Nu är allt fixat...

2008-02-09 @ 22:45:36
Nu har vi äntligen fått ordning på datorn.. den är nybyggd, ny formaterad och nytt tangentbord, som för i övrigt är fruktansvärt att hålla på med image94 knapparna är för det första hårda, så man får trycka hur hårt som helst för att det ska bli nåt och sen är detta mindre så ingen knapp är på det rätta stället (där en annan är van vid att de ska vara iaf) men man lär sig med tiden... OBS: Ha överseende med min stavning den närmaste tiden!!

Aja, dagen har vart väldigt lugn och innehållslös eftersom Micke hade huvudvärk hela förmiddagen.
Så jag som var duktig och klev upp tidigt och klädde mej, sminkade mej och trodde att vi skulle fara till stan för att köpa en födelsedagsprsent till "svärmor" hade inget för det heller!!
Men det kommer en dag imorrn åxå..

Just nu så är Micke hos Rolf och skulle hjälpa honom att trava ved... förstår inte hur det kunde bli hans problem men men, det kan jag ta nu, när jag kan sitta vid internet igen image113 ska kanske försöka mej på lite avancerade designtips här på bloggen *hihi*

Jag måste passa på att tala om nåt skitkul och totalt korkat... alltså hur korkade än en kille kan bli så aldrig har jag hört mer dumt än detta; igår så skulle Micke och Rolf fixa lyset på Chevan (det slutade att funka i måndags), vi var ner på Biltema och köpte ett halv/helljusrelä för att det var antagligen det som inte funkade.
Micke kom hem i natt när kl var efter 3 och berättade att det var inget fel på relät som redan satt där... utan det var lamporna som hade gått!!!!image114
Alltså det måste väl ändå vara det första man utesluter... men inte dessa två heller image105 *suck* ibland kan man undra vad det är man har gett sig in på..

Var i alla fall och hälsade på hemma hos Åsa och Leif i torsdags, det var mysigt.. är inte så långt kvar nu tills lilla Max tittar fram.. tycker att det ska bli så spännande!!

Micke sa idag att han vill åxå ha en liten en, och tro mej det vill jag med, men pga vissa bekymmer så får vi vänta med det ett tag framöver..
Det kommer när man minst anar det sägs det, och det hoppas jag, för det skulle vara så mysigt med en liten flicka som lille Max kan bli tillsammans med när de blir äldre *hihi* men Micke vill hellre ha en pojke som ska hjälpa honom att skruva med alla dessa skrotbilar han drar hem *suck* ännu mer tvätt!!
Nej då, vi blir glada för vad vi än får.

Nu ska jag fortsätta med att hitta alla mina favoriter igen, som försvann i formateringen... jag vet att jag skulle ha sparat dem på en diskett eller skiva, men hann aldrig med mej innan de försvann...

Ses när vi hörs!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0