Värmen och solen är tillbaka :)

2011-06-28 @ 19:23:40
Denna vecka är Simon ledig från dagis - helt ofrivilligt faktiskt då Micke inte har hunnit med att skruva med bilen  min och därför har jag nu körförbud på Bosse Passat.. men va´ gör det i denna värme?

Igår var det ca 25 grader varmt hela dagen men idag har det nog varit uppemot 30 grader hela dagen :)
Nackdelen med denna värme är att Simon inte vill sova så NU har han nyss somnat efter att ha varit uppe sedan 11 idag, menmen, får ta det i natt när (om) han vägrar sova då ist..

Hoppas så innerligt just nu att det inte är som jag tror.. Ja, det går vattkoppor på dagis och Lilleman har fått några små röda prickar på fötterna och magen, men det är bara det (ännu) så jag vet inte om det är koppor eller värmeutslag.
Hade det varit en helt normal sommar eller månad/vecka osv hade jag inte brytt mej, men då vi ska på dop nästa helg så vill jag att han ska vara frisk, men är han inte det så har jag redan ordnat barnvakt - på utt i fall att liksom ;)

Jaja, tur är jue att vi iaf har haft kopporna men synd skulle vara OM han åker på dem nu när det är sommar och varmt, menmen inget man kan styra över...

I helgen var vi iaf och hälsade på lille Felix som var såååå söt så :) så nu är jag ännu mer sugen på en lillebror/syster men vi ska åtminstonde vänta och se vad som händer efter min operation..

Nää en liten update från ett soligt Viskan fick ni iaf.
Lite bilder från igår på det så får set räcka sedan..














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0