3:e dagen med penicillin

2009-08-30 @ 15:42:18
Jaa, som rubriken skvallrar om så är det 3:e dagen för Mercedes´s pencillinintag, det går OK att ge henne den; men jag som är så känslig tycker det är synd om henne då vi praktiskt taget tvingar henne!!
Men det är för en bra sak och hon har redan börjat blivit bättre...

Kollade nu när hon ändå var på "hemmaplan" och det blöder inte och inte heller kommer det var, såret är
praktiskt taget borta och det som syns nu är skinnet där håret en gång suttit, men det kommer jue att växa ut igen.
Svullnaden är kvar, men dock inte lika mycket som förut, och som sagt JAG FICK T.OM TA DÄR IDAG!!!

Ska ringa till Yvonne imorrn, och meddela hur det går, och jag hoppas att hon blir glad att det har funkat denna gången åxå..?!

Kanske ni vill höra/läsa lite om Våfflans bravader den senaste tiden; har jue blitt mycket surr om Benz ett tag nu..
Ja, vad ska man skriva om henne; hon är mest hemma eller åtminstonde går hon inte långt bort.
Nu när vi har haft kiss/bajslådan framme åt Benz på utifall att så har Våfflan varit där ist; kommit in och sprungit upp och satt sig där!
Vi brukar inte gilla det hemma här, men eftersom vi haft den framme för Mercedes skull så kan vi inte skälla på Våfflan jue..
MEN IDAG ÅKER DEN UT IGEN!!


Nu ska jag fortsätta med mitt hemma här och sedan så blir det väl en tur ut och kolla tvätten (som hängt ute sen fre) kanske den är torr nu!?

Penicillin och tratt!

2009-08-28 @ 12:28:54
 Guuud så skönt det var att få sova ut imorse!!
Det behövdes en ordentlig sovmorgon idag, kan jag tala om.. gick och la mig 22 igår och Benz följde med mig till sängs, med tratt runt huvudet.
Klockan 7 imorse klev jag upp och gav Mercedes hennes penicillin, sedan gick vi och la oss igen, och somnade om till 9 då mamma ringde.

Update om Mercedes tass/veterinärbesök: Ja, de kom hem med henne igår kväll vid 18-tiden, och då var hon hur pigg som vanligt, skrek och ville ge sig ut på engång, men då fick hon på sig halsband och koppel och ha med sig matte och "mormor" en sväng.
Hon har alltså fått penicillin utskrivet som vi ska ge henne via munnen med en spruta (utan nål självklart), åxå var vi tvungen att köpa en tratt till henne
- då hon var inne för sterilisering så lånade vi en.

Penicillinet hon fick är samma som man ger till småbarn och hon ska ha 1,5ML 2ggr/dagen i 14 dagar.
Egentligen så får hon inte vara ute på några dagar, men eftersom det är helt stört omöjligt att hålla henne inne så fick vi dispens OM jag lovade att göra rent med alsolsprit varje gång hon kommer in.

Och OM inte tassen blir bra, så blir det kanske så att de måste ta bort klon och ev. hela tån!!!
Håll tummarna för oss!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det ev. en (sen) lunch - ska jue äta middag ensam ikväll så det blir väl en sen middag åxå då´rå..


Känns tomt i huset

2009-08-27 @ 15:36:50

Fan vad jag känner en tomhet utan Mercedes, känns som om jag aldrig mer kommer att få träffa henne trots att hon kommer hem igen ikväll!

Mamma och jag var och lämnade henne hos Yvonne till klockan 10 och jag kunde hämta henne igen kl 11 om jag ville det, MEN då visste hon inte hur det skulle vara med sömnmedlet, om hon har börjat vakna till riktigt eller ej, så därför bestämdes det att mamma och pappa hämtar henne vid 16 och kommer upp med henne sedan ist.
Känns som om det är säkrare att en veterinär håller koll på henne.

