Hem ljuva hem

2010-03-18 @ 09:07:27
Ja, trots alla bestyr och tråkigheter hemma så är det fruktansvärt skönt att få komma hem och sova i sin egen säng och mysa med kissarna :)

Förra torsdagen så kom Micke hem från jobbet och hade åkt på en ordentlig magsjuka, så jag packade ihop lite kläder till mig och Simon och for i väg till mamma.. där vi blev kvar ända tills igår.

Ja, vad har vi gjort med mamma/mormor då.. jo, vi har varit ute och gått, varit och strosat på Coop i Timrå och även på sjukhuset med Lilleman :/

I måndags så vaknade Simon vid 8 och var som sig själv, men efter lunch och sovande så var han jättegrinig, så vi trodde det var att han hade ont i magen, men allt eftersom tiden gick så blev det mer grin och han blev varmare och varmare!
Vid halv sex så var vi inne på sjukhuset och där konstaterades det att han hade feber 38,1 och vi skulle vänta på en DR som skulle kolla honom.. klockan blev mer och mer och inte förrän efter 22 nångång kom barnläkaren!!
Det var inga som helst fel på lilleman förutom febern och att han var röd i halsen, men det kunde även bero på att han skrikit så mycket för halsmandlarna var som de ska :)
Så vi blev hemskickade med alvedon.

I tisdags när han vaknade så hade han ingen feber och var mycket piggare och igår var han som sig själv igen, förutom att han är lite gnälligare än vanligt, men så blir det.

I helgen så provade vi att ge Lilleman lite mat åxå, så han har fått provat potatis och majs, men det var ingen hit, medans potatis och palsternacka det gick i och mango som efterrätt var tummen upp :) gröt testade jag imorse, men efter en massa spottande och fräsande så sket vi i den :)

Ja, idag så bjuds det på tvättning och städning för hela slanten och blommorna ser ut som om de skulle behöva HLR trots att jag gav dem vatten igår.. men huvudsaken är att Micke åtminstonde gav katterna mat när jag var borta, tyckte förvisso att Våfflan blitt lite lättare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0