En helt vanlig dag

2010-04-28 @ 09:55:02
tror jag att det blir idag :)

Är ju onsdag och då brukar vi åka ner och träffa barnen och mammorna, men idag så känner jag för att låta Lilleman sova ut!
Brukar nästan alltid få väcka honom vid halv10 då vi ska åka ner och jag tycker det är så hemskt :S
Men det kommer fler onsdagar, sägs det visst :D

I helgen så var vi på vårmässan med Åsa, Leif och Max och sedan så blev det grillat hemma hos dem *mums*
Tyvärr så blev Simon trött så vi var tvungen att åka hem tidigt så blev inget "tjejsnack" av denna gång, men det kommer fler gånger.

Lilleman har jue börjat äta gröt till frukost och igår när vi skulle handla mer så hade de inte den "vanliga" gröten han brukar äta, så jag fick så lov att köpa hem "banangröten" ist och den gick i den med, till och med bättre än den andra :thumbup: så då vet vi att han äter den åxå då´rå!!

Nej nu ska jag sluta med tomsurret för idag..

Rubrikraden blir tom :D

2010-04-23 @ 13:30:34
Jaha idag är det fredag igen då´rå... Underbart!!

Helgen kommer nog att vara lugn, ev ska vi till Timrå och hälsa på Åsa m.fam om Micke känner sig pigg på det (han är så jäkla förkyld).
Annars om inte det blir av så vette fan vad som händer hemma här...??
Myspys med Simon kanske, skulle egentligen behöva åka nerövers Birsta och köpa lite grejjer till vår minisemester vi åker på om sisådär 1 månad :)

Natten till den 22 maj så packar vi in oss i bilen och åker ner till Nynäshamn för att sedan klockan 11 på fm ta färjan över till Gotland... och det ska bli heeeeelt undebart att få komma iväg en sväng.. slippa katterna och allt här hemma :)
Så mellan 21 maj och 29 så är jag icke anträffbar, men kanske mobilbloggar nåt ;)

Aja, tillbax till nutid ;)

Igår var vi (jag och Simon) på BVC för hans 4månaderskoll, och han väger nu 8074gr :o längden tog de inte denna gång och det tycker jag är synd för då blir det ett hopp i hans babybok där jue, menmen det är såna smällar man får ta.
Efter vi varit där så åkte vi till Torpshammar för att lämna snusdosa till Micke och Lilleman ja, han sov hela vägen hem igen.

Nu blir det nog en kopp kaffe innan jag ska ge mig i kast med att klä Lillen inför tvätthängning ute.. är väl inte så popis att gå ut och lämna han ensam heller... han lär väl gallskrika??!!

P&K

Inte ofta

2010-04-22 @ 13:43:02
som man får Simon att skratta sådär gott som bara barn kan!
Men ibland så går det och då har man tur att kameran finns nära till hands...


Simon skrattar

Som det syns är det filmat med mobilen, så därför blev det lite dålig kvalité samt ej roterat åt rätt håll, men ändå :)

Solen skiner och vi med den :)

2010-04-20 @ 12:38:13
Eller vad man nu kan skriva

Ska börja med att tala om att natten till igår så vaknade Simon och var såå ledsen så, skrek och grät precis som om han hade ont nånstans!?
Så jag tänkte det att det kan vara en tand på G eftersom han har varit grinig och dreglat hur länge som helst + att han ska stoppa in allt i munnen och gnaga på det.. och mycket riktigt, där inne längst fram nertill så kändes det lite vasst och hårt!!

Kollade igår igen och såg/kände att det är 2st(!) på G, bredvid varandra.. lillbubben mammas, inte konstigt han har ont heller.


I fredags så fick jag inbjudningskorten till dopet och de blev sååå bra så, nu är de igenklistrade och adressen är skriven, ska bara köpa frimärken och lägga på lådan, men vissa lämnar vi direkt till, lämnade 1 igår så nu är det på G, gudmor/fadder är bestämd och det blev bra det med, vi fick som vi ville 


Det märks att det är vår, iaf på katterna.. Våfflan som har vägrat vara ute under hela vintern (har nästan varit tvungen att kasta ut henne) har börjat vara ute hela dagarna, självmant och Benzen, henne ska man inte ens prata om; går ut vid 4 och kommer in en sväng för mat vid 7-8, sen är hon ute till kvällen och kommer in och sover, förstår inte hur de orkar!?
1 natt förra veckan så gick Mercedes ut vid halv10 och kom inte in förrän på morgonen vid 7, men då var hon trött på fm åxå!

Nej, nu ska jag fortsätta mitt tomsurfande tills Lilleman vaknar, då blir det en tur till postlådan och kanske han kan sova en stund ute - trots att han avskyr att sova i vagnen!



15 april

2010-04-15 @ 10:00:57

Idag blir vår lilleman 4 månader :) tiden verkligen springer iväg när man har barn, eller den kanske alltid har gått fort men man inser inte det förrän man får barn.. vad tror ni??

Idag så är det iaf soligt igen, och vi ska väl försöka ge oss ut på en utestund sedan på em innan sambo/pappa kommer hem :) är liksom ingen mening att ta ut Simon på fm för han sover lääänge!


