tjugoåttonde juli tvåtusentio

2010-07-28 @ 22:39:51
Och visst är det en onsdag, va??

Idag har det varit en sån där bra dag, med sol och värme :)
Det innebar att jag kunde gå ut och hämta min tvätt som varit på "tork" sedan fredagskväll.. regnet har sköljt den både en och 2 x-tra ggr.
Men åxå så kunde jag passa på att hänga dagens skörd av tvätt ute; det blev 2 maskiner (läs. bara) men det kommer en dag imorrn åxå.

Har varit ut till Njurunda idag och köpt en snöslunga.. ja inte jag, men Micke, och det är väl bra det med.. ?!
På väg hemövers så stannade vi och åt på Luddes gatukök i Vattjom och Simon, han visade sig från sin bästa sida även där ;)
Han flirtade in sig hos personalen så han fick en leksak med sig hem; en liten plastbåt *mammas gokille*

Lilleman sov hela natten i sin egen säng i natt med, vaknade 1 gång vid tolv tiden, men var nog inget viktigt för han somnade om lika fort igen.

Imorrn så har jag och Micke varit förlovade i 5år så då tänkte vi passa på att gå ut och äta lite gott (läs. igen) och denna gång blir det faktiskt kina :)
Tänkte först ta med oss Lilleman, eftersom mamma och pappa varit ute med snigeln och fiskat, men så kom de hem idag och det passar oss perfekt för då kan de ta Simon ett par timmar.

Nä, nu har inte jag tid med detta.
Ska packa undan Simons handdukar eftersom han nyss duschat, sen blir det en tur till torkvindan för att kolla tvätten.



Detta kort är från vår första sommar tillsammans.
Juni 2003 för att vara mer x-akt!


En dag på resande fot..

2010-07-27 @ 19:35:17
Idag har det varit en händelserik dag :)

Kan börja med att berätta att Liten sov heela natten fr. 22 - 9 imorse i sin egen säng!
Vaknade till 2ggr, men då var det mest för att kolla om jag var där och surra lite.

Ja, dagen började alltså kl 9 för min del, då var det matdags för Simon och då jag ändå var vaken och pysslade på med det så väckte jag Micke för att gå ner och göra upp eld så jag kunde duscha innan vår stadsresa.
Sagt och gjort, efter matslurken så låg jag och Simon kvar i sängen och myste och busade lite, sådär som bara han och jag brukar göra ;)

Efter vårt "morgonmys" och gröten som Simon alltid brukar få till lunch, så lastade vi in oss hela familjen i "Bosse" och började vår resa neröver stan.

Vi hade detta inplanerat:

♠ Micke skulle in på posten (Birsta) och surra med nån ang. jobbet på lördagarna.
♣ Vi skulle in på skroten för att kolla efter lite grejjer, både till Bosse OCH till Mickes golf.
♣ Jag skulle in på Försäkringskassan.
♣ Dessutom
skulle jag hämta ut Simons paket från Libero på Lindex i Sundsvall.
♣ På väg hemövers skulle vi ändå handla åxå.

Och tro det eller ej, men trots att Simon blev lite upprörd och arg i bilen pga värmen, så hann vi med precis allt.. ja, inte försäkringskassan.
Jag gick in dit och tog en kölapp, fick nr 45 och det var 28 + endast en person som satt i "luckan", då vände jag på klacken och gick..

Nu på nätterna har det börjat på att bli lite småkyligt så förhoppningarna om Mercedes´s återkomst är väldigt starka.. är jue faktiskt folk som sett henne omkring på byn.. sen så tror jag att jag såg henne i lördags, men kunde inte komma närmare och titta för då hade jag varit tvungen att lämna Simon ensam och det gör jag inte, trots att han sov.

Huvudvärk har jag och trött börjar jag på att bli, tänkte ta en tidig kväll, men Simon sover nu så han lär nog vilja vara uppe en stund x-tra ikväll han :) men va gör det?
Vi hittar säkert på nåt skojsigt han och jag.

En kopp kaffe till kanske?


 Så här gosigt hade Simon det imorse ;)


Tisdagstema ~ 27 Juli 2010

2010-07-27 @ 00:30:33

Veckans tisdagstema är semester.
Därför lägger jag uppe en bild från resan till vår semester till Gotland.



Här sitter vi på färjan på väg över, och Lilleman ja, han orkade inte vara med nåt mer :)


2010-07-26

2010-07-26 @ 12:47:59
Nu var det jue sådär länge sedan jag bloggade igen (läs. ett par dagar)!

