FÖR I HELVETE!!!!!

2009-11-01 @ 17:09:18
Om ni är sjuka och inte vet vad det är ni lider av hosta och nys + snyt er inte vid matbordet på en "vägkrog!!!!!!!"

Var nere på Baren förut och åt en bit mat, och i bordet bredvid sitter en hel familj och ALLA är jätte sjuka; sitter och hostar, nyser och snyter sig bara sådär rätt ut... dottern i familjen trodde att det kunde jue vara svininfluensan eftersom hon åker mycket buss och så jaha ja, så nu har den trevliga familjen smittat oss med det åxå!!!!!!!!!!!

Det märks väl om jag blir sjuk denna vecka eller ej!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Mike

I Argentina har Glaxosmith testat vaccinet på folk varav 12 barn dött men man fortsätter ändå.



Avslöjande av Läkemedelsbolaget Novartis Patent och anklagelse om massmord.



Mordmisstänkta blir endera dömda eller frikända vid en rättegång, baserat på en åklagares framställan av BEVIS, vilket vanligtvis hänger samman med MOTIV, MÖJLIGHET och TIDPUNKTER, kombinerat med fysisk dokumentation. För att skaffa en sådan fast bevisning spenderar polisen ofta månader i uppföljning av ledtrådar och intervjuer av vittnen. I rättegångsfasen är återskapande av händelseföljden avgörande. Jag hävdar att nedanstående handling lämnar mer än tillräckligt med fasta bevis, för att åtminstone resultera i en serie brottsåtal gentemot läkemedelsbolaget Novaratis ledning, dess representanter och andra, avseende MASSMORD och SAMMANSVÄRJNING FÖR ATT BEGÅ ETT GLOBALT FOLKMORD.



PRIMÄRT MOTIV



Det primära motivet bakom denna anförda kriminella aktivitet, är också den primära anledningen till de flesta morden i världen idag och detta motiv är helt enkelt - STORA PENGAR. I realiteten miljarder i oväntade dollarvinster från globala regeringskontrakt.



Jag kommer här att framlägga bevis som visar att "Novartis Parmaceuticals", i Basel, Schweiz, har medverkat i en sammansvärjning med korrupta "forskare" vid amerikanska arméns institut för patologi i Fort Detrick, Maryland, för att genom "omvänd rekonstruktion" av 1918 års stam av dödsvirus, skapa en "hittills okänd" stam av militäriserat "influensavirus", samt att denna [nyskapade] virusstam i ont uppsåt och i hemlighet, i mars och april 2009, utsläpptes gentemot världsbefolkningen, med det primära syftet att skapa en panikslagen världsvida efterfrågan av Novartis vaccinprodukter.



Bevisen påvisar också klart att Novartis vaccinprodukter, i verkligheten har framställts för att främja en vidare mutation av pandemin, över till mer dödliga utbrott av en alltmer virulent och dödlig sjukdom, snarare än att förkorta och begränsa det nu aktuella utbrottet. Bevisen kommer att visa att Novartis frivilligt låter sig nyttjas, (och är extremt välbetalt) för att underlätta påbuden från den globala elitens "Club of Rome", vars agenda klart kräver en massiv och plötslig avfolkning av vissa delar av jordens mänskliga befolkning.



PRIMÄRA BEVIS



För att realisera sådana oväntade vinster genom en skapad, global influensaepidemi, så måste naturligtvis en hemlig och detaljerad planering, äga rum. För att minimera konkurrens och maximera vinstmöjligheter, måste patentansökningar för skydd av äganderätt till influensavaccinet göras och säkras, innan pandemiviruset sprids. I en biologisk attack av den här naturen är tidsanpassningen extremt kritisk.



Faktiskt finns det tydliga bevis för att Novartis, den 4 november, 2005, ansökte om just ett sådant patent, och att denna ansökan den 19 februari, 2009, accepterades av USA:s Patentkontor, som utfärdade US patent 20090047353A1, för ett ”splittat influensavaccin med hjälpmedel”. http://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/baxter_vaccinepatenapplication.pdf



När nu detta patent säkrats var konspiratörerna fria att skapa behovet för deras ”hittills okända” splittade influensavaccin, genom att sprida ut i kroppen på intet ont anande mänskliga värdar, ett ”hittills okänt” splittat influensa-pandemivirus, tillkommit i ett militärt provrör.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2009/06/17/AR2009061703271.html



Den s.k. ”svininfluensan” som nu roffar åt sig nyhetsrubriker är i verkligheten en rekombinant, eller ”splittat influensa-virus”, bestående av A-stam fågelinfluensa (H5N1), svininfluensa (H1N1) och multipla stammar av den mänskliga influensan (H3N2). 1918 års dödsinfluensa som dödade otaliga miljoner människor, var likadant en rekombinant eller ett ”splittat influensavirus”, bestående av fågelinfluensa, svininfluensa och multipla stammar av mänsklig influensa.





