Sista dagen på april 2011

2011-04-30 @ 11:24:15

Sitter här i min ensamhet då bägge mina medboende sover.. och Våfflan är ute, funderar på kvällen och vad man ska tänkas hitta på?!
Det lär väl bli som alla andra år - inte ett jäkla skit, bara sitta hemma och uggla vid dator eller TV:n *blä*

Nej slut på klagandet, det är jue positivt att våren är här och solen ja, den brukar jue skina fast inte just nu kanske!?

Igår då vi hämtade Simon på dagis så blev han först glad över att se oss, men kom på ganska snabbt att vi var där för att hämta honom så han kastade sej ner i golvet och började stortjuta en stund, men det gick snabbt över

Vet ni, jag har en ny mobil!?
Min Nokia 6110 Navigator börjar bli ganska körd nu efter en massa kast i golvet och nån som är där med sina geggiga småa fingrar och petar så det blev en Sony Ericsson igen.

Hittade först en beg. SE X10 mini pro för 1100kr som jag blev skitsugen på eftersom jag har verkligen sparat pengar till att köpa en sån, men så pratade jag med pappa som hade redan hittat en ny SE J108I för 995kr och han tyckte det var bättre med en sån, så jag fick väl ge mej i den frågan då.

Så pappa var ner i Birsta och köpte den åt mej så jag bara väntar att få hem den hit..

Jag kan ärligt erkänna att jag blev liiite pytte lessen att jag inte kunde ta den för 1100, men aja, huvudsaken är att det går att ringa på den och sms:a och jag får väl fortsätta drömma då.

Håller faktiskt med pappa i det fallet att det är bättre att köpa nytt så man får garanti och så OM det skulle bli nåt.

Nej, nu ska jag väcka pappan till min son och sen ska jag fanimej ha lunch.

Hoppas ni får en härlig kväll.

Puss på er ♥


En ofrivillig bloggpaus

2011-04-28 @ 13:21:34
Som ni märkt så har jag inte varit så aktiv ute på internet den gångna månaden, och det beror på internetproblem, bla att modemet pajjade!
Men nu har vi ett nytt så nu ska man väl komma igång med alla bestyr igen då!

Vårslasket, det kom och gick lika fort som en racerbil tror jag.. Lilleman hann knappt använda sitt galonställ och stövlar innan det var dax att ta fram vår/sommarkläderna
Och vad kan vara mer underbart än att sätta sej ute på altanen med en kopp kaffe och höra fåglarna kvittra i vårsolen?

Simon har varit ordentligt sjuk och inte bara 1 gång utan 3 ggr, fast andra gången så gick det över snabbt: Fick förkylning till att börja med, den höll väl i sej i ca 1v och fick komma tillbax på dagis och vara där 1 dag!
När jag hämtade honom då på em, så var han alldeles brännhet och jättegrining, tog febern på honom när vi kom hem och såg att han hade 38,6
Eftersom han inte verkade vara sjuk eller så, så trodde vi att det var tänder på G.
Senare under kvällen så började febern att stiga och till slut var den uppe i 40,1 och då insåg jag att det troligtvis var 3dagarsfebern.
Mycket riktigt för på lördagen så vaknade han feberfri och på em så såg han ut som en liten prickekorv på mage och ryggen.

Nu senast så åkte hela familjen på en förkylning och den har Simon nyss hämtat sej från, eftersom han vägrade äta i ca 1,5 vecka.
Enl. dr:n som undersökte honom på akuten hade han en ordentlig halsinfektion så det kan vara pga det som han inte ätit.

Ja, om ni undrar varför vi åkte in på akuten med honom så berodde det på att hans andning var så ansträngd och han led verkligen av det även då han sov, och det hjälpte inte ens med att få komma ut i kylan en stund så efter konsultation med en sköterska som tyckte det var bäst att vi åkte in så gjorde vi det!

Nu är vi alla pigga och krya igen, eller jag känner av pollenallergin iår så det snoras och rinner pga detta nu, men hellre det än förkylning iaf.

Nu: Kaffe på altanen medans lilleman vilar.

Sitter ute i underbara solen och lyssnar p...

2011-04-14 @ 14:14:41

Sitter ute i underbara solen och lyssnar på fågelkvitter. Nu är det verkligen vår på riktigt! Idag är det 10 mån vår Mercedes försvann och saknaden är stor..


RSS 2.0