Har varit vaken sedan 2.18 imorse, vet ej varför, men det känns i kroppen och huvudet, skulle behöva vila en stund innan maten och karln kommer hem, menmen... vila får man göra till natten.

Anyway; Imorrn blir jag ensamen heeeela dagen+kväll, M. ska jobba och sedan drar han och Mats till Uppsala föratt kolla på en bil ev. köper M den åxå.. har lixom ingen lust att hänga på med min onda rygg+kanske Benz behöver uppsikt ett tag framövers.

Nej men nu ska jag plocka undan i köket och sedan vänta på han jag bor med.



En sån här kisse skulle man ha haft!!

2009-08-26 @ 14:14:07



Ursäkta kvaliten och att den är roterad, men jag filmade med mobilen.
Juli 2008 Junsele Djurpark!!

Lite ditt och datt

2009-08-26 @ 13:22:36

Jag lägger detta inlägg i kategorin allmänt, då det kommer att vara en salig blandning.

♥ Imorrn ska Benz till veterinären, kl 9.45 föratt vara mer x-akt, så det blir väl att jag åker hemifrån tidigt och mellanlandar hos mamma innan vi ska vara där.. tycker inte om all trafik på E-14 vid 8-tiden.
Kunde fått komma redan idag klockan halvtre men för det första så vet jag inte vart Benz håller hus nu (har varit ute hela natta), sen så har Micke skruvat bort nåt under huven på Passaten som behövs om jag ska ha den.. så det var bättre imorrn.
Ingen mat efter kl.0.00 inatt för henne och automatiskt så blir Våfflan utan mat åxå då, det behöver hon, kan jag meddela!


♥ Jag skulle nog själv åxå behöva uppsöka en läkare (veterinär känns lite för drastiskt), vaknade imorse vid halv7 och hade fruktansvärt ont i örat, eller hela sidan och hörseln är totalt borta på det örat, medans det andra örat har det slagit lock i, så jag hör på endast ett (halvt) öra alltså.. Vette fan hur detta gått till..
När jag skulle prata med veterinären var jag tvungen att använda headsetet så jag hade en sportslig chans att ens höra hälften, för sen när Micke ringde så hörde jag bara mummel.


Nu ska jag ta mig en ordentlig funderare på mina öron och sen blir det lite kaffe tror jag.

♥ See Ya


Vecka 27

2009-08-25 @ 12:48:50
Jaha så går man in i vecka 27 idag då.
Kan meddela alla att JAG är född i vecka 37 så man vet jue aldrig, kanske den där inne vill vara lik mamma och komma ut 3 veckor för tidigt, då är det alltså bara 10 veckor kvar! Vi får se!

I natt så drömde jag om den kommande förlossningen, men innan h*n hade kommit så blev jag väckt, vet inte av vad men vaknade gjorde jag iaf, synd det för skulle vara kul att se om könet stämmer.

Vi har inte tagit reda på könet, men ALLA inkl. jag själv säger HAN hela tiden, bara mamma och Åsa som tror det blir en tjej.. jag hoppas på en tjej, men är 80% säker på en pojke.. får se vad som kommer fram.

Nu ska jag försöka vila ryggen efter min promenad imorse.

P&K

Ny vecka, nya bestyr

2009-08-24 @ 13:53:13
Ringde till Vet. imorse, men de hade semesterstängt idag och imorrn, så antingen ringer jag till nån annan imorrn, eller så väntar jag till på onsdag.. vi får se.

Idag så hade jag planerat in lite dammsugning på nederplan, men så när jag trodde jag skulle fara iväg med Benz så sket jag i det, så det får tas nån annan dag i veckan, beror jue åxå på om karln jag bor med har tagit undan allt rat som står och skräpar på golvet!?

Är så fruktansvärt trött idag, klev upp klockan halv6 imorse, men då hade jag inte sovit sen 4 då katterna väckte mig och ville ut, men tack och lov så kom Micke upp själv imorse.
Jag hoppas det håller i sig ett tag nu för jag orkar verkligen inte springa upp och ner för trappen hela morgonen och att stanna kvar nere med hans mördarklocka är helt uteslutet!!