Ja, sist var det fredag och Lilleman skulle nattas, det var då jag bad er läsare hålla tummarna för att det skulle fungera med sömnen... och tro det eller ej det gjorde det!?
Så jag måste passa på att skicka en stooor ros till er som höll tummarna ;)

Den natten så somnade han 23 och vaknade klockan..... 13 dagen efter!!!
Så min behövliga sömn, den fick jag natten mot lördag iaf :)

Nu funkar det med sömnen iaf, med lilleman, men nu har vi ett annat problem (känns så fel att säga, men hittar inte rätt ord).
Han vill inte sova i sin egen säng längre, så nu 2 nätter har Micke blivit utvisad till vardagsrummet och soffan, medans lilleman och jag tar sängen.. då sover han hela natten igenom utan större besvär vid nattningen.

Annars då??
Jo, i lördags var det surströmming hemma här; Micke och Malte sprättade en burk, medans jag och Simon höll oss till lite mer "trevligare" måltid; pasta carbonara!

Igår skulle vi egentligen ha varit på middag hos mamma och pappa, men blev bjudna på födelsedagsmiddag hos svärfar ist, så middagen i Timrå blir idag.. men det gör inte oss nåt alls.

Idag var Micke tvungen att jobba ett par timmar, men det gör inget för då kan jag och Simon mysa lite... bara han och jag ;)

Nu: KAFFE!

...

2010-07-24 @ 13:14:11
Följ min blogg med bloglovin

Lite tröttsamt

2010-07-23 @ 20:54:05

Idag är det fredag och det innebär tidig kväll för Micke som ska jobba klockan 4 imorrnbitti (i natt)!

Ja, det blev samma visa i natt som andra nätter denna vecka; Lilleman somnade (faktiskt i tid) och sov till klockan 2, då var det dags att börja gnälla och bli helt hysterisk igen :(

Men nu så fick faktiskt Micke lov att ta honom en stund så jag fick sova lite iaf.. hade jue haft honom hela dagen och kvällen då Micke kört ved och det tär faktiskt på krafterna av att sitta och lyssna på gråt hela dagarna.. han vill helst bli buren åxå, och det klarar inte ryggen av en hel dag :s

Han somnade om efter att ha fått nåt kallt att dricka och bitringen, så antagligast är det tänderna som spökar, och sov ända till halv 6 imorse.. då var det dax för matslurken han hoppade över igår kväll!
Sedan somnade han (vi) om till halv 11!

Har nyss nattat honom nu, så vi får se om han sover resten av natten eller vaknar sedan igen?
I natt hoppas jag verkligen att han sover eftersom jag är ensam efter 3 :s

Det blir en aning jobbigt och tröttsamt att ha honom sådär, iaf då man inte är van.
Han har jue sovit nätterna igenom sedan han var 5veckor och före det så berodde det på amningen, att han inte blev mätt..

Nej, nu ska jag kolla runt lite mer, sedan blir det avplockning i köket.

Håll tummarna för mig i natt ;)

 Bilden lånad fr. google.


22 juli

2010-07-22 @ 20:58:29
För er som inte vet det så är det min namnsdag idag ;)

Inatt blev det inte mycket sova alls.. Lilleman vägrade somna före 23 och sedan så var det dags att vakna vid halv1 och 2 och VÄGRA att somna om!?

Samma är det på dagarna åxå, han verkligen kämpar in i det sista för att inte somna.. undrar om det beror på att han ska hinna med så mycket i utvecklingen nu att han inte "hinner" sova??
Eller så är det den omtalade separationsfasen som tagit sin skruv...

Anyway; Åsa m. fam. var och hälsade på idag :D jättetrevligt var det!
Vi tog till och med oss en lunch på E-14 baren, bägge familjerna :) och Lilleman fick smaka köttfärssås idag *smaskigt värre*
Ok, han har jue ätit spagetti och köttfärssås förr, men då har det varit hans mat (läs. burkmat), men idag fick han den "vuxna" sorten :)
 
Nej, nu ska jag snart slå mig ner vid tv:n och invänta sambon som kör ved, sedan blir det en dusch.

Bilden kommer från Nestlé


Ledsen, sårad och arg

2010-07-21 @ 18:42:30

En sak som jag har retat mig på är folk som tror sig veta och förstå allt!!

