Lördag eftermiddag

2008-01-26 @ 16:23:03
Så har man kommit till eftermiddagen på denna soliga lördag.
Jätteskönt väder var det idag åxå precis som det var i torsdags, men lite kallare bara...

Är så trött idag, kan bero på att vi kom hem från Timrå vid 2 tiden inatt och när jag väl hade somnat så fick jag ett SMS av Åsa; kl var då 4.30..
Då skrev hon och talade om att hon låg inne på förlossningen eftersom hon hade fått värkar och på sjukhuset ville de ge henne nåt för att stoppa dem för det är för tidigt för Max att komma ut redan.
Så hon fick stanna kvar över natten och kl halv elva imorse så ringde hon och talade om att allt var OK och att hon skulle få komma hem.
Men har ändå legat och vänt och vridit på mej hela natten (kikat på mobilen på ut i fall hon messat nå mer).
Så ikväll blir det nog en lugn kväll och tidig om inte annat.
Men känner jag han jag delar säng med så blir det väl en tur till Rolf eller nåt annat som kommer att ta hela natten som vanligt... får sova ut i veckan ist jag då.

Vi var och käkade på Resturang Asia i Timrå igår *mums vad gott med kinamat*  image46 därefter så for vi till mamma och pappa för att ta en kopp kaffe på maten, men på nåt vis så blev vi kvar där och kollade på filmer som pappa hade laddat ner ändå till 1-tiden!!
Konstigt att det alltid händer när vi åker till dem för en "snabb" kopp kaffe image51

Nu är man ensam hemma igen då´rå för gubben for till Lotjärn för att kolla att allt var OK med hans farmor och farfar, och det är jue bra det iaf.

Gubben hade hittat en Cheva på Blocket som han ville åka och köpa i helgen här, men jag tyckte att det lät liiite väl jobbigt att åka ända ner till.... Örebro för en bil, men (o)tur för oss så såldes den alldeles nyss...

Nu:  Tända lamporna hemma här - börjar bli lite mörkt.

Sedan:  Första koppen med kaffe kanske... annars mat - om Micke kommit hem.


Ha en bra lördag... drick inte för mycket så ni blir dåliga...image51

image80 Madde

 



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0