Solen skiner idag med, men det känns lite kallt i luften, dock har jag inte varit ute riktigt än utan "bara" vart till soptunnan och ut på bron för att kolla efter Mercedes.

Om ändå den förbannade halsbrännan kunde ge med sig, jag ville jue ut och gå på en promenad idag, men äh, skiter i det.

Nu: Glo runt lite
Sedan: Ut och kolla efter Benz.

Veterinären imorrn

2009-08-23 @ 21:36:11
Mercedes har blitt värre igen i tassen, så imorrn blir det ett telefonsamtal till "tant Yvonne" föratt höra om hon har tid för oss (Mercedes) i veckan..
Nu är tassen ännu mer svullen och sårig+att den varar nåt så fruktansvärt!?

Nu vill Micke ha datorn, men får en update om tassen imorrn.

Trött, ryggont och bara blä...

2009-08-22 @ 21:53:33
De tre orden innefattar min lördag, jag som vekligen har gått och sett fram emot denna dag!

Har knappt sovit nåt alls inatt, för Micke har legat uppe och snarkat och snarkat, gick inte ens att få nåt liv i honom, sen så vaknade jag av världens ryggont i natt/morse vid 4 tiden så när jag skulle vända på mig gick det inte, fick världens panik och skulle försöka väcka han som låg bredvid mig, men det var som sagt lönlöst!
Fick så lov att ta tag i madrassen och plåga mig själv för att ens komma över till ena sidan, och när jag äntligen var klar med det så brast det... jag började storgråta allt pga smärtan.

Jag vet jue varför min rygg har varit så dum idag; var nere på IKEA igår och kollade på ett skötbord, och det är tamejfan inte rekommenderat att kuta runt där med foglossning då det bara är ca 3 månader kvar!!

Nu ska jag mysa med Benz, sen blir det kaffe med gubben och Mats som nyss kom..

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Ny kategori - Mercedes och Våfflan

2009-08-21 @ 14:46:42
Ja, som ni redan fattat så har jag påbörjat en ny kategori, denna kommer enbart handla om mina katter, tycker att de ska få äran att ha en egen kat(t)egori.

"Vilddjuren" har varit ute hela natta de, och Våfflan kom in kl halv7 imorse medans Benz kom in en snabbis för att käka lunch sen bar det väg ut igen.. fattar inte hur de orkar!?

Mercedes är bättre i tassen iaf, är fortfarande jättesvullen förvisso, men nu får tillochmed jag ta där och titta, häromdagen så hade hon bitit bort nåt så hon blödde jättemycket, men jag fick torka bort det iaf.. tror att hon fått nagel(klo)trång, kan de få det????

Våfflan är avis och vill ha lika mycket omvårdnad hon, så i måndags så kom hon haltandes på ena tassen, men när vi inte brydde oss så blev hon helt mirakulöst bättre igen, vill åxå ha sympati kanske?

Nä, men nu var det färdigt uppdaterat om mina små änglar.. skriver mer sen.




P&K



Veckorna bara springer iväg med ilfart

2009-08-20 @ 22:32:14
Det är redan torsdag, snart helg igen, herregud alltså, tyckte det var igår som jag satt och hade småångest över att det var söndag!

Dagen har bjudit på lite sol och värme så jag passade på att tvätta 2 maskiner när det ändå bjöds på sol

Har åxå varit så engagerad i min bil att jag var ut nu ikväll och putsade fönstren i den.. alla fönster menar jag då, fick krypa in i bagaget och sitta där med en handduk och fönsterputs.. så nu ser man ut igen.

Har letat efter ett väggskötbord nu ett tag, och när jag hittade ett på IKEA så upptäckte vi att det är för brett för väggen där vi tänkt att ha det på, så nu får vi planera om vart vi ska ha det eller OM vi ens ska ha ett...

