De sista dagarna under 2011

2011-12-28 @ 15:51:17
Sorry för min urusla uppdatering dessa dagar, men har varit totalt kaos och haft fullt upp efter jul och stormen Dagmar!!

Kan ju börja med att skriva om julen, den spenderades hemma (julafton) med besök av mamma o pappa precis som i fjol.
Simon fick jättemycket julklappar av allihopa och ja, han leker med allt han fått så det är väl ett tecken på att han uppskattar dem :)
På juldagen skulle vi ju egentligen ha åkt o firat hos svärfar, men på morgonen så hade vi lite sjukstuga här hemma - Micke mådde skitdåligt och vi trodde det var magsjuka så därför blev vi hemma.

Jag o Simon hade det jätteroligt med promenad och bus bara han o jag under hela juldan.
Framåt kvällen hade Micke piggnat på sej så då kunde vi umgås med honom i vardagsrummet igen.. tror inte att det var magsjuka just för att han blev pigg så snabbt + att inte vi blev sjuka...?!

På nattkvisten när det var dags att sova så började det att storma ordentligt och vi var ju förberedda på Dagmars besök, men ojoj... gick o la mej vid tolv-tiden kan ha varit 1 och tvärsomnade, men vaknade sedan 1gång/timmen av blåsten!

Vid 3 vaknade jag och blev chockad över att vi hade ström fortfarande och somnade om efter att ha legat och lyssnat på en plåt som slog nånstans (tror det var den nere vid garaget)!

Mellan 5 och 6 var jag vaken - då utan ström så det var ännu mörkare i sovrummet och jag som inte är mörkrädd i vanliga fall var det då!
Var nog pga att man inte visste OM det skulle komma nåt träd över taket då vi har en rönn och en björk precis utanför sovrumsfönstret...

På morgon när vi vaknade till var det fortfarande strömlöst och ingen mobil som funkade!
Micke gick ut och kolla om nånting hade hänt ute på tomten, men ALLT stod kvar som det ska - utomför soptunnorna, men de brukar väl tippa för lite och inget?!

Tänkte att vi skulle åka ner till Timrå för att få i oss lite frukost och så att Simon inte skulle behöva vara utan värme, för vi klarar oss ju alltid, men innan dess så passade vi på att åka upp till "det lilla röda huset i skogen"♥

Där möttes vi av en syn utan dess like - huset står ju kvar, men tallen vi hade utanför vardagsrummsfönstret har gett med sej och rasat rätt in i elkabeln som vi hade från stolpen in till huset, så ja, elen är obefintlig där uppe nu!

Inne i skogen ligger det träd huller om buller och till o med elstolpen hänger på sniskan + att ALLA träd som Micke ägde har blåsten tagit - inte många men dock ändå!!

Så det blev ingen Timrå resa i måndags, eller jag o Simon fick ju vara där nere just pga strömmen, medan Micke skulle försöka röja så mycket det bara går och det fortsatte vi med igår.
Strömmen kom tillbax efter 12timmar och det var tur det för annars hade vi nog varit 2 fåglar mindre :(

E.on har lovat att försöka skicka ut nån under denna vecka att fixa kabeln, men ja, det vet man ju inte heller.. det är ju såå många som är utan ström så det är väl underprioterad då det inte är nån som bor där...?

Tyskarna som hade tänkt att komma och köpa huset i mellandagarna o till o med sova där ett par nätter.. de får nog så gott vänta tills åtminstonde elen är tillbax ;)

Oj, detta blev ett väldigt långt inlägg - hoppas att ni orkar läsa allt...
Nu blir det iaf en kopp kaffe i väntan på Micke!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0