormor år!
Grattis på födelsedagen, mamma/svärmor/mormor ♥



Vi firade henne igår, med smörgåstårta och Simon fick glass ;)


Skriver mer ikväll alt. imorrn!

....

2010-08-14 @ 12:29:11
Ja, det kanske är dags med en rad eller 2!?

Dagarna springer iväg med stormsteg så man vet inte alls.. hinner inte med bloggen nu för tiden, och ändå så tycker jag att jag hinner med allt andra som man ska göra/kolla på internet.
Måste fundera på det där ;)

Mercedes lyser fortfarande med sin frånvaro och det skär i mitt hjärta varje kväll då jag kryper ner i sängen och hon inte är där.. men vad gör man?
Vi har diskuterat fram och tillbaka lite och OM inte hon har kommit tillbax till årsskiftet så skaffar vi en liten kattunge och därmed så tar vi bort Våfflan åxå.

Det känns svårt att tänka så, för då har vi mist bägge våra sötnosar, men vi kan verkligen inte ha kvar Våfflan som det ser ut nu.. hon är jue ute nu, men gör sina behov inne på lådan och tar jag bort lådan, ja då sätter hon sig i öppna spisen igen :s
Visst skulle vi kunna omplacera henne, men det är synd om henne då.. eftersom hon är så rädd för främmande människor, så skulle det nästan vara plågeri att nån annan får ta henne.
Så det bästa för Våfflan blir nog att få komma till katthimlen, tråkigt nog.

Imorrn blir vår Lilleman 8 månader, alltså tänk er 8 MÅNADER, vart tog tiden vägen..?
Han är inte vår Lilleman längre, utan storeman, men så kan man inte säga.. det låter jue konstigt, nää han får vara Lilleman hela livet :D

Nej, en kopp kaffe på detta så kanske man blir människa igen ;)

Tisdag - natten mot onsdag

2010-08-11 @ 00:35:44
Jaha, så sitter man här och väntar på att håret ska torka till lite efter duschen.

Idag har det faktiskt inte blivit nåt gjort alls hemma här.
Mats kom på fm och stannade ända till eftermidda´n så allt blev bara avstannat, men det gör inget.. det är ganska mysigt med sällskap åxå ;)

Idag har Micke varit och köpt en bil; en Ford Granada.. grön, blev den eller den var det då vi hämtade den åxå :D Iaf så ska han ha den då han fixar rosten på sin golf och det kan han väl få ha, eftersom jag är i behov av bil vissa dagar jag med så kan han inte låna Bosse.

Jag fick alltså följa med och köra hem golfen och på vägen hem så fick jag se något alldeles underbart, så underbart att jag till och med började gråta eller åtminstonde fick jag tårar i ögonen.. min underbaraste, lilla gogumma Mercedes ♥
Jag trampade på bromsen och det var tur att det inte gick så fort :) och klev ur bilen och ropade på henne, då stannade hon till och satte sig i gräset och tittade på mig.
Då jag var kanske 1 - ½ meter framför henne så tog hon ett jätteskutt in i buskarna och försvann lika snabbt som hon kom fram ;(

Jag förstår inte varför hon inte kom fram till mig, men det kanske är så att hon inte är "klar med sin semester" ännu så hon vill inte komma hem..?
Hoppas att det är så, så att hon inte har rymt/flyttat för gott..

Nää, nu ska jag kika runt lite mer, sen blir det sängen med Simon och Våfflan (Micke sover jue på soffan han)

Godnatt!

Måndag, 9 augusti 2010

2010-08-09 @ 12:15:31
Vår (läs. min) dag började lite rolig faktiskt ;)
Men det tar vi sen.

Ryggen har blivit lite bättre, men den är verkligen inte bra.
Kan dock lyfta nu och ligga går, men det svider som fan då jag ligger på rygg eller mage.
Var faktiskt på god väg att ringa hem Micke i fredags, men tänkte att det är bättre att han jobbar än att gå hemma som nån personlig assistent till mig *ironi*

I helgen har vi fått ganska mycket gjort (läs. enligt mig) trots min rygg, så kanske det är bättre att Micke får hela äran ;)
I fredags när M. kom hem från jobbet så fortsatte han med vedkörningen från "det lilla röda huset vid skogen" ner hit, men eftersom Bosse är enda bilen vi har med dragkrok och han står jue i garaget och skäms, så fick han köra vagnen med traktorn och då går det jue så väldigt mycket långsammare.. men det går!

På lördagen efter postrundan så fortsattes det att köra ved, och på eftermiddagen kom mamma och pappa en sväng.
De hade med sig kameran så nu har jag bilderna från Simons dop, tänkte lägga ut dem senare.
Men om ni har facebook kan ni även kolla denna länk ---> Dop <--- men som sagt, så kommer det komma lite bilder här på bloggen åxå ;)

Igår blev det en tur på Stöde Marknad och där köptes det lite korv och en ny plånbok till Micke, han som har tjatat om en ända sedan vi var på Gotland.

Ja, det sammanfattar väl vår helg något så när :)

Så nu ska ni få läsa om morgonens bravader...

