Rosa strumpor med svarta stjärnor

2010-02-01 @ 08:56:46
Det är vad Simon har på fötterna idag!!
Visste inte OM jag kunde förmå mig med att ta på honom ett par rosa strumpor, men som jag sa till Micke innan han for på jobbet; pojken lider inte av det + att det är bara strumporna som är rosa!

När vi var på BB för utskrivning så hade han på sig ett par röda strumpor och sköterskan som jobbade den dagen sa nåt dumt; hon frågade vad FLICKAN hette!
Jag svarade att HAN heter Simon varpå hon säger; ja, killar får jue åxå ha på sig röda strumpor...!?

Jag menar, och om min son har några strumpor som är en "tjejig" färg, det är jue inte så att jag klär han enbart i rosa/rött, sen om han har några enstaka plagg som är röda vad gör det.. lite färg i vardagen vill man väl ha, till och med om man är en liten kille på snart 7veckor :)

Vad tycker ni läsare, spelar det nån roll egentligen??

Kommentarer
Postat av: Bodil

Lite rosa eller rött dör ingen pojke av Petter har fått ärva massor av röda byxor, bodisar sockar å ja allt vad det nu kan vara det är så med större systrar =) lila är också fint som killar kan ha ;-) varför ska de bara kunna ha mörka tråkiga färger??



Och inlägget nedan...

jag tänkte sätta en bomb under bilen igår åt båda våra gubbar när de aldrig kan hålla sig hemma... kanske skulle man bo kollektivt så man får sällsakap? hihi



Kramiz

2010-02-01 @ 09:34:50
URL: http://trollmammas.blogg.se/
Postat av: Marie S

Anton har röda kläder, varför ska inte pojkar kunna ha rött. Och som du säger dom små trollen lider ju inte. Ha det så bra. Hoppas du kan komma på onsdag. Kram

2010-02-01 @ 14:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0