BVC och sängpremiär

2010-03-25 @ 07:43:31
Idag ska Lilleman på BVC och få (sin första) vaccination och läkarundersökning, hoppas allt ser lika bra ut som sist och att han inte blir gnällig på sprutorna, men OM han skulle bli det så gör inte det heller nåt ;)

I tisdags så hämtade vi Lillens spjälsäng hemma hos mamma och pappa för vaggan han sovit i sedan han föddes har börjat bli lite för liten, för mammas stooora kille!
Så nu i natt så var det premiär för att få sova i "stora sängen" och det gick skitbra, rent ut sagt.. han somnade vid halv elva och sov till fem, ville då ha tutten och somnade om till sex - då var det matdags.

Har börjat öva honom att sitta i sin matstol åxå korta stunder på dagarna och det går sakta med säkert framåt, bara man "bunkrar upp" med en kudde bakom och en filt eller tunnare kudde på sidan så ;)

 Klicka för större, men det vet ni väl redan?!

Han är så duktig min gospropp, ska bara stå i knät på alla, om man ens försöker sätta ner honom blir hela han stel som en pinne och blåvägrar - HAN SKA STÅ!

Nepp, nu blir det en snabbis på Facebook (som om det brukar kunna bli snabbisar där) och sedan kaffe, för mamma är trööööött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0