Nä nu ska jag gå ner occh värma på lite nyponsoppa, sen blir det sänga..

P&K

Barnmorskebesök.

2009-08-19 @ 22:51:14

Idag har jag (och mamma) varit i stan hos barnmorskan på besök.
Jag brukar ha med mig mamma då Micke jobbar och inte helst vill vara ledig och det behöver han inte heller, mamma följer mer än gärna med mig.. hon är tillochmed lite sur över att inte fått följt med på Ultraljudet, för då var Micke med.
Anyway; dagens möte gick fruktansvärt snabbt, ca 20 min allt som allt, och då hanns det med att ta prover åxå.

Min hälsa: Är kanon, har varken för höga blodvärden eller högt blodtryck, som jag haft anlag för förut i ca 5 år, men nu när jag är gravid så är BT perfekt!?

Bäbisens hälsa: Ja, vi (BM) mätte sf måttet och vi fick lyssna på hjärtat och allt var perfekt, hjärtat låg på 128/min medans normalt är 120-158/min, "so no need to worry", trots att jag själv tycker det lät lågt så tyckte hon att det var perfekt så då är det väl det då´rå...
Sf måttet glömde jag fråga om (typiskt Madde) men det var enligt kurvan det med, så h*n mår bra där inne.

Nästa besök är den 8 sept, och då ska jag träffa BM i Stöde så ev. skulle Micke ta ledigt så han åxå får lyssna iaf en gång.
Den dagen blir en heldag för han och mig (och bäbisen); först ska vi till BM kl 11, sen kl 15 så är det infoträff på försäkringskassan i Sundsvall som håller på till 16.30.
Därefter blir det en snabb middag och sen vidare till sjukhuset och besöka BB kl 18.30 - 20.30ca, känns dock skönt att ha allt samlat på samma dag.

Nu ska jag snart krypa ner i sänghalmen med Benz som redan sover, kanske skriver en rad eller 2 imorrn.

 <--------- Ultraljudsbilderna 20090702

PS: Vad tycks om min nya header???


Tassproblem och födelsedagsfirande

2009-08-16 @ 22:30:36

Ja, som rubriken skvallrar så är inte Mercedes tass bättre ännu - fortfarande svullen och öm, men har fått tagit tassen idag, men inte under mellan "tårna" där hon har ont!
Jag testade nyss med att spruta lite alsolsprit på en tops och badda lite lätt där mellan då hon ändå sov på rygg, och det gick bra.. huvudsaken är att det blev lite skydd iaf.

Anyhow; I dag har vi varit hos mamma och pappa för att fira mamsen på födelsedagen - hur mycket hon fyller tänker jag INTE avslöja

Imorrn ska M. jobba igen och jag ska väl förmodligen försöka ge mig i kast med dessa fönster jag tjatat om.. beroende på vädret, idag har det jue regnat hela dagen och blir det samma "pissande" imorrn med, så blir det en lugn och harmonisk dag.

Kom ihåg idag iaf att ta med oss kläderna till UFF-containern i Timrå, som vi har glömt huuuuur länge som helst.

Nej, nu ska jag snart sussa kudden så man är utvilad inför morgondagens bravader.


Stackars Mercedes

2009-08-15 @ 17:12:57
Jaha, så har hon gjort illa sig i tassen.. hon har så ont att hon haltar och man (jag) får inte ens ta i henne utan att hon fräser och morrar!
Tänkte fösöka kolla upp det nu, men då rev hon mej och attackerade Våfflan, så nu blir det att skita i henne ett tag, men hålla koll på avstånd så det inte blir värre - då blir det "tant Yvonne" (Mercedes veterinär).

Mamma och pappa var här en stund igår kväll, trevligt värre, och imorrn ska vi ner till dem föratt käka middag och gratta mamma på födelsedagen.

Kanske skriver nåt sen, nu ska jag ut i solen och mysa (med Våfflan).

P&K

Rubrik????

