Hemma hos mamma

2008-05-14 @ 13:34:38
är vad jag är nu... Micke skulle på sjukhuset för att göra en massa undersökningar eller en massa var det kanske inte heller utan bara en, men iaf så åkte jag med honom hit!
Tänkte att jag skulle passa på att skriva en rad eller två här och kolla efter en doppresent!

Som sagt har vi inget internet hemma längre och det är faktiskt ganska skönt det med, iaf nu när sommaren börjar komma och man vill vara ute för det mesta.. men visst blir det trist ibland då det är pissigt väder, som det är nu.

I frredags och lördags var det så varmt och skönt  att man nästan kunde smälla av, men så i måndags så poff, försvann hela värmen och det blev kallt och jävligt igen!!image350
Idag är det regnigt och kallt ca 6-8 grader varmt bara så det är nästan dags med vinterjackan ingen tror jag!?

Anyway: I helgen så var vi alltså hemma hos Leif och Åsa och sov där från fredag till lördag, eftersom vi skulle på bilutställningen tillsammans och "karlarna" passade på att fixa lite med vår (Mickes) nya bil.. ja det har jag jue inte heller talat om; vi har fått en bil.. ja ni läste rätt; fått... av Mickes farmor och farfar som passade på att köpa en Citroen ist, så nu kör Micke en Mitshubishi Galant-95 eller 96!

image351för bilen!!

Och vad som gäller lilla mej är detta: Jag inväntar en annan övningsbil på körskolan eftersom vi nu har kommit underfund med att jag INTE kan köra bil med manuell låda pga mitt knä gör såååå ont när jag ska koppla... så därför ska jag få börja köra med automat ist, menmen det går lika bra det med!!

Nää nu ska jag ner och umgås med mammsen lite åxå.

Uppdaterar när jag får tid och tillgång!

image343

Abstinensbesvär

2008-05-13 @ 18:56:31
Efter att inte ha skrivit i bloggen på länge! Nej, så illa är det inte.. ännu! Var i Timrå hela helgen, sov över hos Åsa och Leif och var på bilutställning och crusing tillsammans. Annars är allt kanonbra här hemma.. Ska skriva en längre uppdatering då jag har tillgång till internet igen. Puss och kram, alla.

På väg till Timrå

2008-05-02 @ 08:02:44
Skriver från mobilen idag igen. Självklart om jag sitter på bussen! Är nu i stan och ska som sagt till Timrå idag, ska köra lite, gå på banken och lämna in min mobil igen! Den har börjat jävlats igen! Annars så kan jag kort skriva att min eller vår valborgsafton var kanonbra, var m. Mercedes till Lotjärn och sen till Norrhassel, mycket trevligt. Kul att umgås eller iaf träffa Åsas föräldrar oxå, händer inte så ofta nu för tiden.. Nu ska jag iaf hålla kolla på vägen, blir åksjuk annars. Puss på er glada!

RSS 2.0