Fredag - sista dagen på arbetsveckan

2011-06-10 @ 11:53:04
Kan inte säga detta tillräckligt många ggr, men hua vilket underbart väder vi har nu!!
Solen skiner och redan vid 8.30 tiden imorse då jag skjutsade Simon på dagis så var tempen uppe i 20 grader.

Sitter just nu med en kopp kaffe och ska snart dra ner till tvättstugan och hämta upp tvätten som ska hängas.

Igår kväll när Simon började känna sej trött där vid 22-tiden, så tog han med sej napparna själv och kröp upp i sin lillakupé (läs. säng) och la sej ner på kudden :)
Mammas gotroll som börjar bli stooora killen nu.
Snart 1,5 år, var tar tiden vägen egentligen??

En sak som jag önskar är att man kunde natta Simon vid sådär 20-21-tiden och att han sov hela natten då och kanske vaknade vid 7 på morron, men det funkar inte med honom - han är för lik mej, kvällspigg och morgonpigg.

Nu nattar man honom vid 21-22 tiden och vissa kvällar så vägrar han somna då och ska komma upp en stund till och då kan klockan bli framåt 23 innan han slocknar och sedan upp igen vid 7-8-tiden.
Ibland så är han så trött vid 20 tiden att vi brukar natta honom då, men då sover han kanske högst i 2 timmar sen ska han upp igen och då funkar det inte med att vägra ta upp honom utan han blir vansinnig på hög nivå...

Det beror inte heller på om han sover middag länge för ibland så sover han bara 45 minuter och ibland uppemot 2 timmar och det är ingen skillnad på kvällen!?
Det känns jue liksom som att vi aldrig får egentid - vuxentid då det är såhär...

Ikväll eller senare på em så kommer mamma och pappa hit :) och det ska bli trevligt med lite gäster som inte är för påträngande ;)

Nej kaffet var det ja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0