2009-08-13 @ 13:05:26




Ja som det står här ovan, det är torsdag... äntligen, snart fredag!
M. är hemma idag (igen) var hemma hela förra veckan åxå pga förkylning, men idag har han en sån fruktansvärd huvudvärk, som vi hoppades skulle släppa på fm, för då hade han kunnat fara och jobba då, men icke!

Han kom iaf hem igår kväll och var riktigt elak på att när han kom till garaget i Fränsta, så inte fan var det nån Ingemar där inte, fastän han lovat+att han hade lämnat allt olåst!!

Mercedes ligger med matte i knät nu och vill att jag ska hälsa alla läsare ett mjaaauuuu.... måste få vara med hon åxå.. bäbisen i magen är ovanligt lugn nu när Benz ligger här..

Jo, om det är nån som vet vad det kan vara för fel om automatlådan vägrar växla då jag lägger i D (ibland), så är jag väldigt glad för tips.. vill verkligen inte stå där och måsta byta låda, menmen...

Tvättar gör jag idag åxå, solen skiner och det blåser, så den kommer nog att torka ganska snabbt - tror att hösten inte är långt borta nu, är så kallt på natten!

Nu: Fortsätta spela Bubble shooter.
Sen: Hänga tvätten.

Sötsugen

2009-08-12 @ 20:05:29

Gravid som man är så blir man jue ganska så sugen på en massa (o)nyttiga saker.. 
Fför 2 veckor sen så var det drömrulltårta och drömmar (kakorna) som hägrade mest för mig, men nu ska det vara budapestbakelse, eller varför inte en hel stubbe, ONLY 4 ME??!!
Slänger in en blid på det bästa som finns (just nu).


Bilden är från
Google


Ont det gör ont...

2009-08-12 @ 14:03:45
I mitt förbannade knä idag, eller det började igårkväll, så jag gick och la mig för det brukar alltid gå över då när jag får vila (förutom denna gång då´rå).
Vaknade imorse vid halv sex och kände hur hela knät var alldeles varmt, svullet och lite blått i färgen (nej jag har inte slagit mig där, det var det första mamma frågade åxå).. tror det är inflamerat eller så kan det vara överbelastat, trots min avsaknade promenad igår.

Annars så har dagen och gårdagen flytit på bra, igår var det så pissigt väder med molnigt och regnskurar, så varken fönstrena blev putsade eller promenaden blev av som sagt, men en mysdag med Mercedes och Våfflan är inte heller helt fel.

Idag är det bättre väder och skulle egentligen ha behövt att tvätta lite, men med tanke på väderrapporten imorse som sa att det skulle bli regn senare på dagen+mitt onda knä, så är det nog lika bra att ta tvätten imorrn.

Igårkväll när jag lagt mig ner för natten då jäklar satt min "inneboende" igång att vända och vrida på sig där inne, så mycket att jag fick ett slag av illamående som satt kvar i morse.. förstår inte alls vad den lill* håller på med ibland, om den vill bryta sig ut eller vad det är?? Men den får minnsann vänta 3 månader till minst, innan "utelivet" börjar.

M. var borta igen igårkväll, har inte haft han hemma på 5 kvällar utan han kommer hem halv elva typ, och jag börjar bli måttligt irreterad på det, men säger jag nåt så är det fel, för då
"förstår inte jag att han måste jue få ordning på dessa grejer".
Jag kanske åxå skulle tycka det var kul med lite sällskap på kvällskvisten iaf med tanke på att vi inte ses på hela dagen, hoppas verkligen att det INTE blir lika då bäbisen kommer för då blir jag tokig, men det är stor risk för det!!!
M. påstår att han klarar inte av att bara vara hemma och inte ha nåt att göra utan måste iväg och pula på med saker hela tiden.
Nu tänker ni att om han åker bort så kan väl jag ta min egen bil och fara jag med och tro mig har varit väääääldigt sugen på att åka till Timrå och hälsa på mamma och pappa, men då vet jag att M. kommer att bli tokgrinig på mig och jag orkar inte med några diskussioner.

