Idag....

2008-01-18 @ 14:43:23

känns det som fredag, inte alls som förra veckan, med andra ord.

Hej på er föresten!!

Jag har de senaste veckorna haft så fruktansvärt ont i mitt opererade knä och jag skulle så väldigt gärna vilja veta vad det är.
Kruxet med det är att jag VÄGRAR att åka till Sundsvalls Sjukhus för att visa upp det, eftersom de på ortopeden har behandlat mej så jävla illa där inne.

För att göra en lång historia kort så kan jag tala om detta:
Juni 2004 så pajade mitt korsband åt helvete hemma hos mamma, då var det bara att ringa till ambulansen och fara in på akuten.
Där inne så vred de tillbaka min knäskål som hade hoppat ur led och låg på vänster sida om där den ska vara egentligen (kan tala om att det gjorde fruktansvärt ont innan morfinet kom in i bilden)  

Dagen efter fick jag komma tillbaka för att göra en titthålsoperation för att se om det hade blivit några andra skador i knät/benet, det var då den aroganta läkaren såg att mitt korsband hade gått sönder, men inte hela utan bara en bit (enligt läkaren) och det skulle växa ihop av sig själv eftersom bitarna kommer att hitta tillbaka till varandra.
- Du ska bara träna hos sjukgymnast fram till jul sen är du bra, sa han innan jag fick åka hem!
Ett par vecor senare så läste vi i tidningen att ett korsband MÅSTE man byta ut om det har gått av, men det hävdade ingen av de läkare jag träffade..

2005 hade jag fortfarande lika ont och knäskålen ville luxera (hoppa ur led) hela tiden då jag inte använde mitt knäskydd som jag fick lov att köpa på sjukhuset.
Då fick vi höra om Elisabeth sjukhuset nere i Uppsala, som hade 2st ortopeder som var specialiserade på knäskador.

Juni 2005 så fick jag ett nytt korsband av Dr Stefan nere i Uppsala och nu är jag bättre (inte bra, för det kommer jag ALDRIG att bli pga jag fick gå med ett trasigt korsband i över 1år så musklerna i benet har praktiskt taget förtvinnat)

Därför kan jag inte fråga nån om mitt knä vid såna här tillfällen, Stefan har slutat på Elisabeth sjukhuset och jobbar nån annanstans nu.

Jaja, tillbaka till dagens datum..
Har idag varit ute med Mercedes, men det är jue som vanligt det.
Tvättar sängkläder gör jag åxå idag, men det är snart klart.. väntar bara på att denna maskin ska bli klar.

Annars så ska jag bara ta det lugnt och softa (eller vad man nu kallar det) plugga teori orkar jag inte göra idag, desutom så fick jag 59 rätt igår på teoriprovet i Bonniers Körskola, så då kan jag få lata mej lite idag.

image48Kaffe
image49Dawsons Creek och middag

Ha en bra helg allihopa, för det tänker jag försöka ha!!
Glitter Photos 




Puss och kramar Madde






Lägger in en bild på mammas vovve Buff åxå
image61

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0