DEN KRIMINELLA TIDSPLANEN



Den kriminella tidsplanen startar år 1977, när Dr. Jeffrey Taubenberger sammankallade en grupp av genetiker och mikrobiologer för att analysera genom-strukturen, och sedan ÅTERSKAPA (dvs. baklängesrekonstruera), vad som hävdas vara en av de mest dödliga virusstrukturer som någonsin hemsökt världen, 1918 års dödsvirus. Enligt en mängd publicerade artiklar använde Taubenberger och hans grupp superdatorer för att kartlägga dödsvirusets komplexa RNA och DNA sammansättning, därefter använde han mänskliga plasmider för att framgångsrikt återskapa 1918 års dråpare. Taubenberger slutförde sitt arbete i början av 1995, därefter lämnade han omedelbart sin anställning hos US. Army vid Fort Detrick, för att övergå till en mycket mer välbetald anställning vid National Institutes of Health. Hans nya mål var nu att skapa ett VACCIN mot precis densamma 1918-års dödsinfluensa, som han och hans grupp bara månader tidigare framgångsrikt hade ”baklängesrekonstruerat” och återskapat.



Undertecknad forskare är mycket säker på att en fokuserad brottsutredning, sannolikt skulle få fram ´prima facia´ bevis, att Tautenberger i verkligheten arbetade för Novartis som anställd vid N.I.H. och att han sannolikt också författade Novartis preliminära patentansökan av 6:e november, 2005. På sidan 2, stycke 32 i patentansökan, kan vi läsa följande citat;



”Det influensavirus [som det "patentansökta viruset" är framtaget att skydda mot] kan vara en rekombinerad stam, och kan ha erhållits genom nyttjande av genetisk baklängesteknik. Denna teknik möjliggör genom nyttjande av plasmider, preparering ´in vitro´, av influensavirus med de önskade genom-segmenten.”



Återstående delen av stycket går sedan in i en mycket detaljerad redogörelse, avseende de faktiska mekanismer som användes, när Taubenbergers Fort Detrick grupp skapade sitt pandemivirus. Eftersom ordalydelse och vetenskapsbeskrivning är i det närmaste ordagranna, måste åtminstone patentansökningens författare studerat Taubenbergers olika publicerade rapporter över sitt arbete vid Detrick.



Vidare är det här stycket än mer avslöjande, genom orden, ”kan ha erhållits”. Vem ”erhöll” detta virus och av vilken anledning ”erhölls” det? Håll i minnet att CDC och HHS vill få amerikaner att tro att pandemivirusutbrottet är en fullständigt ”naturlig” företeelse. I så fall, hur kunde Novartis ha en sådan otroligt relevant förhandskunskap i utvecklande av ett vaccin och med en så absolut PERFEKT TIMING???



VAD EXAKT ÄR "NOVARTIS"??



Kort beskrivet är Novartis International AG världens största multinationella läkemedelskoncern, med intäkter år 2008, på över 53 miljarder US-dollar. Företagets högkvarter är lokaliserat till Basel, Schweiz, hemstad för det övervärderade ”schweizergardet”, vilket tillhandahåller säkerhetsåtgärder för Vatikanstaten och Romklubben. Företagets logotyp symboliserar de ”upplysta” Illuminaternas ”eviga flamma”. Den som gräver djupare i Novartis International AG:s långa historia, finner att bolaget hade sin början, som en del i det ökända I.G. Farben kombinatet, vilket i sin tur var primärt ansvarigt för uppkomsten av Adolf Hitler och det Tysk/Österrikiska Tredje Riket.



Gräv en bit djupare och du finner att Novartis också är ensamägare till ett bolag kallat Sandoz, som forskade fram LSD och andra starka hallucinatoriska ”sannings” droger, och var leverantör av LSD till CIA, vilket tillät densamma att nå nya höjder med deras hemliga ”MK ULTRA” hjärntvättsexperiment. Dokument utlämnade till amerikanska kongressens utredningsutskott år 1977, visar att Sandoz Labs vid andra världskrigets avslutning, hade arrangerat för vissa vetenskapsmän från naziregimen, att erhålla nya identiteter i Allen Dulles CIA. Detta genomfördes under ett hemligt överföringsprogram kallat ”Operation Paper Clip”.