Nej, nu ska jag ta mig ett glas vatten och vila på soffan en stund innan det är dags för middagslagningen.



Sängen kallar....

2009-08-10 @ 21:54:18
Funderar allvarligt på att snart krypa ner mellan lakanen och lyssna en stund på radion föratt sen sova till 5.30 imorrnbitti då gubbens klocka sätter igång..

Micke är inte hemma ikväll heller, utan tog Mercedesen (ja lastbilen) till Fränsta föratt plocka ur grejjer från vanen och det var nog lika bra det, för han var på sååååå jävla dåligt humör idag när han kom hem från jobbet - jag vill inte ha han hemma i det tillståndet, orkar inte med det lixom!
Aja
sånt som händer, men jag hoppas att han kommer snart iaf så man åtminstonde kan få "godnattpussen" både jag OCH magen?

Mercedes har varit inne med mig ikväll och legat på min mage, så jag tror den lill* där inne har fått slag, men jag tror att hon känner på sig att det är nåt med mig, för hon ska vara med mig heeeeeela tiden nästan (då hon inte är ute då´rå)

Imorrn
så funderar jag på att ta mej en kort promenix + att jag (om det blir bra väder) ska putsa fönstren på nedervåningen iaf.. den som lever får se om det blir av.

Nu blir det fanimej sängen och sen får vi se när "surisen" kommer hem, tänker då INTE ringa efter honom, han vet att det är jobb imorrn!!!



Måndag 10/8-09

2009-08-10 @ 15:30:44
Jag förmodar att jag ska skriva en rad idag åxå eller vad tycker ni??
Måndag idag, har fått ganska mycket gjort trots min sena uppstigning och ryggvärk som FAN!!

Men det är såna smällar man får ta.. har iaf hunnit med att både dammsuga vardagsrummet (som skulle ha gjorts i helgen), duschat plockat ur och i diskmaskin och startat den inkl. sett Våra Bästa År!
Känner mig sååå duktig så, har tom pratat lite skit på MSN med Åsa.. det behövdes, har fan inte pratat med henne öht på hur länge som helst och har inte kunnat sms:at heller då pengarna på kortet var slut
Skriver mer ikväll...

 Börja med middagen som idag blir: Ris och Chickybits.

 Ev. åka och handla!






Barnvagnen

2009-08-09 @ 20:28:54








Vinteråkpåsen som medföjde..
Sen så var det basic åxå med, skötväska, vanliga åkpåsen och ja ni vet..

Söndag..

2009-08-09 @ 14:27:57
Orkade verkligen inte blogga nå mer igår kväll.. gick ner och la mig på soffan och kollade på film, blev The Crow innan det var färdigt - OK att jag somnade och missade första 30 min, men har redan sett den så det gjorde inget!

Micke kom hem på slutet av filmen och sedan så satt  vi uppe ett tag till föratt se på När Lammen Tystnar, jag var jue pigg efter min vilostund så vid halv fem i morse så gick jag upp och la mig för "natten", sen upp igen till halv tolv - Våfflan ville gå ut+att mamma ringde.
T
änkte först sova en liiiiten stund till eller iaf vila, men bäbisen i magen tyckte att mamma skulle upp och göra nåt för det går jue inte att vara stilla en liten stund heller...

Nu har Micke varit och hämtat Ingemar i Nedansjö och skjutsade han till Fränsta för att sen komma hem, byta bil och fara med gräsklipparen till Lotjärn och klippa gräset hos farfar.
Enligt både Ingemar och M är det "inte mycket kvar med skruvandet nu" men man vet hur karlar är... men vi får se, kanske Cadillacen är klar idag, kanske inte..


 Mercedes igår kväll - lite lätt avundsjuk?!

Har funderat på om....

2009-08-08 @ 20:00:59
magen verkligen är så stor, jämför själva mellan dessa veckor och svara gärna....


