Lilla kissen!!

2011-10-27 @ 13:15:30
Tycker att det var alldeles för längesedan jag skrev nåt om Våfflan :)

Hon har blivit jätteduktig och är ute nästan hela dagarna nu, så därför har inte vi haft nån låda framme åt henne på hela sommaren och inga olyckor har det skett heller :)

För ca 1 månad sedan så fick vi ett infall och köpte en kattlucka ner till källaren, för där nere älskar hon att vara o vi vill inte ha dörren öppen hela tiden pga Simon.

Så det blev en såndär billig från Jula.

Från början så var hon tveksam, men när jag skulle ner till tvättstugan och skyndade mej att stänga dörren innan hon hann komma i fatt så ja, då var hon ju så illa tvungen att använda luckan - som nu är hennes bästa vän då Simon är på sånt humör att han ska jaga henne :)
Dessutom har vi fått bort det där förbannade jamandet om nätterna då hon vill gå ner!



Ja, såhär trött är hon på dagarna när Simon är på dagis - då kan hon vara inne hur mycket hon vill utan att nån jagar henne :)

Vi brukar självklart säga till Simon på skarpen när han är dum mot henne, men ja, det är inte alltid han lyssnar.
Det är tur att hon är så smart att hon går och gömmer sej för honom vid såna tillfällen!

Kommentarer
Postat av: Tess

Ja, det där med barn och katter är inte alltid så lätt :-) Men jag tycker det är bra att man har djur så de lär sig. Här har vi en riktig barnkatt. Connor kan vara hur hårdhänt som helst mot honom och han bara njuter. Vår andra katt gillar däremot INTE barn så hon håller sig utom räckhåll.

2011-10-30 @ 21:50:57
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Tess

Svar: Ja, en del katter behöver mer trygghet än andra. Vår "barnkatt" var lite halvskygg eftersom han växte upp i en lada, men han träffade ändå barn då och då. Vår andra katt dumpades av en barnfamilj på en campingplats där hon bodde i flera månader innan hon togs om hand, utsvulten och uttorkad med lätta brännskador på trampdynorna (mycket asfalt på campingen och väldigt varm sommar).

2011-10-30 @ 23:26:27
URL: http://highlandertess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0