Detta hände för ett par veckor sedan; en kvinna som jag känner lite flyktigt sitter och predrikar för mig om "hur viktigt det är att jag skaffar mig ett jobb, för OM det händer Micke nåt så står jag där utan både hem och ekonomi och hur ska det gå då?"

Jag berättade för denna människa att jag har sökt jobb och verkligen legat i på den fronten, men det är inte så lätt att få nåt för mig pga knäskadan och till råga på allt så är det faktiskt svårt i övrigt åxå..
Men hon satt där och malde på om allt mellan himmel och jord och verkade inte alls lyssna på MIG.
Enligt henne så är arbetsförmedlingen skyldiga att hjälpa mig att få ett jobb, men så vet jag att det inte är, eller mina handläggare där har då aldrig hjälpt mig iaf utan bara ruskat på huvudet då jag kommer :s

Jag hoppas verkligen att efter mammaledigheten är slut så får jag nåt, åtminstonde på prov så att jag kan slippa höra dessa kommentarer hädanefter ;)



100720 - Tisdag

2010-07-20 @ 15:26:35

Vilket underbart sommarväder vi har detta år!

Igår var vi och slängde lite sopor på Blåbergstippen och lämnade in vår fåtöljer på samma gång.. har ingen plats för dem nu + att vi ändå håller på att kolla efter en ny soffa åxå :)
På väg hem så svängade vi in till svärfar och hämtade det nya köksbordet och bokhyllan vi fått, så nu har vi både rensat OCH dragit hem lite mer.. aldrig nåt som är bra ;)

Natten mot igår vaknade Lilleman vid 2 och skrek och var jätteledsen, antagligen så berodde det på tänderna så han fick alvedon, lite kallt att dricka och bitringen och därefter slocknade han i sängen bredvid mig, så Micke blev utkörd från sovrummet ut till soffan ist :D

Idag så skulle Micke egentligen ha farit ner igen med lite mer skrot, men är hemma och städar upp ist.. spelar ingen roll egentligen.

Nu har Lilleman vaknat efter sin tupplur, eller han blev väckt av grannen som var tvungen att klippa gräset just nu :(

Update senare.


bra väder och trevligt sällskap

2010-07-18 @ 22:24:13
Ja, det sammanfattar vår helg klockrent :)

Mamma och pappa kom igår eftermiddag och hade med sig "snigeln" aka husbilen och var barnvakt på kvällen då vi skulle gå ut och käka en bit god mat och umgås ♥
Trevligt hade vi, trots att det tyvärr inte blev nå kina, utan grillbiff.. men ska ta kina den 29:e eller efter den 29:e för då har vi varit förlovade i 5år!!

Igår kväll när vi kom hem så var det kvavt men ändå varmt och inget regn här, men i stan så regnade det.. det blev liiite åska på nattkröken, men inget som märktes av utan bara blixtarna som syntes *pust* och tur va väl det :)

Natten mot idag så sov jag dock inte mycket... Micke har inte gjort nå annat än snarkat och snarkat, eller jo, han smaskade i sömnen åxå :mad: så från sisådär halv2 i natt till halv 9 imorse så fick jag kanske sova i 2-3 timmar... suck!!

Idag har det inte blitt så mycket gjort: umgåtts så mycket som möjligt med mamma och pappa, då de åker i väg en sväng till med "snigeln" till veckan.

Nu måste jag försöka mig på att natta lilleman, men skriver en rad eller 2 imorrn.

Jo, det är inte "bara" 3 tänder där uppe på G, utan minst 3 uppe, kan vara 4 + en nere åxå :)



Lördag 17 juli

2010-07-17 @ 12:44:53
Ikväll har vi barnvakt, ska ut och käka en bit mat och bara ha det mysigt.. bara vi 2
Ska bli såå super mysigt att bara rå om varandra ;)
Tyckte dock att jag hörde ryktas nåt om att det skulle bli JAG som får köra hem ikväll.. hm, nåja det ska väl gå bra det med.
Får ta varannan gång med "drickat" och eftersom jag drack ett par glas vin igår så är det inte mer än rätt att Micke får sig en öl eller 2 ikväll.

Idag har Micke jobbat och ännu har han inte dykt upp hemma, men han är på väg :) Blev en x-tra körning till Bollnäs åxå dessutom skulle han svänga förbi hos svärfar och kolla på någe grejjer.