2009-11-01 @ 19:00:51
Postat av: Mike

Adressen som anges på Novartis patentansökan går till en postbox i Emeryville, Kalifornien. Den här adressen tillhörde fram till sommaren 2005, Chiron Inc., världens näst största TILLVERKARE av INFLUENSA VACCIN. Bolaget hade en mycket bra lönsamhet, med en rapporterad omsättning av US$ 357 miljoner för verksamhetsåret 2002, medan siffran för år 2003 nästan fördubblades till enorma US$ 678 miljoner. Detta huvudsakligen på grund av marknadsföring och försäljning av INFLUENSA VACCIN till den federala USA-myndigheten. Novartis, som ägde en stor del av aktierna i Chiron, var mycket nöjd tills katastrofen slog till år 2004 – man hade funnit att hela årets lager av influensavaccin var förorenat och utdömt.



Aktievärdena rasade efter dessa nyheter. Med aktierna på en historisk låg nivå, förvärvade Novartis snabbt resterande del av Chirons aktiestock och började omgående arbetet med att [ta fram] det omfattande ”okända pandemivirusvaccin”, som de på något vis visste snart skulle få en världsomfattande efterfrågan, särskilt om de satt på den exklusiva patenträttigheten, så skulle de effektivt kunna ”sätta vilka priser de ville på marknaden för pandemi vaccin”!!

http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?file=/chronicle/archive/2005/09/02/BUGULEGTV61.DTL&type=business



ANDRA BROTTSLIGA AKTIVITETER

Jag vill framhålla att dödande av tiotusentals oskyldiga människor, genom ett systematiskt skapande av en ”pandemi” för att skapa miljardvinster i dollar, är tillräckligt hemskt i sig själv, men det finns också bevis för att en ändå mer avskyvärd och dold agenda är i görningen, och den stavas FOLKMORD.



Det är ingen hemlighet att Adolf Hitler förespråkade upphöjande av en nordisk ”härskar ras”, som skulle behärska världen i en ”de Nya Seklernas Ordning”, kallad det Tredje Riket. Sorgligt nog, avrättades inte alla nazistiska företrädare för RASHYGIEN/FOLKMORD vid Nürnbergrättegången. I verkligheten gick den elit av bankirer som dikterade Hitlers dagordning bara under jorden, villiga att avvakta tiden tills deras gudlösa agenda för att likvidera MILJARDER människor framgångsrikt skulle kunna sättas i verket.



Beviset för att det av Novartis kontrollerade ”pandemivaccinet”, mycket möjligt kan vara ett verktyg för ett omfattande folkmord, är i själva verket rätt överväldigande.



Nu kanske några läsare frågar sig ”varför skulle ett företag, vilket som helst, vilja ta död på sina egna kunder?” Svaret är att dessa kunder ”kontrollerar stora poster i tillgångar och rättigheter. Som Kissingers rapport ”NSSM-200” sammanfattar, ”bytet” från folkmord, inkluderar kontroll över stora markområden och mineralrättigheter. Självklar är detta sekundärt, jämfört med deras förvrängda dröm om att skapa en utopisk världsordning, med endast 500 miljoner ”värdiga” människor, tillåtna att vara delaktiga i denna.





VILKA BEVIS FINNS DET?



Medan George H.W. Bush 1991 var upptagen med att rädda världen från den onde diktatorn Saddam Hussein, i enlighet med hans FN-tal om att skapa en ”ny världsordning”, råkade en dagordning för ”Initiativ Eko-92 Jord Deklaration” hamna i hederliga kristna händer. Den här agendan upprepar i huvudsak det folkmord vars riktlinjer finns med i Henry Kissingers ökända NSSM-20 rapport från 1974, vilken ställde krav på ”en omedelbar minskning av världsbefolkningen”. Hela rapporten kan nedladdas från:

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/cobden_club.htm



Min utförliga forskning visar att den massiva dödssiffran för AIDS, tills år 1992, helt enkelt inte hade förverkligats till elitens belåtenhet och att ett mer effektivt massmordsvapen måste tas fram för att uppfylla de påbud som finns inpräntade i "The Georgia Guidestones".



Bevis visar att såväl HIV viruset, som 2009 år ”okända” influensa virus, var framtaget och tillverkat i laboratorierna vid Fort Detrick.



