En ofrivillig bloggpaus

2011-04-28 @ 13:21:34
Som ni märkt så har jag inte varit så aktiv ute på internet den gångna månaden, och det beror på internetproblem, bla att modemet pajjade!
Men nu har vi ett nytt så nu ska man väl komma igång med alla bestyr igen då!

Vårslasket, det kom och gick lika fort som en racerbil tror jag.. Lilleman hann knappt använda sitt galonställ och stövlar innan det var dax att ta fram vår/sommarkläderna
Och vad kan vara mer underbart än att sätta sej ute på altanen med en kopp kaffe och höra fåglarna kvittra i vårsolen?

Simon har varit ordentligt sjuk och inte bara 1 gång utan 3 ggr, fast andra gången så gick det över snabbt: Fick förkylning till att börja med, den höll väl i sej i ca 1v och fick komma tillbax på dagis och vara där 1 dag!
När jag hämtade honom då på em, så var han alldeles brännhet och jättegrining, tog febern på honom när vi kom hem och såg att han hade 38,6
Eftersom han inte verkade vara sjuk eller så, så trodde vi att det var tänder på G.
Senare under kvällen så började febern att stiga och till slut var den uppe i 40,1 och då insåg jag att det troligtvis var 3dagarsfebern.
Mycket riktigt för på lördagen så vaknade han feberfri och på em så såg han ut som en liten prickekorv på mage och ryggen.

Nu senast så åkte hela familjen på en förkylning och den har Simon nyss hämtat sej från, eftersom han vägrade äta i ca 1,5 vecka.
Enl. dr:n som undersökte honom på akuten hade han en ordentlig halsinfektion så det kan vara pga det som han inte ätit.

Ja, om ni undrar varför vi åkte in på akuten med honom så berodde det på att hans andning var så ansträngd och han led verkligen av det även då han sov, och det hjälpte inte ens med att få komma ut i kylan en stund så efter konsultation med en sköterska som tyckte det var bäst att vi åkte in så gjorde vi det!

Nu är vi alla pigga och krya igen, eller jag känner av pollenallergin iår så det snoras och rinner pga detta nu, men hellre det än förkylning iaf.

Nu: Kaffe på altanen medans lilleman vilar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0