-"Åh, vilken stor mage..."

2009-08-08 @ 18:12:30


Jaha, så var det lördag igen då... mamma och pappa har nyss åkt hemövers och vi passade på att äta på en gång eftersom M skulle till Fränsta och fortsätta skruva ner motorn i Cadillacen.

Mamma och jag tog oss en tripp med Passaten till ICA och handlade lite gott inför kvällen - chips, dip och dricka (och ja, jag ska dela med mig av det goda...

På ICA så kom det en pojke ca 2.5-3 år och ställer sig framför mig och säger till sina föräldrar; "- Åh, vilken stor mage..."
Mamman tittar och skrattar lite lätt medans pappa mest såg generad ut!
Nu har jag hotat M med att han får handla själv hädanefter eftersom barnen till och med tycker jag blitt tjock
Till exempel som det som hände i förrgår; M skulle be mig smaka av korvstroganoffen och kommer med en sked som jag tar mot med öppen mun, men trots detta så sölade han ner min tröja just över magen och utbrister "- Bäbisen är redan i vägen"!!!!
Hur jäkla snällt är det då??

Nej, nu blir det en tur till TV:soffan och sedan om jag orkar så ska jag knäppa kort på barnvagnen vi köpt så kanske jag lägger ut bilderna sen.




Nu..

2009-08-08 @ 01:29:30
ska jag sova, M har varit hem en sväng och hämtade lastbilen, skulle hämta grejjerna från Chevan med Rolf nu.
Imorrn kommer mamma och pappa, ska dammsuga varagsrummet före de dyker in.

Benz och Våfflan ligger på sina platser, bara matte kvar.




Bröllopsbilderna

2009-08-07 @ 21:51:41
En aning försenade men WTF.


Nervöst brudpar på väg till prästen!


Jag och Åsa´s pappa Pelle.


Framme vid "altaret".


Nygifta - Just Married.



Jag i den vackra tärnklänningen.


Hela brudföljet.


Åsa i klänningen - denna bild är på bloggen sen tidigare.


En stolt make och pappa - Leif.


Och självklart måste tårtan vara med på bild åxå!

Äntligen

2009-08-07 @ 17:39:18
funkar internet igen... hade jue ett mobilt bredband på prov från Telia förut och det funkade kattskit; mottagningen kunde försvinna helt apropå och ja helt värdelöst, men nu har Telia varit här idag och fixat via kabel ist så nu funkar det kanon.

Sist som jag skrev så handlade det om pappas "roadtrip" till Nynäshamn och begravningen efter "farmor", så kan jue passa på att skriva en update om dessa först.

Pappas "roadtrip": Gick kanonbra, han hittade till centralen och alla ställen han skulle till för att komma fram, men tyvärr så blev han vääääldigt missnöjd med bilen.
Det är sååå fruktansvärt mycket fel på den så jag vet inte var jag ska börja, men gudskelov har bilförsäljaren gått med på att stå för reparationerna som behövs för den ska ens gå genom besiktningen.

Begravningen: Gick åxå förvånansvärt bra, jag som är gravid och känslig känder hur det var på väg att brista, men kunde hålla de värsta tårarna borta...


Ja, vad har hänt mer då, jo, jag har blitt faster igen; den 2 aug så föddes lilla Ida, "Memmie" har blitt storasyster.. när jag fick reda på det så fick jag en klump i halsen och insåg att fan, det är inte så länge tills jag ligger där åxå.. men det ska nog gå bra!

Nu är Micke i Fränsta med Ingemar - fd grannen från lägenheten och ska skruva ur grejer från vår Cheva... Han ska få ta motor och låda från den för M orkar och hinner inte fixa 2:orna från besiktningen på den.. så nu är vi utan Cheva van
känns skittrist men vad gör man..

Nu ska jag gå ner och sätta mig på bron en stund med kaffet sen, blir det en vilostund på soffan innan ur och i plockningen ur diskmaskinen.



RSS 2.0