Slut redan??

2009-10-19 @ 08:10:43
Helgen slut igen, vart tar de vägen egentligen??
Det skulle faktiskt ha varit skönt att få sova länge en dag till iaf, men icke då... aja, vila får man göra när man blir gammal..

Vår helg har varit som alla andra helger, vi har sovit och Micke har varit ute och pysslat på med traktorn inför försäljningen, som förhoppningsvis blir av idag eller imorrn enligt vad köparen har sagt!

Mamma och pappa kom upp i lördags med lite grejjer som jag "skickat" efter från Lidl, är jue närmare för de att handla det jag vill ha därifrån.
Så de kom med ostbågar, och ravioli.. alltså om ni inte har prövar Lidls ostbågar så gör det.. har då aldrig ätit godare.
Jo, åxå hade pappa med sig sin kamera, som vi ska låna till förlossningen.. min är jue så "bra" att det ingick ingen laddare till den, så man får ha med sig en massa batterier då man ska använda den en hel kväll.. så därför lånade vi hans med tillhörande laddare!

I går så satt vi bara hemma och glodde på TV:n och på kvällen så tog vi och hälsade på hos Erik som vi inte har träffat på hur länge som helst.. vi ringer och ringer, men han är aldrig hemma, jo igår då, så då passade vi på att åka dit på kaffe.

Idag så snöar det igen... eller det är väl snöblandat idag med, men ändå SNÖ.. *blä*
Skulle släppa ut Benz imorse och hon såg så besviken ut när hon kom ut på bron och såg snön.. var ute i bara 10 minuter och kom sedan in, nu går hon runt och jamar och tycker synd om sig själv.. Våfflan är på "reta matte" humör och jag tyckte att hon rev nåt i köket alldeles nyss...

Nu: Kolla upp Våfflans bravader i köket.
Sedan: Fortsätta packa BB-väskan, börjar bli dags för det nu på utt i fall att.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0