1 år äldre

2009-09-10 @ 18:56:48
Jaha, så har man blitt ett år äldre då´rå, tycker inte det är nån större skillnad, kanske ångesten över att "bara" ha 3 år kvar till 30!!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, varit trött och haft småont i huvudet hela dagen, kan bero på att jag sover så oroligt på nätterna.

Trodde att jag höll på att bli sjuker förut idag åxå, har haft ont i halsen i snart 2 veckor+att idag så har jag haft en sån fruktansvärd torrhosta, men det är inget mer, så man får se vad som händer... har jue inte träffat på nån med svininfluensan och håller mig hemma så förhoppningsvis är det inte den - vill jue undvika allt som har med den att göra, så länge som jag är gravid iaf.

Läste i tidningen att nu får inte papporna följa med in på förlossningen heller pga ovanstående sjukdom (om de uppvisar sjukdomssymptom), så nu blir det att hålla M. i karantän den sista månaden (november) så han inte blir dålig.. närå bara skoja, kan inte han följa med får jag väl ta med nån annan.. vette fan vem menmen!

Idag är det sista dagen för Benz´s penicillin och jag vet inte vem av oss som är mest glad över det - hon eller jag!?
Hon har fått för sig att gå ut vid 4-5 på morron och då måste jag kliva upp och ge henne medicinen först och allt som allt, tar det ca 10 minuter och då har jag hunnat blitt pigg, så då är det ett rent helvete att ens försöka att somna om!
Kan jue inte vänta med att ge henne det till senare heller för hon kommer inte hem nåt mer under dagen utan kommer smygandes på kvällen och då ska hon jue ha nästa kur... *suck*

Imorrn ska jag ta mig en tur till Fränsta på banken, fixa så att jag har kontot där ist för Timrå, och fixa internetbank, tänkte försöka ta mig dit till öppningen så man slipper folkmassorna och kruxet med att hitta parkering där utanför - är jue inte lite trångt där heller.?

Nu ska jag ta mig en mugg varm choklad och hålla tummarna för att vi får hålla oss friska fram till förlossningen iaf..



Kommentarer
Postat av: Bodil

Jag kan följa med dig om M är sjuk =) Har ju licksom klarat av fyra förlossningar varav en själv så jag känner mej ju ganska bekväm.. Hade inte det varit att man måste plugga så många år hade jag läst till barnmorska.



Åk du till fränsta till tio för sen kommer ALLA pensionärer i rasande fart med sina rollatorer =)



Vi är lite förkylda nu (ingen grisförkylning dock) men när vi bli friska ska jag ta en prommenad upp till dig och titta på huset =) Kramizar

2009-09-10 @ 22:12:46
URL: http://trollmammas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0