Annars så har han jue semester nu i 2 veckor, OM man räknar bort x-tra jobbet på lördagarna.. men skönt är det iaf, att slippa kliva upp och väcka honom till halv7 på 2 veckor.
Kan hoppas på att Lilleman håller sig lugn och harmonisk fram till 8-9 på morgonen åxå nu då under semestern ;)

Nepp, om man kanske skulle ta och plocka i och ur diskmaskinen och hämta tvätten...
Näää orkar inte just nu, för nu är det KAFFEdags :)


Lilleman 7månader

2010-07-15 @ 13:29:06
Idag blir alltså vår Lilleman Simon 7månader.. tiden bara springer iväg jue.

Tänkte skriva en lista på vad som hänt under dessa 7månader.

♥ Han har fått sina första tänder, 4 månader var han då :)
♥ Vände på sig från mage till rygg, ca 5,5 månad gammal (läs. ung)
En liten notis: Men nu har han slutat vänt sig, HATAR att vara på golvet nu för tiden :s
♥ Sitter utan stöd, började kunna vid samma tid som vändningen.
♥ Brukar få smaka mat av mamma och pappa.

Är säkert en massa mer som jag inte minns nu, ni vet hur det är med åldern ;)

Och här kommer bilder på Simons första 6månader :)

               




                        


                                              






Bilderna är i ordning, från nyfödd till 6månader ;)
Nästa "kollage" blir när han fyller 1.. 

Nu: KAFFE!

Jo föresten; har kännt/sett att det är fler tänder på G, och det är inte bara 1 utan (minst) 3(!) i överkäken.. så nu snart hugger han!

100714 - Onsdag

2010-07-14 @ 22:52:16
Idag är det en månad sedan jag såg min Mercedes sist ;(
Hon kom in vid 21.45, åt lite och sedan 21.50 släppte Micke ut henne igen.. sedan dess är hon borta... :question:

Nu till dagens datum;  
Idag har det varit sol och värme igen, dock inte lika varmt som igår och ingen åska blev det heller *pustar ut*
Fick kaffebesök imorse igen och det va trevligt.. 

Har varit och hämtat ut förstoringarna som vi beställde på Simon och hans farmors mor från Gotlandsresan ;) de blev kanonbra :thumbup: och nästa kort som ska framkallas är de från dopet, och tackkorten från dopet förvisso.. inte lätt när man börjar bli gammal och gaggig heller!?

Nu ikväll så var vi på fika hos Bodil och med oss därifrån fick Simon 2par skor.. det tackar vi så mycket för, kanske inte syntes som så på Simon under provningen, men han tackar :)

Efter fikat så for vi hem och Simon fick premiärduscha.
Han som är van att bada i sin badbalja, men så ikväll blev det en liten ny grej: Jag satte in hans matstol (Antilop fr. IKEA) och där fick han sitta under tiden och tro det eller ej, det funkade mycket bättre än att bada, så hädanefter blir det den proceduren :)
Då kan jue jag göra det utan hjälp från Micke.
Och en fördel till är att då blir jue stolen ren åxå på samma gång ;) det gäller att vara smart, annars blir man.... ja, ni vet :)

Nä, nu ska jag snart kolla om Våfflan vill komma in (hon försvinner inte långt hon inte) sedan blir det nog natta för min del.


Varmt och åska

2010-07-13 @ 20:47:03
Hann bara skriva klart förra inlägget, se på VBÅ och ge Lilleman mat så fick vi besök av Mats.

Det är ganska så skönt att ha honom som "granne" för då på dagarna så har jag lite sällskap, av nån annan än Simon vill säga :)

Då Micke kom hem så följde vi med hem till Mats eftersom han ville ha hjälp att bära lite grejjer och då de var på väg att gå så började åskan att gå så bestämde jag mig för att ta med mig Simon och hänga med.. jag stannar verkligen inte hemma ensam under ett åskoväder :s inte efter vad jag var med om som liten :o

Efter "bärhjälpen" så gick vi alla vidare tillbax hem hit och tog oss ett skrov från baren.. ;)

Åhhh, måste verkligen duscha ikväll igen, hoppas det finns varmvatten??
Har varit typ 30 grader varmt idag i skuggan så man känner sig inte lite äcklig och geggig heller... så idag passar det med en svalkande dusch innan kvällningen.
Lilleman slocknade redan vid 20, så jag hoppas verkligen att han behagar att sova hela natten nu bara, men känner jag honom rätt så vakanr han väl vid 3-4tiden och ska kliva upp :s

Hoppas på en bättre dag imorrn, med mindre åska och kanske inte liiika varmt :p

100713 - Tisdag

2010-07-13 @ 10:27:36
Idag är jag tröttare än tröttast, och det är INTE min underbare son kan jag meddela :)
Det blev inte lika tidigt i morse iaf som i går morse, men ändå.

