Solen skiner och vi med den :)

2010-04-20 @ 12:38:13
Eller vad man nu kan skriva

Ska börja med att tala om att natten till igår så vaknade Simon och var såå ledsen så, skrek och grät precis som om han hade ont nånstans!?
Så jag tänkte det att det kan vara en tand på G eftersom han har varit grinig och dreglat hur länge som helst + att han ska stoppa in allt i munnen och gnaga på det.. och mycket riktigt, där inne längst fram nertill så kändes det lite vasst och hårt!!

Kollade igår igen och såg/kände att det är 2st(!) på G, bredvid varandra.. lillbubben mammas, inte konstigt han har ont heller.


I fredags så fick jag inbjudningskorten till dopet och de blev sååå bra så, nu är de igenklistrade och adressen är skriven, ska bara köpa frimärken och lägga på lådan, men vissa lämnar vi direkt till, lämnade 1 igår så nu är det på G, gudmor/fadder är bestämd och det blev bra det med, vi fick som vi ville 


Det märks att det är vår, iaf på katterna.. Våfflan som har vägrat vara ute under hela vintern (har nästan varit tvungen att kasta ut henne) har börjat vara ute hela dagarna, självmant och Benzen, henne ska man inte ens prata om; går ut vid 4 och kommer in en sväng för mat vid 7-8, sen är hon ute till kvällen och kommer in och sover, förstår inte hur de orkar!?
1 natt förra veckan så gick Mercedes ut vid halv10 och kom inte in förrän på morgonen vid 7, men då var hon trött på fm åxå!

Nej, nu ska jag fortsätta mitt tomsurfande tills Lilleman vaknar, då blir det en tur till postlådan och kanske han kan sova en stund ute - trots att han avskyr att sova i vagnen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0