År 1969, under ett utskottsförhör i amerikanska kongresshusets anslagskommitté, begärde försvarsmaktens avdelning för biologisk krigföring (BW) vid Fort Detrick, anslag för att utveckla, genom komplex genmanipulation (dvs. genetisk manipulation), en ”ny ”okänd” sjukdom som skulle vara både resistent till, och bryta ned ett offers immunsystem.



Kongressutskottets noteringar lyder:



”Inom de närmaste 5 till 10 åren kommer det sannolikt att bli möjligt att ta fram en ny infekterande mikroorganism, som kan särskilja sig i vissa viktig aspekter relativt [idag] kända sjukdomsskapande organismer. Viktigast av dessa, är att [denna organism] kan bli opåverkbar gentemot de immunologiska och terapeutiska processer, vilka vi är beroende av för att bibehålla vårt relativa skydd gentemot infektionssjukdomar.”



På något vis godkändes anslagen för detta ”Dr. Strangelove” projekt. AIDS uppstod på något ”magiskt” sätt inom den uppsatta tidsramen och naturligtvis råkar AIDS uppvisa exakt de egenskaper som [tidigare] specificerats av forskarna vid Fort Detrick.



Tre år senare, under 1972, publicerade den ´ännu icke flygfärdiga´ Världshälsoorganisationen (WHO), ett nästan identiskt förslag till det som 1969 lades fram av den amerikanska kongressens anslagskommitté. WHO föreslog: att försök skall göras för att utröna om ett virus, i själva verket kan utöva selektiva effekter på immunförsvaret, t.ex. genom … påverkan av T-cell funktion, till skillnad mot B-cell funktion.



Man bör också undersöka möjligheten av att immunresponsen till själva viruset kan försvagas, om det infekterande viruset, mer eller mindre selektivt, skadar de immunceller som reagerar på virusets antigener. (WHO:s rapport, vol. 47, p 257- 274.) Detta är en ”skolboksbeskrivning” av HIV/AIDS-virusets kliniska funktion.



2009-11-01 @ 19:02:13
Postat av: Mike

Kort därefter, år 1975, påbörjade W.H.O. ett omfattande ”vaccinationsprogram mot smittkoppor” i Afrika. Inom två år hade miljontals doser av smittkoppsvaccin, finansierat av U.N.I.C.E.F, levererats av Novartis och andra företag. Ett decennium senare hade oberoende journalister i Storbritannien fastslagit att omfattningen av KARTLAGDA OCH GRAFISKA DIAGRAM över EPICENTERS i Afrika, överensstämde exakt med platserna, där W.H.O., under mitten av 1970-talet upprättat vaccinationscentraler för deras smittkoppsvaccinationsprogram. (Källa, The London Times, May 11, 1987). Omkring 14,000 haitier, då ingående i FN:s ´humanitära uppdrag´ i Central Afrika, blev också vaccinerade i denna kampanj och ådrog sig snart HIV. Den personal som utförde själva vaccinationerna på haitierna, hävdar att de var helt ovetande om att vaccinationerna skulle ha varit någonting annat än en rutinvaccination.



År 1987, fick chefen för all vaccinationsproduktion vid Merck Parmaceuticals, Dr. Hilleman, världen att häpna, med sitt offentliga erkännande om att 1950 och 60-talens massvaccinationsprogram, sannolikt hade förorsakat tusentals döda i cancer varje år. Detta, enligt Dr. Hilleman, beroende på förekomsten av ett cancerframkallande virus som förorenade det första poliovaccinet. Detta viruset, känt som SV40, härrörde från döda apor vars njurceller nyttjades för att odla fram de första Salk vaccinerna. Läkare uppskattar att detta virus, innan det upptäcktes och gallrades ut 1963, under vaccinationskampanjerna injekterades i tiotals miljoner människor, inkluderande flera miljoner i Kanada. Individer födda mellan 1941 och 1961 anses vara mest utsatta för att ha smittats med SV40 och beräknas ha en 300 % större risk att utveckla cancer. Enligt Dr. Hilleman, VISSTE MERCK ATT VACCINET VAR INFEKTERAT MED SV40, men distribuerade ändå detta. Se: http://www.youtube.com/watch?v=edikv0zbAlU



Forskande läkare i New Orleans, USA, rapporterade vidare 1963 att en procentuell del av Salk-poliovaccinet, hade konstaterats ha försvagat, (levande) virus, vilket faktiskt FÖRORSAKADE tiotusentals fall av polio under 1950-talet.