Igår kväll så fick vi besök, eller Simon fick besök ;) av "mormor och morfar" som hade köpt lite grejjer till Simon under deras semestertripp uppe i Storuman.. han blev jättenöjd över alla grejjer och fick till och med smaka lite glass, den lille mannen våran :D

Imorrn så är det 1 månad sedan sist som jag såg Mercedes och jag önskar verkligen att hon har det bra, var hon än är nånstans ♥
Men just nu i dessa dagar så är det inte bara Mercedes som finns i mina tankar, jag har fått reda på en sak om en person som står mig nära.
Den personen har det verkligen inte så bra nu, och jag tänker på h*n nästan hela tiden ;(
Hoppas verkligen att du får hjälp snart...

Igårdagens reklamblad från Elgiganten så hittade jag en "vill ha grej".. klicka här → vill ha
tycker det passar perfekt nu när man har barn och allt, så hade jag haft pengarna så hade det blivit ett litet inköp ;)

Nu: Kaffe, Våra Bästa År och Mat till Lilleman..


Tidig morgon med räddningsaktion

2010-07-12 @ 14:10:45
Imorse så vaknade Lilleman och var hungrig vid 4.50 eller nåt sånt..?!
Han som alltid brukar sova till minst halv 7-7 innan han vaknar för mat, om ens det.. men imorse var det tidigare än tidigast :)

Efter matslurken så gick jag och hämtade en ny blöja och då hör jag hur det piper och dunsar ute på bron/altanen, blir fundersam och för ett ögonblick så trodde jag att det var Mercedes som kommit hem, vet inte om det var den tidiga morgonen eller nåt som fick mig att tro nåt sånt :s

Men efter att ha fått på mig nån form av pyjamasbyxor och foppatofflor så kom jag ut och såg i ena hörnet att det var en fågel... närmare bestämt en trast som måste ha råkat flygit in och sedan blivit vilse och inte hittat ut igen, så snäll som man är så tog jag upp den och satte den utanför på min ljuslykta :)

Sanningen så att säga så vet jag inte hur det gick för den stackarn för mitt i all uppståndelse så sprang Våfflan ut och satte sig, så min räddade fågel kanske inte finns bland oss längre heller :o

Jag och Simon har varit på vift idag ;) men inte så långt ifrån hemmet att vi behövde ha med oss skötväska eller mat...
Vi fick besök på fm av Mats som har flyttat in i vår gamla lägenhet, så efter lite tomsurr och kaffe hemma här så bestämde vi oss för att hänga på hem till honom för att se hur han har fått det :)

Lägenheten var sig lik, och för en sekund så längtade jag faktiskt tillbax, då det "bara" var
vi och Mercedes + fåglarna.. men Simon hade kunnat fått vara med han åxå :D

Nej nu ska jag kolla Lilleman som sover i vagnen..



Bilden kommer från google


3-vligt värre

2010-07-11 @ 00:48:12

Idag har vi hela familjen varit hos svärfar på god middag :)

Tyckte det var väl behövligt att få komma iväg en sväng och bara umgås och ha det trevligt en liten stund..
Okay, att en stund blev hela kvällen åxå, men va´ gör väl det?

Simon visade sig från sin bästa sida och höll sig glad och nöjd hela kvällen, fick tom sova en liten stund ute i vagnen och tur var väl att vi hade ett (läs. helt) myggnät, för fy faen vad mycke mygg eller knott det var :o

Igår kväll när jag pratade med mammsen i telefon så bestämdes det att nästa lördag så ska jag och Micke ut och käka en bit god mat medans Simon får vara hemma med "mormor och morfar", det kan jag tala om att jag ser fram emot vääääldigt mycket :) Tycker det är på tiden att vi får en kväll på tu man hand om man säger så ;)

Nej, nu blir det snart att krypa ner i sänghalmen och sova.