Jag var på toa och tyckte att Lilleman blev lite tyst där inne där han satt/stod i sin gåstol.. så jag smyger mig in till vardagsrummet och ser att min underbare son har tagit en blomma från fönsterbrädan, tömt jorden över sig, och blomman, den låg på bordet till gåstolen :)
Man kan jue inte göra annat än skratta, men det kändes ändå ganska så tröstlöst just då, men det var jue ändå rätt dag att göra detta på för jag hade ändå tänkt att städa lite idag.

!KAFFE!

Simon gungar

2010-08-08 @ 22:55:36
Här kommer ett litet bildkollage på Simon när han gungar.

Skriver en rad eller 2 om min helg imorrn.



6 aug 2010 - Tankar

2010-08-06 @ 14:05:23

Idag är det en sån där dag som man önskade att man hade kunnat få stanna kvar i sängen!
Inte för att det är nåt som har gått på tok eller så, men känner bara för att ligga själv med mina tankar och fundera.. på livet i största allmänhet.

Ryggen känns inte ett dugg bättre idag heller och jag önskar att Micke hade varit hemma och kunnat ta Simon, men bara att bita ihop och se glad ut ;)

Kan inte sova på nätterna nu.. har kommit in i den "elaka" perioden av mitt liv igen, den perioden som jag trodde försvunnit med Simons ankomst, men uppenbarligen är den tillbaka och jag vet inte hur jag ska tackla den, för nu behöver jag verkligen min sömn och kan inte gå och vila på dagen om jag känner för det, utan jag måste ta hänsyn till Lillemans behov.

Mina sömnproblem började vid 2004 då jag gjorde illa knät, och efter det har jag bara kunnat sova i ca 3-4 timmar/natt.
Då Simon kom så fick jag börja att sova mina "normala" 7 timmar igen, men så efter Mercedes försvinnande så är "ordningen tillbakaställd" och jag får bara mina 4 timmar :( känns måttligt tröttsamt, men vad gör man?!

Nu: Kaffe.
Sedan: ??


100804 - Onsdag

2010-08-04 @ 21:46:28

Halva veckan har gått och inget har man fått gjort :o

Eller det stämmer väl inte till 100% heller, men ca 80 iaf ;)

Igår så var jag och Simon på hemmaplan hela dagen, vi hade besök av Mats och det var som alltid lika trevligt.

Simon fick passa på att duscha igår kväll och det uppskattades lika mycket av honom som av mig ;) och jag vet inte om det berodde på duschningen eller inte, men han sov hela natten igenom från 22-10 imorse!?
Annars så brukar man kunna ställa en klocka på att han kommer att vakna vid 2-2.30 varje natt, men som sagt han sov hela natten.
Jag som själv gick och nattade vid halv elva för att orka med att vakna och vara snäll och trevlig med min son där vid 2 tiden, men fick sova ut med andra ord :)

Idag har vi åxå haft besök, men idag blev det av mamma och pappa.
Det är jue pappas sista semester vecka så de passade på att komma och umgås med Simon lite.
Med sig hade de en röd liten gunga, till Simon förståss ;) och han blev överlycklig när han fick pröva den.
Bilder på spektaklet kommer imorrn kanske, beror på vädret!

Har alldeles nyss nattat sonen efter ett bad/dusch (måste testa min teori en gång till) och ska väl alldeles snart sussa jag med.. OM ryggen tillåter det vill säga.?

Over & Out for 2day.

 ♥Miss U like crazy; Mercedes Benz!♥


Simons nya kläder

2010-08-02 @ 20:31:50
Jag beställde nya kläder till Simon från Ellos och tänkte nu passa på att visa dem för er läsare :)



Långärmad T-shirt strl 86

         
2-pack bodysar strl 86.
1 med polistryck och den 2 med brandmanstryck.


Nu har lilleman nåt att växa i :)

Nej men hoppsan

2010-08-02 @ 13:13:22
Vad länge sedan det var jag uppdaterade med en rad eller 2 :)

Idag är det måndag och Mickes första arbetsdag efter semestern.. det är lite tråkigt, men samtidigt är det skönt att vara ensam åxå, för då får man så mycket gjort ;)

Lilleman var så snäll imorse och sov ända till 10, så då kunde jag plocka på lite innan busen kom på fötter igen..
Har dammsugit Simons rum och lagt på hans nya matta som jag köpte till honom i torsdags.
Det blev en "bilmatta" eller vad man ska kalla dem, som han kan ha sedan när han börjar leka med sina bilar.
Kan meddela att dammsugaren uppskattas INTE av Lilleman; han skrek och skakade under tiden jag drog igenom hans rum!
Vad ska jag göra då?
Han ville jue vara med och det gick så snabbt så.

Igår var vi i Timrå hela dagen.
Först så grattade vi Ida som fyller 1 år idag, men eftersom Micke jobbar så grattade vi igår ist.
Därefter så åkte vi till mamma och pappa och där blev vi kvar på middag, grillat *mums*

Ja, vad mer kan jag skriva om..?
Jo, min älskade kamrat och ögonsten Bosse Passat har gått sönder ;(
Värmepaketet har sagt upp sig och därför så är han nu avställd och påbörjad med urplockning..
- Detta kommer att ta ett tag att fixa, sa Micke då jag frågade om det var nödvändigt att ställa av Bosse.

Nepp, nu måste jag ner och hämta tvätten, sen blir det gröttajm för Liten!

RSS 2.0