I följderna av den framgångsrika befrielsen av Kuwait, Operation Desert Storm, insjuknade plötsligt hundratusentals av de segerrika amerikanska trupperna, i en mängd varianter av autoimmuna sjukdomar, som läkarna döpte till Gulfkrigssyndromet. Efter ett decennium av av medicinska utredningar, har den skyldiga substansen äntligen fastslagits vara en komponent ingående i de obligatoriska mjältbrandsvaccinationer som gavs till trupperna. Denna felande ”hjälpare” är en syntetiskt substans känd som squalene, alias ett olja-i-vatten hjälpmedel. Författaren och gulfkrigskorrespondenten, Gary Matsumoto, dokumenterar hela denna tragiska historia i sin idéväckande bok, ”Vaccine-A”. Se www.vaccine-a.com



Förståelse av dessa historiska fakta är mycket viktigt, eftersom de som ignorerar demsamma är dömda att upprepa dem. Än viktigare blir detta, när det är fråga om att blint acceptera en massvaccination, på grund av ett ”hittills okänt” ”baklängesrekonstruerat” militäriserat virus.



Den historiska redogörelsen är mycket klar, ett försvagat levande virus, SPRED mycket effektivt sjukdomen. Kombinerat med HJÄLPMEDLET SQUALENE, blir viruset flera gånger mer potent och dödligt. När det ges till SKOLBARN kommer miljoner ”tyfussmittade Pellar och Lisor att sprida sjukdomen exponentiellt.



Skrämmande nog deklarerar Novartis patent för den ”hittills okända pandemiska influensan” att, ”njurceller från afrikanska grönapor” kommer att nyttjas för det ”viruella tillväxtsubstratet”, d.v.s. [vaccinets] bärmedium. (Sidan 3, sats 0037). Vi kan också se att ”olja-i-vatten” squalene-baserade hjälpmedel, kommer att inkluderas (sidan 8, 0098), men mest ofattbart av allt, på grund av att detta vaccin är en ”rekombinant” och ” hittills okänt” splittat vaccin, bedöms det nödvändigt att inkludera fragment av försvagade virus, (dvs. ´levande´ patogener) i vaccinets bindemedel.



Den 13 juli, 2009, sanktionerade W.H.O. detta vanvett genom att förklara: ”I belysning av den förväntade globala bristen på vaccin och det potentiella behovet av skydd mot ”förändrade” virusstammar, är det viktigt att rekommendera befordran av tillverkning och användning av vacciner, sådana som de vilka är sammansatta med olja-i-vatten hjälpmedel och av levande försvagade influensa vacciner.”

vaccine20090713/en/index.html" rel="nofollow">http://www.who.int/csr/disease/swineflu/notes/h1n1vaccine20090713/en/index.html



Som slutsats och sammanfattning, skall det stå tydligt att ”2009 års svininfluensa”, lika gärna kan benämnas ”fågelinfluensa”, eftersom den lika mycket är en H5N1 (fågelinfluensa), som en H1N1 (svininfluensa). Detta visste Novartis 2005, när de mottog hundratals miljoner dollar från Mike Leavitt´s HHS, för att utveckla och patentera vaccinet för ”fågelinfluensa”. Eftersom Novartis under flera år hade haft överläggningar med Jeffrey Taubenberger, anklagar undertecknad härmed offentligt bolaget för att ha haft förhandskännedom av denna ”kombination”,



Det är vidare tydligt att Novartis patent, likaväl medger tillhandahållande av ”influensavaccin-satser” till andra läkemedelstillverkare. Dessa ”satser” är de råa baskomponenter, som de andra tillverkarna behöver för att skapa sina egna vacciner under sina egna varunamn.



År 2005 skulle det här ”fifflet” med separata komponenter från flera företag aldrig ha tillåtits på grund av presumtiva juridiska skadeståndsanspråk. Men under 2009, togs alla ansvarsförpliktelser för dödsfall och handikapp, p.g.a. felaktigt el. förorenat vaccin, bort. Varje skadeståndsanspråk gällande dödsfall eller handikapp, gentemot Novartis eller någon annan vaccintillverkare, kommer idag rutinmässigt att avslås.

Novartis har idag fullständig ´carte blanche´ immunitet för sina handlingar och varje större läkemedelstillverkare som så önskar, kan förena sig med dem vid köttgrytorna, genom att helt enkelt betala några miljoner för Novartis ”satser”.



Om inte detta är höjden av kriminalitet, då vet jag inte vad som är det.



Novartis, om det här ”nya okända splittade vaccinet” är så strålande, varför behöver ni då ett sådant heltäckande skydd gentemot skadeståndsanspråk?



2009-11-01 @ 19:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0