Saknar dig, Mercedes kom snart hem.. tänker på dig dag som natt ;(

 


 


9 Juli 2010

2010-07-09 @ 13:36:01
Och det är gatufestvecka :o

Har inte varit på Gatufesten sedan 2003 och då var vi bara där 1 dag.
Ja, det kanske låter som om jag inte är/var tacksam för "bara" 1 dag, men det är så att ALLA andra år som jag har varit så har det varit 3dagars ibland tom 4 om man räknar med onsdagen och invigning :)

Saknar verkligen att kunna kliva på bussen och fara in och bara ha kul, sådär kul som jag och Åsa hade det jämt under denna vecka :)

Tro mig, det är inte så att jag ångrar att jag fick Simon utan det är bara det att ibland så känner jag mig så missunnad..

Jag skulle väl åxå kunna gå ut en kväll tex med Åsa och ha en "krogrunda" medans Simon är hemma med pappa, men det funkar inte så, inte nu längre iaf.

Micke har jue börjat jobba x-tra på posten, så på fredagskvällarna lägger han sig mellan 21-23 för att sedan kliva upp till halv 3 och fara och jobba.
Kommer hem till 9-10 på morgonen och sover hela eftermiddagen, och då automatiskt blir hela helgen förstörd OM jag skulle vilja hitta på nåt :s

Visst jag ska väl inte klaga egentligen, men ibland så känns det som om vårt familjliv kommer i sista hand efter arbete och hjälpa alla som behöver hjälp :( och det är jue som Micke säger att det är jue x-tra pengar.....

Dessutom så vill inte Micke att jag ska gå ut heller så då skiter det sig iaf, OM jag skulle ordna barnvakt till Lilleman

Nej, nu blir det att kuta ner i tvättstugan och hänga det som ligger däri :)

~100708~

2010-07-08 @ 13:07:01

Torsdag är det idag, och solen lyser med sin frånvaro just nu :( menmen kan inte vara på topp jämt.

Simon somnade inte förrän midnatt i natt och vaknade sådär pigg och alert vid 8 tiden imorse igen, så det var bara att kliva upp och göra en flaska ersättning och starta dagen det, för somna om efter maten det ville han inte heller :s
Vet inte alls vad det är med honom, vissa dagar så flyger fan i honom.. vägrar sova och vägrar äta, men är ändå glad och det är väl det som är huvudsaken?!

Men nu sover han iaf, efter att ha halv sovit i soffan sittandes (lite lik morfar kanske) :D

I lördags var det jue dags för Simons stora dag (dopet) och det gick klockrent, varken arga miner eller grin från vår underbart snälle son, trots det var 32grader i skuggan.
Tur att vi höll till i kyrkan under dopet eftersom där är det jue liiite svalare iaf, men man kände ändå av värmen.
Både jag och Micke är så nöjda och glada för alla presenter Simon fick och jag tror att Simon inte har nåt att klaga på heller ;)

Tänkte lägga ut lite bilder från dopet senare när mamma och pappa kommit hem från semestern.. korten ligger i deras kamera.

Hade planer på att åka ut till den "stora staden" idag och kolla efter lite grejjer till Lillemannen, men så surrade jag med Micke igår kväll och han kunde hänga på imorrn efter jobbet, så det får väl bli så då... det känns lite ok det med, för då behöver inte jag parkera där inne *hua*
Köra i stan har jag inga som helst problem med, men parkera det gör jag bara inte *tihi*

Nu: Kaffe (som vanligt)



Denna fröken är fruktansvärt saknad hemma här just nu..
Sängen känns hemskt tom om nätterna ;(


Nu äntligen

2010-07-07 @ 23:13:13
så har vi fått in internet i "nya" huset.. det tog jue "bara" sisådär 1 månad för (snabba) telia ;)

Vi trivs jättesuperbra här nere "på byn", men visst hade det sina fördelar att bo i vårt lilla röda hus i skogen åxå...
Tex, så trivdes katterna bra mycket bättre där uppe, och det har visat sig på några mindre roliga sätt:

Våfflan praktiskt taget VÄGRAR att gå ut, så henne måste vi ha en låda framme åt, för annars så gör hon sina behov i öppen spisen (har hänt att hon kissat där 1 gång)!?

Mercedes hon har vi inte sett röken av på 3 veckor!!!!!
Hon gick ut på kvällen vid 22-tiden den 14 juni och sen dess är hon borta ;( det är förvisso folk som ev. har sett henne, men vi (jag) är ändå hur jäkla orolig som helst.
Första veckan hon var borta så grät jag hela nätterna igenom och nu brister det ibland för mig..

Nej, nu ska jag försöka natta min Lilleman, som vägrar sova i kväll!

RSS 2.0