Han brukar vakna vid halv7 då får han flaskan och en ren blöja, sen somnar han om till 10-11 och då får han "morgongröten" (läs lunchgröten ist).
Efter den får han av sig pyjamasen och torr blöja sen så brukar vi mysa framför Emmerdale och ibland så somnar han om igen och sover till 13!

Igår var både jag och Simon såå trötta att vi gick varandra på nerverna ;) så karln i huset gick ut och skulle skruva lite med Bosse, och sedan for han på jobbet och kom inte hem förrns efter 22, då Simon skulle nattas..

Simon var övertröttad efter att ha sovit dåligt på natten och vägrade sova mellan 15 och halv5 som han brukar göra i vanliga fall och jag som åxå hade varit vaken sedan halv4 pga Simon, var urtrött och kände bara bläää!!
Så vid åtta igår kväll var det nog, då hade Simon skrikit och varit allmänt arg för länge, då la jag ner han i vagnen och han tvärslocknade :o trodde inte att han skulle sova nåt i natt pga detta, men han somnade som en stock ändå när jag lade ner honom i sängen!
Har börjat med ett album till Simon, Min familj heter det och ska innehålla kort på hans familj (om ni inte förstod det).
Det blir kul för honom att ha sedan + att det är bra "träning" för honom sedan så han vet vilka alla är ;) har ingen riktig förklaring men ni fattar säkert?!

Nu tror jag att det behövs en kopp kaffe så man vaknar till ordentligt, har varit vaken sen halv 7, men är fortfarande inge pigg :/







Nu är det vår

2010-04-13 @ 12:04:59

Ja hörni mina läsare (om jag har några kvar) nu är det vår - heeeelt underbart :)

Solen har visat sig för oss nu i några dagar och igår, då gjorde jag riktig vår... jag hämtade fram mina "Foppatofflor" :D

Hade planerat att hänga tvätten ute på tork åxå här igår, men det är liíite för mycket snö kvar där så jag hoppade det, men snart så.

Igår så fick jag inbjudningskorten till dopet som jag beställde och de blev så fina så, är riktigt nöjd med mig själv, ja tom Micke tyckte de var fina.

Måste bara tala om att Simon har blitt en "stor" pojke nu enligt han själv iaf.. han verkligen vägrar att ligga i vagnen nu när man är ute och han inte ska sova, han ska sitta, så nu i söndags så drog jag på honom solbrillorna och lät han halvsitta ist, och så mycket gladare han blev.. sedan när han somnade till var det bara att fälla ner till liggande igen ;) och han sov så gott så!!

Nä nu blir det en kopp kaffe vid Emmerdale, sedan utgång!


Helg!

2010-04-09 @ 15:43:17
Ja nu är det helg i det lilla röda huset vid skogen ;)

Micke kom hem från jobbet vid kvart i tre och nu har vi gjort helg som sagt!

Simon ligger och sover just nu och efter han vaknat och fått i sig nåt att käka så ska vi åka nerövers (läs. tror jag) för att handla.. blir nog en sväng in på Max eller Donken åxå eftersom vi inte käkat nån middag..?

Vill passa på att skicka en massa styrkekramar till Åsa och hennes familj som för närvarande har det riktigt jobbigt!
Vill inte gå in på vad det är som hänt här i bloggen, men jag hoppas att det löser sig och ni ska veta att både jag och Micke tänker på er alla

Imorrn så blir det 30årsfest och trots att det är Simons gudmor som fyller så är han lite ung för att få gå på fest, så därför ska mamma och pappa komma upp imorrn em och vara barnvakt till Simon + katterna :))

Ville inte lämna han i Timrå och hämta på söndag för då har jag fått ångest över att inte ha honom hemma; nog för att jag vet att han klarar sig med mormor och morfar åxå, men känns skönare att ha honom hemma hos oss.. då har jag jue anledning att hålla Micke nykter :D

Nää, kolla om Lillen är vaken kanske?!

P&K

Simon på...

2010-04-08 @ 16:11:47
0-64efd0261e3f927a8033592e84e5d12b.png

Kolla varifrån!

Simon på väg hem till mormor och morfar på påskmiddag!


Skärtorsdagen 2010

2010-04-01 @ 08:03:42
Är vad det är idag!

Lilleman somnade vid 21.45 igår kväll och när jag och Micke nyss hade somnat typ vid elva så vaknar jag av att han (läs Lilleman) skrek och var helt olycklig :o så jag gav han nappen, men fortsatte att skrika!?
Trodde att han kanske hade bajsat så jag bytte blöja, men det var inget sånt, bara lite kiss, men när vi la ner honom i spjälsängen igen så blev han tyst och somnade strax om...?
Kanske det var en mardröm?? Drömmer de när de är sådär små??

Jag tänkte passa på att skicka en påskhälsning till alla idag eftersom jag ändå lär glömma bort det eller så hinner jag inte blogga nåt på hela helgen :) man vet aldrig!

Nu hägrar kaffet.


RSS 2.0